Şimdi Ara

activexdebugger32.exe nedir? İşlemciyi %98 bloke ediyor?? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
1
Favori
44.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar paylaşımları kapatamıyorum ve regedit te aratınca activexdebugger e ait hiçbirşey bulmuyor... evrim mi geçirdi naptı bu yahu
    sağ tıklıyorum paylaşım a geliyorum kapatıcak seçenek göremiyorum
  • tamamdır hallettim çok teşekkür ederim
  • activexdebugger32 programsız silinebilen bir solucan(worm) diskleri paylaşıma açıyor. işlemciyi fena kasıyor.bulaşma nedeni flash diskler.virüs programına gerek kalmadan silinebilir.kendisi system 32 nin içersinde gizli dosya olarak bulunur.kayıt defterinden aratılarak silinir. yeni versiyonları daha zorlayacaktır.avira antivirüs ve drakula hemen enseliyor(flash diski takar takmaz)
  • http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=activexdebugger burada hersyei aciklamislar adamin ismini bile yazmislar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: patron1991

    http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=activexdebugger burada hersyei aciklamislar adamin ismini bile yazmislar



    Bana attığın msjın bir açıklaması vardır umarım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: upsmeh

    1)görev yöneticisinde activexdebugger32.exe olmamasına ve system32 klasöründe olmamasına rağmen açılışta activexdebugger32.exe bulamıyorum uyarısı vermeye devam ediyor bunu nasıl gidereceğiz




    Slm arkadaşlar bende de aynı sorun var bu sorunu nasıl gidebilirim acil cvp verebilirmisinz
  • benim bi sorum olcaktı!2 gün önce activexdebugger32 virüsü girdi bilgisayarı hem karspersky hemde avg ile tarattın fakat tekrar actığımda activexdebuuger32 sorunu tekrar cıkıyor ve bilgisaayrım 2-3 dak. donuyor işlem yapamıyorum cpu devamlı yuksek bana yardımcı olabilrseniz sevinirim.(bilgisayarı tarattım butun torojenleri sildim)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: alone_Devil

    benim bi sorum olcaktı!2 gün önce activexdebugger32 virüsü girdi bilgisayarı hem karspersky hemde avg ile tarattın fakat tekrar actığımda activexdebuuger32 sorunu tekrar cıkıyor ve bilgisaayrım 2-3 dak. donuyor işlem yapamıyorum cpu devamlı yuksek bana yardımcı olabilrseniz sevinirim.(bilgisayarı tarattım butun torojenleri sildim)



    bendede yaklasık 2 gun once pc ye bulastı ama kasper 6.0 bulup silince her actıgımda hata verdım..Sonra googledan bıraz arastırınca regedıt dosyalarını yanı actıveısbugger ıle ılgılı butun kayıt dosyalarını sılecegımı ogrendım ve duzeldı ama 30 tane kayıt defterı falan vardı bırını sılınce sonrakını bul de :)
  • bir arkadaşımda görmüştüm explorer.exe ile beraber açılması için kayıt defterine bir girdi eklemişti kaldırdım ve virüsü sildim daha kolay yapabilmek için en azından hata almamak için "activexdebugger32.exe bulunamadı" diye a2HiJackFreeSetup.exe programını indirip başlangıçtan kaldırıp düzeltebilirsiniz. kolay gelsin...
  • genclik bu virusu ben yazmıştım yaa biri demiş tarihi bilinmiyor diye 2007'de liseye gidiyorken visual basic 6.0la yazmıştım
    programın içinde bazı hatalar vardı buna rağmen bu kadar çoğalması beni şaşırttı. hiç beklemediğim bir şeydi açıkçası. neyse herkesten özür dilerim.
  • arkadaşlar merhaba,
    benim bilgisayarımda diskler paylaşıma açılmakta. forumda yer alan bütün makaleleri okudum uyguladım fakat bir çözüm bulamadım. benim sorunum ne paton1-patron2 nede activexdebugger. bunlara ait hiç bir belirti yok bilgisayarımda. kaspersky,nod32,aw-personel,dracula gibi yazılımlarla defalarca taramada yaptım regedit den bütün olası şeyleri tarattım ama hala sonuç alamadım. paylaşımı kapatıyporum pc yi yeniden başlatınca bütün diskler tekrar paylaşıma açılıyor. harici diskleri taktığım zaman bile onlarıda paylaşıma açıyor. farklı bilgi ve birikimleri olan arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum. pcde win7 32 pro var.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercan_76 -- 18 Nisan 2013; 12:28:43 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.