Şimdi Ara

ACİLL YARDIM SPYWARE!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • PC DE resimdeki goruntu cıkıo yardımcı olabilirmisinizzz simdiden saolun




  • ARKADASIM SANA ÖNERİM ÖNCE PC ADAWARE KUR UBDATENİ YAP VE FULL SYSTEM OLARAK TARAT. TAKI TEMİZ OLANA KADAR. BU REGEDIT TEMİZLİĞİ İÇİN.
    PEŞİNDEN SPYBOT U KUR AYNI ŞEKİLDE UPDATE ET TARAT PCNİ TEMİZLENENE KADAR. PEŞİNEDE AVAST PRO 4,6 KUR KORKMA DEVAM ET HİÇ BİŞEY OLMAZ BEN DE Bİ SORUN OLMUYOR AYNI GORUNTU BENDEDE VARDI KURTULDUM. KOLAY GELE AVAST PRO VE CRACK INI BULAMAZSAN YAZARSAN YARDIMCI OLURUM SANA .
  • http://www.hemenpaylas.com/download/48004/Spy_Cleaner.exe.html

    verdiğim Linkten programı downLoad et, biLgisayarına kurduktan sonra çaLı$tır otomatik update etmesi Lazım, etmezse options kısmına geLip database update çaLı$tır. sonra biLgisayarını güvenLi modda aç, programı çaLı$tır, tarama bittikten sonra çıkan seçenekLeri i$aretLe hepsini ve finish butonuna tıkLa. probLem gideriLecektir. koLay geLsin arkada$ım...
  • Microsof antispy ve ya ad-aware,sypware doctor,spy sherif programlarından en az 2 tanesini yükle ve makinayı tarat spyları temizle.

    ARKA PLANI DEĞİŞTİRMEK İÇİN
    Başlat'dan Çalıştıra "gpedit.msc" yaz grup ilkesi çalışacak. Orada kullanıcı yapılandırması sekmesi altında yöetim şablonları diye bir grup var o grubu aç, alt alta çıkan gruplardan masaüstü grubunu seç orada "Active directory" ve "Active Deskop" grupları olması lazım "Active Deskop" grubunu seç sağtarafta active deskop ayarları çıkacak. O ayarlardan active deskop duvar kağıdı ayarına sağa tıkla özelliklere gir "Devre dışı bırak" kutucuğunu işaretle. Sonra tekrar masa üstüne gel arka planı istediğin gibi değiştir.
  • spysherrifin kendisi spy arkadaşım
    hiç spy sherrif çalışırken SD kullanımına baktın mı? 700-800 arası bişi görürsen hiç şaşırma. ben de bilmiyodum. ama forumun birinde okudum. bilgisayarı spy yuvasına çeviriyo. dikkat......
  • Hocam forumda verilmiş bir program var Ewido diye.

    Spybot,Spy Swepeer,AdAware den falan çok çok iyi.

    Onu yükle,o spyı hallaç pamuğu gibi atacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.