Şimdi Ara

ACİL YARDIM XEROX 3116 VE VISTA 64BIT CAKISMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar lutfen yardım edin elimde XEROX Phaser 3116 laser Siyah beyaz printer var isletim sistemi olarak VISTA 64BIT KURDUM fakat su anda internette xerox un sitesi dahil hic bir yerde bulamadım gerekli DRIVER ı VISTA 32BIT de cok guzel bir sekilde calısıyordu kendi CD sini takıp kurunca ama 64 BIT kurdum cd sini yukluyorum hic birsey gorunmuyor lutfen bilen veya benle aynı sorunu yasayan arkadaslar yardım etsin Printer cok lazım oluyor tesekkurler...



  • arkadaşlar benimde elimde xerox 3116 phaser var. bilgisayarıma format attım ve şimdi sürücüsüne ihtiyacım var. resmi siesinden buldum indirdim ama indirdiğim dosyada setuo diye bir şey bulamadım. sıkıştırılmış bir dosya indirdim o kadar.
    ilgili yazıcının acilen bana sürücüsü lazım. yardımcı olabilirmisiniz
  • konuyu hortlatmak istedim. ama aynı sorunu bende yaşadım. internet de araştırdım. kendi sitesindede yazılımı yok. ama çözüm şu şekilde. kendi sitesinden 3117 yazıcının 64 bit win7 driverini indirin. sıkıştırılmış dosyayı (rardan çıkarın) açın. yazıcıyı açın / aygıt yöneticisi/ yazıcıyı seçin. /sürücüyü güncelleştir/ sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara/ bilgisarımdaki aygıt sürücüleri listemden seçememe izin ver/ disketi var/ gözat dan sıkıştırılmış dosyayı açdığınız 3117 dosyasınıdakı inf dosyasını işaretleyip tamam deyin yazılımı yüklemeyi okeyleyin işlem tamamdır.
  • Arkadaşım bende bu sorunu yaşıyorum dediğin gibi 3117 sürücüsünü indirdim winrarı açtım ama içinde inf adlı bir dosya yok.Bu çok önemli yazıcıyı kullanamıyorum eğer biliyorsan bana bir yardımcı olur musun?
  • kusura bakmayın foruma fazla girmiyorum.
    iletinizi yeni gördüm
    http://www.support.xerox.com/support/phaser-3117/downloads/trtr.html?operatingSystem=win7x64
    önce bu driveri indir ve rardan çıkarın.
    yazıcınızı bilgisayara bağlayıp açın. önce kendisi yüklemeye çalışacak ama bulunamadı diye bir uyarı verir. video yükledim sırayla yaparsanız yazıcınızı 3117 olarak çalıştırırsınız.

    http://youtu.be/pbZBo7jHNZE




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocinar28 -- 23 Ekim 2012; 0:09:41 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.