Şimdi Ara

ACİLLLLL YARDIM EKRAN KARTIM ÇALIŞMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.Ben geçen yaz bi bilgisayar aldım. Tam 1 yıl oldu.İyi bi bilgisayar i5 işlemcili onboradlı felan. İki hafta önce bilgisayarımdan görüntü gitti.Bende monitör bozuldu zannettim.1-2 gün hiç pc ye bakmadım. Sonra bi denedim açıldı.Geçen gün pc nin tuşuna bastım.Bilgisyar açıldı ama görüntü gelmedi.Yine öyle oldu zannettim.Bilgisayar işlerinden biraz anlayan arkadaşım baktı ekrankartı yanmıştır dedi. Çıkardık yukarda bir yuva daha var ona taktık kabloyu pc çalıştı.Şimdi ayarlardan baktığım zaman ekran kartım çok az gözüküoyr.Oyun felan oynayamıyorum.Bi yardım edin lüüüütfen.
    Ekran Kardım 1 GB 128 bit


    Acilll yardım arkadaşlar pcden fazla anlamıyorum. Hata anladığım söylenemz lütfen.



  • evet hocam arkadaşın doğrum demiş ekran kartın çalışmıyor....ama neden çalışmıyor onu pek anlayamadım....kapasitörler şişip kömürleştiyse yanmıştır...fakat tertemiz ekran kartından görüntü gelmiyorsa Pcı-E slotunda temassızlık vardır....ayrıca anakarta entegre onboard ekran kartları oyun oynamak için değil windows aero'sunu kasmadan çalıştırabilmek içindir....kolay gelsin...
  • Ekran kartın güme gitmiş en yakın zamanda cenaze işlemleriine başla. Amaaa belki yukarıda ki arkadaşın dediğin gibi slota tam oturmamıştır. Biraz cesaretin varsa kasanın yanını açar ekran kartının üstüne bastırıp yuvasına sokarsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiper-Nova -- 27 Haziran 2012; 10:42:31 >
  • fazla anlamıyorum ama biraz deniycem :D
  • Modeli ne kartın ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.