Şimdi Ara

acil yardımmmmmmmmmmm!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • BEYLER BİR KASA TOPLADIM 3.2GHZ PRESCOTT 240GB HARDDİSK 1 GB DDR2 RAM.FAKAT ANAKARTTA NEYSE İŞLEMCİYİ TAKTIM SONRADA İŞLEMCİNİN ÜSTÜNE O KİLİTLEME KOLUNU İNDİRDİM.HERŞEY BURAYA KADAR TAMAM FAKAT BİR TÜRLÜ İŞLEMCİNİN KENDİ ORJİNAL SOĞUTUCUSU OTURMUYO NEDENSE 10 KERE DENEDİM Bİ AYAĞI GİRİYO Bİ AYAĞI ATIYO SONRA SİNİRLENDİM ZORLA TAKTIM HEPSİNİ Bİ DE NE GÖREYİM ANAKART YUMURTA GİBİ ALTI KASMIŞ BENDE HEMEN SÖKTÜM SOĞUTUCU ACABA BANA GELEN İŞLEMCİNİN SOĞUTUCUSUNDAMI BİR ÜRETİM HATASI VAR YOKSA BEN Mİ TAKAMADIM (GERÇİ BUGÜNE KADAR 10-15 KASA TOPLADIM)YOKSA BU PRESCOTTLARDA BÖYLEMİ TAKILMA CVPLARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM ACİLLLLLLLLLL!!!!



  • lütfen forum kurallarını dikkatle okuyunuz artık şu başlıklara biraz dikkat etseniz çok iyi olur hem istediğiniz cevabı alırsınız hemde bencillik yapmamış aynı sorunu bir başkası yaşayıp yazılan başlıktan yola çıkarak sorununu çözmüş olur...hemde forumumuz tertemiz kalmış olur.bu şekilde kimseden yardım alamazsınız!!!!
  • Yaptığın doğru zaten yan taraflardan taraftan kancalarını oturtup diğer taraftan kolu indirerek sıkıştıracaksın. Eğer fanın üretiminde bir sorun var ve takılmıyorsa fazla zorlama yani o kadar büyük güçler uygulamana gerek yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.