Şimdi Ara

AÇILAN KASKO DOSYASI İŞLEM YAPTIRMAZSAM KAPANIR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.


    cumartesi günü aracımla seyir halindeyken aniden arka camım patladı. nedenini bilmiyorum tuz buz oldu.


    dün aracı yetkili servise götürdüm. ellerinde cam olmadığını gelmesinin 3 hafta süreceğini söyledi. aracı alabileceğimi cam gelince sizi çağırırız değiştirmeye getirirsiniz denildi. aracı alacaksam en azından camın olduğu yere streç film gibi bir şeyle kapatmalarını rica ettim. tamam yarın hallolur denildi aracı bıraktım.


    bugün rastgele sanayiden bir camcıyı aradım(aslında ilk yapmam gerekendi) elinde malzeme olduğunu ücretinin 900 lira olduğunu aynı gün değiştirebileceğini istersem de kaskodan karşılayabileceğini söyledi.


    mantıklı geldi cam için 3 hafta beklemek istemedim.


    yetkili servisi aradım. işlemi iptal ettirmek istediğimi söyledim. maalesef dosyanız açıldı sipariş verildi iptal edemeyiz dediler.


    bu konulara çok hakim olmadığım için fikrinizi almak istedim. iptal işlemini yapabilir miyim? yoksa servisin dediği şekilde mi işliyor süreç?


    sonuç olarak bugün arabamı alıp gitsem herhangi bir hizmet ya da ürün almamış olacağım. en fazla streçleme işlemi var onu da cebimden verebilirim sorun değil.


    kaskoya tramer işlenmesi vs de sorun değil benim sorunum sadece zamanla ilgili. 3 hafta arka cam olmadan aracımı muhafaza edebileceğim bir yer yok. aracımı bu şekilde de kullanamam.


    bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.








  • Yukarı

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.