Şimdi Ara

ACİLLLL DREAMBOX 500S APARTMAN YAYINI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben yeni bi apartmana taşındım.Bendede dreambox 500s var.neyse kablouy fişi taktım baktım kanallar yok. 3 tane uydu var.TURKSAT HOTBİRD DİĞERİNİ BİLMİYORUM.Bunun kurulumunu nasıl yapabilirim. Bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.



  • cevap veren yokmu
  • Dostum Merkezi Sistemli Bir Apartmana Oturmuşsun Yöneticiye Sorman Lazım Uydu Sıralamalarını ... Sonra Dreamboxda Ayarlaman Lazım .. ! Digitürk Varsa MDU Kaç Onuda Sor Daha Sonra Gerek Kalmasın .. !
  • dostum fb lisin tebrikler gerekirse kaaldırımda da destekleriz...
    bizim bu yönetici nin okua yazması bile yok diyelimki sıralamasını aldık digitürk yok bildiğim kadarıyla bu arada. dreamboxta yapmam gerekenleri yazarmısın.tv izleyememek baya kötüymüş.yardımcı olursan sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jerenimo42

    Arkadaşlar ben yeni bi apartmana taşındım.Bendede dreambox 500s var.neyse kablouy fişi taktım baktım kanallar yok. 3 tane uydu var.TURKSAT HOTBİRD DİĞERİNİ BİLMİYORUM.Bunun kurulumunu nasıl yapabilirim. Bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.


    Vay Kardeşim Saolasın Seninde FB Olmana Sevinmdim

    Dostum Bu Sayfa Tam Senlik ... !

    http://forum.donanimhaber.com/m_27297466/tm.htm Bu Sayfaya Gir Kardeş .. Orada 5 Yazı Tam Senlik .. ! Altında Resimler Var O Kısımdan Uydu Sıralaması Yapıyorsun ..

    Normalde MDU Ayarlamak İçin .. !

    Menü - Ayarlardan - Kurulum, Servis Arama > Uydu Yapılandırma menüsünü seçip O KIsımdan Ayarlama Yapıyorsun .. !




  • dostum peki hangi uydulara baktığını uydu yapılandırmadan sinyal seviyesinden mi öğrenebilirim.Sıralamasını artık kafadan atacağım dneyerek değil mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jerenimo42

    dostum peki hangi uydulara baktığını uydu yapılandırmadan sinyal seviyesinden mi öğrenebilirim.Sıralamasını artık kafadan atacağım dneyerek değil mi?


    Kardeş Genelde Sıralamalar Bellidir ...

    Türksat Hotbird Ve (Eutelsat W3A) Digitürk Uydusu Olan Bu Sıralamayı Yapıp Rahatlıkla İzlemen Lazım Sinyal Seviyesini İse Sıralam Doğru İse Elle Tarama Kısmından Türksat Bir Kaç Frekans Hotrid Bir Kaç Frekans Tarama Şeklinde Sinyan Seviyenizi Görebilirsiniz ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jezxy -- 7 Ağustos 2011; 13:49:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.