Şimdi Ara

Acil Yardım : Windows7 de harddiskin bölümleri kayboldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle işletim sistemim Win7. Bugün bir program yüklerken windows hata verdi ve yeniden başlattığımda başlamadı. Bende windows'u onarmak için Dvd' yi taktım. Onarma işleminden sonra bilgisayar açıldığında 5 bölümden oluşan hardiskte windowsun yüklü olduğu C bölümünden başka diğerleri yok oldu. Disk yönetiminden baktığımda 300GB'lık C bölümü 933Gb'a çıkmış. Yani hardisk tek bölüm olmuş. Easy recovery professional programı ile taratayım dedim fakat C bölümü gözükmüyor. Silinen bölümlerden 2 sindeki dosyalar önemli. Nasıl kurtarabilirim?



  • İşin ilginç yanı bilgisayarıma girip bakınca C bölümü 300 Gb, Disk yönetimine girince C bölümü 933GB gözüküyor.
  • Pek çok partition recovery program denedim. Hepsi kayıp bölümleri buluyor. Fakat geri getirmiyordu.3 günün sonunda mini tool power data recovery (full) programı ile kayıp bölümleri buldum ve içindeki bilgileri hiç bir zarar görmeden kurtardım. 3 günlük tecrübeyle sabittir. Bu program gerçekten işe yarıyor. En az 10 program denedim. Full şekilde şu linkten indirdim.http://requestsoftware.blogspot.com/2011/09/minitool-power-data-recovery-6600-full.html




  • Teşekkürler. not alayım...
  • Sizin üç günlük çabalarız sayenizde ben kaybolan verielrimi 3 dakikada buldum öncelikle çok teşekkür ederim.

    sorunum şöyle başladı.windows 7 kurulu bilgisayarımda takılı olan hdd yi wista kurulu diğer bilgisayarıma taktım ve disk biçimlendirin dedi. Uyum sorunu olduğunu düşünerek tekrardan söktüğüm bilgisayara taktım. fakat aynı sorun devam etti. Sorunsuz bir şekilde çalışırken sadece diğer makineye bağlayıp çıkardım ve harddiskim ve partionları kayboldu. Bu neden olmuş olabilir. İçindekileri kurtarmanın teknik bir yolu yokmu?

    2 sorun ise söylediğiniz proğramı kurdum kayıt ettirdim birçok dosyamı kurtardı fakat resimleri kurtaramadı yada ben beceremedim bilmiyorum tam olarak. kurtardı olarak gösteriyor ama resim içeriği görüntülenemiyor diyor. Bunu düzeltmenin başka bir yolu var mı?

    Yardımlarını için şimdiden tteşekkür edderim




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.