Şimdi Ara

Activision ve Microsoft anlaşmasında son tarih Ekim’e kadar uzatıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Activision ve Microsoft anlaşmasında son tarih Ekim’e kadar uzatıldı
    Microsoft'un Activision Blizzard'ı satın alma süreci İngiltere'deki yasal düzenlemelerin çözüme kavuşturulması için küçük bir gecikme yaşandı. Microsoft ve Activision Blizzard, İngiltere'deki düzenleyici kurumlarla yapılan görüşmelerin sonucunu beklemek üzere birleşme anlaşmalarını uzatmayı kabul etti. Bilindiği üzere 18 Temmuz, satın alımın tamamlanması için son tarihti.



    Satın alım için son tarih 18 Ekim



    Activision Blizzard ve Microsoft tarafında yapılan açıklamada satın alımın tamamlanabilmesi için son tarihin 18 Ekim’e uzatıldığı belirtildi. Bu süreç zarfında Birleşik Krallık’ın düzenleyici kurumuyla olan anlaşmazlıkların çözülmesi gerekiyor. Aynı zamanda Birleşik Krallık, satın alımın 29 Ağustos'a kadar kapanmaması halinde anlaşma fesih ücretinin de 3 milyar dolardan 3,5 milyar dolara çıkarılmasını kabul etti. Ücret 15 Eylül'den sonra ise 4,5 milyar dolara yükselecek.






    Microsoft’un Activision Blizzard’ı satın almasının önünde halihazırda sadece İngiltere’nin Rekabet ve Piyasalar Kurumu (CMA) bulunuyor. CMA daha önce anlaşmayı engelleme kararı almıştı ancak ABD mahkemesinin kararının İngiltere'yi muhalefette yalnız bırakmasının ardından kurum satın alımı tekrardan görüşeceklerini açıkladı. CMA, yeniden yürüteceği inceleme sürecini 29 Ağustos tarihinde tamamlayacak.



    Ayrıca Bkz.Xbox Game Pass'e 9 yeni oyun ekleniyor! 1200TL değerinde



    CMA, satın alma işleminin bulut oyun sektöründeki rekabeti engelleyebileceğinden endişe ettiği için anlaşmayı engellemişti. Microsoft bu endişelere, anlaşma kapandıktan sonra rakiplerine 10 yıllık lisans anlaşmaları sunarak yanıt verdi. Microsoft son olarak Sony ile yaptığı anlaşmayla Call of Duty serisinin 10 yıl daha PlayStation'da kalacağını taahhüt etti.




    Kaynak:https://www.reuters.com/markets/deals/activision-microsoft-extend-deadline-close-deal-oct-18-2023-07-19/







  • Ya boş yapma sanki Call of Duty şuan çok kaliteli ilerliyorda microsoft aldı mı kötü olacakmış.Bırakın bu saçma sapan söylemleri.Microsoftun almasıyla oyunların kalitesiz olmasının alakası yok.Birde böyle savunanlar çıktı piyasaya.Sonyciler bahaneler sunarak ağlamaya tam gaz devam etsin.

  • Bi kaç yıl sonra nerede eski Call of Duty, WOW kalitesi diye gezeceğiz maalesef. (Not Sony fanboyu değilim çok gülüyorum triplerinize)

    Ekleme: Not düşmeme rağmen devam edeceğinizi biliyordum.Sonyci değilim keza konsolum bile yok. İşiniz gücünüz kutuplaşmak. Futbolu bitmez, partilisi bitmez hiç bi şey konuşulmuyor artık.

    Anlatmak istediğim tarih tekerrür eder. Minecraft'a yapılanlar ortada. Kalite anlamında net bir düşüş yaşandı. Bu sebeple gelecekteki ihtimali yazmak gayet haklı bir gerekçe oluyor.

    Bilmiyorum niye böylesiniz? Gamepass'iniz var diye dünyalar şirket sizin sanıyorsunuz da öyle olmuyor. Çalışanı-avukatı olmadığınız sürece hiçbir şirketin taraftarlığını yapmayın. Geçmişte yaşananlar ortada. Internet tarayıcısından Media Player'a, Java'dan Offfice dosya formatına kadar Microsoft'un kirli rekabet geçmişi, otorite baskısı buradan köye yol olur.

    Biraz geçmişten ders çıkarmayı, temkinli yaklaşmayı öğrenin şu hayatta. Herkes sizin sandığınız gibi taraf tutmuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_Y_B_H_P_T -- 20 Temmuz 2023; 11:45:13 >




  • Ya boş yapma sanki Call of Duty şuan çok kaliteli ilerliyorda microsoft aldı mı kötü olacakmış.Bırakın bu saçma sapan söylemleri.Microsoftun almasıyla oyunların kalitesiz olmasının alakası yok.Birde böyle savunanlar çıktı piyasaya.Sonyciler bahaneler sunarak ağlamaya tam gaz devam etsin.

  • benim anlamadığım bu eninde sonunda olacaksa niye bu kadar ftc cma falan diretiyor? yani geciktirince eline ne geçecek? oyuncular biraz daha beklesin kafası mı?

    biri "bulut oyunda lider olmuş xbox" diye ağlar. diğeri "oyun sektörü biter abiiii" falan çeker. kullanıcıyı olumsuz etkilemekten ms yerinde olsam karşı dava falan açarım. en azından ftc karaktersizi, sony'nin avukatlığını yapmaması gerektiğini anlar belki

  • Dışarıdan bakınca o paraya 10tane call of duty serisi kadar tutabilecek oyun yapılır rdr2 ve gta v toplam maliyeti 2-3 milyar $ yoktur ki cod yapmak daha kolay ayrıntı yada hikaye kasılmıyor .5 saat hikaye ve güncel grafikleri daya online oldu.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir PC oyuncusu olarak. PC Game Pass'a gelmesini istiyorum COD serisinin. Yemişim zony'i.
  • O sırada mikisoft yönetim odasında anlaşmanın olup olmayacağı konuşulurken...

    Olursa ekime kadar olmazsa ...me kadar.. :)

  • Daha anlaşma tamamlanmadan call of duty markası eski oyunlarıyla birlikte tekrar yükselişe geçti hala kötü olacak diyorlar utanmadan Activision ve Microsoft anlaşmasında son tarih Ekim’e kadar uzatıldı 

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.