Şimdi Ara

Ada vapurunda içki krizi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
2.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • dışarıda arabada vapurda içkiyi savunan zadlar:içki yüzünden giden her canda her malda sorumluluğunuz var.bence ev dışında hiçbir yerde içki olmamalı. alkollü araba kullananların arabası elinden alınmalı.
  • Yorumların hepsini okumadan yazıyorum ama, umuma açık yerlerde park,iskele,bank,deniz kıyısı,kumsal hatta kendi aracınızın içinde dahi alkol tüketmek, uygunsuz davranışlarda bulunmak vs bunlar yasaktır. Ben belki Türkiye nin bu konuda en relax kenti olan izmirde oturuyorum ama sahilde polis gelipte elimizdeki biraları denize az döktürmedi. Yani şimdi eğriye eğri doğruya doğru bu yasa çıkalaı tee bilmem kaç sene oluyor. Belki günümüzün dinamiklerini taşımıyor ama şu an ki iktidarın çıkarttığı bir yasa olarakta görülmemesi lazım. Yani rejim değişiyor iran rejimi geliyor vs bunlar bi alkol içilmiyor diye değişecek dinamikler değldir. Ona bakarsan 1980 lerde ahlak polisi diye bişi vardı onun uygulamalarınına şimdi maruz kalsak demek ki halk isyan çıkartır. Ama o zmn değişmeyen rejim şimdi hiç değişmez rahat olunuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr._Frodo


    akp kafasındaki düzeni yavaş yavaş oturtuyor. Türkiye Cumhuriyeti son günlerini yaşıyor. akp'nin hayallerini süsleyen anadolu federe islam devleti artık kapıya dayandı.. Hele şu Yargıyı ele geçirme referandumunu da kazansınlar, sonra göreceksiniz neler olduğunu. Maskelerini çıkarıp gerçek yüzlerini o zaman gösterecekler.


    Frodo bu lafım sana değil. Yerine gitsin.

    NAH !!

     Ada vapurunda içki krizi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SezerEkrem -- 23 Mayıs 2010; 1:08:21 >
  • isteyen istedigi yerde içer size ne yahu.sana mı kalmış milletin zevkine karışmak.içmeyi bilmeyen bikaç tip i ortadan kaldırmak çok zor degil.bunu bahane etmek komik olur. kokusundan rahatsız oluyormuş.bende senın igrenç ter kokundan rahatsız oluyorum. tiksinç parfumunden igreniyorum, rezil sigarandan ise migdem bulanıyor. ozaman sende sokaga çıkma hiç.koku falan bahane zaten. yaşasın şeriyat . saçma sapan şeyleri bahane ederek bişeyler yapmaya çalışıyorlar.bazı sazanlarda atlıyor hemen.aa hakkaten ya pis kokuyor evde içsinler.... şarapçı falanmı adam 2 bira da koksun.sogan sarımsak daha çok kokuyor.onlarda yasaklanmalımı ?




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.