Şimdi Ara

Acil !!!! Yüksek lisans 2 dönem üst üste kayıt yenilememe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Selamlar,
    Ahmet yesevi yüksek lisans öğrencisiyim. Askerliği erteletmek için bu yola başvurdum. Zaten formasyon, iş güvenliği derken okuyacak vakit bulamadım. Belediyede taşeron olarak çalışıyorum ve bazı politik olaylar yüzünden sözleşmeye alınmadım fakat alınmam an meselesi. Üniversite yüksek lisans duyurularında şunu görmüştüm.

    TÜRTEP PROGRAMLARINDA KAYITLI OLUP 2 DÖNEM ÜST ÜSTE KAYIT YENİLEMEDİĞİ İÇİN ASKERLİK TECİLLERİ İPTAL EDİLENLERDEN KAYDINI YENİLEYİP ÖĞRENİMİNE DEVAM ETMEK İSTEYENLER İÇİN BİLGİLENDİRME

    2 dönem üst üste kayıt yenilemediği için askerlik tecilleri iptal edilen öğrenciler Haziran Ayında Güncelleme yaptırmak için Askerli Şubelerine gitmeyecekler, Kayıtlı öğrenciler için ödeme ekranı açıldığında ödemelerini yapacaklar,
    Ödeme yaptıklarını ve tecil yenilemesi için ASAL’a yazı gönderilmesi için sistemden dilekçe ile Öğrenci işleri ve Eğitim destek Uzmanına bildirecektir.
    ASAL’a yazı gittikten sonra Bakaya kalmadan ilk kayıt yaptırdığı tarihten başlamak üzere, kalan süre kadar tecilleri yapılacak ve öğrencilere bilgi verilecektir.

    Detaylı bilgilere bir türlü ulaşamadım. Üni. danışma hocası da yardımcı olmak istemedi, ki attığım 2 mailede cvp vermedi. Burdan anladığım kadarıyla yüksek lisans ücretini 1 dönem yatırmasam bile üni. Asal a ilişki kesme belgesi yollayamıyor. Bu gerçekten böylemidir? Yardımcı ola arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.