Şimdi Ara

ACİLLL DTS SORUNU....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba;

    Bu gün media marktan 1 tb hdd si olan Smartmedia MovieBox'ı aldım.

    http://www.pclabs.com.tr/2010/02/27/smartmedia-moviebox-full-hd-medya-oynatici-incelemede/

    AC3 lerde sorun yok. DTS formatlı filmlerde SİMSİYAH bir EKRANve tık SES yok. TV kapalı gibi. Halbuki heryinde DTS destekli

    olduğu yazıyor kullananlar arasında bende mi sadece sorun oldu başka bu üründe DTS sıkıntısı yaşayan göremedim nette?

    Sebebi ne olabilir? Ne yapabilirim?

    TV: VESTEL PIXELLENCE FULL HD 106 EKRAN

    MEDYA PLAYER: Smartmedia MovieBOX 1 TB

    SES SİSTEMİ: Philips MMS460 5.1 ( Ses sisteminden 3 çıkış çıkıyor fakat birini medyaya direk bağlıyabiliyorum.)


    ACİL yardımcı olursanız sevinirim. Ürünü geri vericem sorun cihazdaysa...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagan989 -- 3 Eylül 2011; 21:16:34 >







  • Ses sistemin DTS destekli değilse çalıştırmaz.
    Destekliyse media playerdan optik kablo ile bağlan ses sistemine.
  • @techraven: Ama bende görüntü de yok. Simsiyah bir ekran çıkıyor DTS dosyalarında. Aynı ses sisteminde bilgisayarda izleyebiliyorum DTS leri onboard bir ekran kartı ve onboard bir ses kartıyla ama medyada izleyemiyorum. Özür dilerim pek bir bilgim yokta biraz tezat geldi bana. Ses sistemim optik çıkışlı değil yeni bir ses sistemi alırsam SES ve GÖRÜNTÜ gelicekmi?
  • Geri verin bence. Forumda media playerler hakkında açılan konuları takip edin. Egreat, Popcornhour, WD , DarkMedia gibi cihazları araştırın kesenize uygun bir tana alın derim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cagan989

    @techraven: Ama bende görüntü de yok. Simsiyah bir ekran çıkıyor DTS dosyalarında. Aynı ses sisteminde bilgisayarda izleyebiliyorum DTS leri onboard bir ekran kartı ve onboard bir ses kartıyla ama medyada izleyemiyorum. Özür dilerim pek bir bilgim yokta biraz tezat geldi bana. Ses sistemim optik çıkışlı değil yeni bir ses sistemi alırsam SES ve GÖRÜNTÜ gelicekmi?


    Görüntü gelmemesi ilginçmiş. Tam olarak nasıl yapıyorsun sistem bağlantılarını? Media player TV arası HDMI, media playerın USB sinden dosya oynatıyorsun ve ses sistemine yine media playerdan mı bağlanıyorsun? Bir USB yi direk TV ye tak, o şekilde görüntü alabiliyor musun ona bak. Eğer o şekilde alabiliyorsan media playerda bir sorun var kesin.
  • @techraven: Görüntü bağlantısını orjinal ve kendi kullandığım hdmı kablo olarak iki farklı kablo ile denedim. Sorun aynı. Ayrıca aynı model ilk aldığım üründe fan arızası oldıuğu için değiştirdim. Ama görüntüyü deneme fırsatım oldu. Onda da o sorun vardı. Medya markta birebir değiştirdiler. İkinci aldığımda da aynı DTS problemi vardı. Ses sistemi içinde optik çıkışı olmadığı için tek bir kulaklık girişinde kullanılan kablo ile yapıyorum. Ve direk mdya oynatıcıya bağlıyorum. 1tb hafızası olmasına rağmen kendi hafızasına henüz atmadım. Harici hdd de ki dosyaları açmaya çalıştım acaba onla ilgili bir sorun olabilirmi? Normalde çok fazla üstüne gitmezdim bu olayın ama elimdeki 1 tb filmin %80i DTS formatlı. DTS formatı çok fazla yaygın. Bu sabah ürünü güncellemiyi deniycem ve bir kaç mkv. dosyasını medya playerın kendi hafızasına atmayı denicem sorun devam ederse aldığım yere tekrar geri götürcem. 30km:S

    @yalnizca: WD live hub almayı düşünüyodum fakat bütçemi açtığı için bu ürünü aldım.




  • O marka ve modelde bariz bir seri sorun var o zaman. Başka bir ürün al onun yerine.
  • Tamamdır techraven saolasın sadece burda değil bilgin olan diğer konularda da takip ediyorum elinden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışıyosun umarım bende bir gün başka bir konuda sana yardımcı olurum:)) Tekrar saol yarın değiştirmeye gidiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.