Şimdi Ara

Açılışta bir sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.

    Akşam kapattığım bilgisayarı sabah açtığımda, oturum başlatıldıktan ve ben kullanıcı profilini seçtikten sonra, karşıma masaüstüm yerine, arkada mavi bir tonu olan boş bir ekran ve açık olan belgelerim klasörü buldum. Bu klasörden her şeye ulaşmak mümkün fakat normal şekle dönmüyor gibi.

    Yardımcı olabilirseniz sevinirim.



  • en temiz ve saglam yontem format at bence ..
  • dostum ctrl+alt+del yap. çıkan menüde(görev yöneticisi) uygulamalar sekmesinde (başlığında) 'yeni görev'i tıkla ve çıkan menüde explorer.exe yaz. o zaman pc normal moduna dönebilir.

    daha sonra xp cdsini tak ve başla/çalıştırı tıkla çıkan menüde sfc /scannow yaz. windows sistem dosyaları bütünlüğünü tarayacak. tarama işlemi bittikten sonra tekrar bilgisayarı yeniden başlat.

    olmazsa başlangıç öğelerini denetle. yine başlat/çalıştırı aç. çıkan menüde msconfig yaz. çıkan menüde başlangıç sekmesine geç ve aşağıda listeli olan antivirüs programı yada benzeri çalışması mutlaka gerekli uygulamalar hariç tüm uygulamaların yanındaki tiki kaldır. tamam deyip bilgisayarı yeniden başlat. olmadı uyumsuz program yada sürücüleri denetle.....

    kolay gelsin...
  • Hocam ilk dediğin gibi explorer.exe yazdım düzeldi. Zaten diğerlerini yapabilir miydim bilmiyorum :)

    Çok teşekkür ederim. Kalın sağlıcakla.
  • Sorun üstte yazdığım şekilde çözülmüştü ama, pc yi tekrar açınca yine aynı ekranla karşılaştım. Her seferinde böyle mi yapmam gerekiyor. Kalıcı düzelme şansı var mı acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kinslayer

    Sorun üstte yazdığım şekilde çözülmüştü ama, pc yi tekrar açınca yine aynı ekranla karşılaştım. Her seferinde böyle mi yapmam gerekiyor. Kalıcı düzelme şansı var mı acaba?

    @scorpion_ysc size gerekli bilgileri vermiş. Onları uygulamayı deneyiniz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.