Şimdi Ara

Adalet 3 | The Equalizer 3 | Denzel Washington

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Filmin Türü

    Gerilim, Suç, Aksiyon

    Yönetmen

    Antoine Fuqua

    Oyuncular

    Denzel Washington, Dakota Fanning, Gaia Scodellaro



    Vizyon Tarihi 1 Eylül 2023

    Sinema Dağıtım TME Films

    Stüdyo Sony Pictures

    Ülke ABD


    Adalet 3 | The Equalizer 3 | Denzel WashingtonBox Office Türkiyeyoutube
    Vizyon Tarihi: 1 Eylül 2023 Filmin Sayfası: https://boxofficeturkiye.com/film/adalet-3--2015978 * En son çıkan fragmanları, haberleri, film listelerini takip etmek için ABONE OLUN: https://boxtr.co/youtube Linkler * Web Sitemiz: ‪http://www.boxofficeturkiye.com * Instagram: https://instagram.com/boxofficeturkey * Facebook: https://www.facebook.com/boxofficeturkiye * Twitter: https://twitter.com/boxofficeturkey #Fragman #Sinema #Adalet3
    https://www.youtube.com/watch?v=Q6-VlJmWC4c

    Jonh wick bu abimin getir götürünü yapar.

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • İlki çok iyiydi. İkinci çekilmese olurdu. Bakalım bu nasıl izleyince editlerim 5 yıl sonra :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iki film de güzeldi bence. zaten bir filmde Denzel Washington varsa o filmin kötü olma şansı az. bu filmi de merakla bekliyoruz.

  • Denzel Washington ciddi durup konuşmasın. Arada 3-5 kişiyi öldürsün. İdare eder birde senaryo olsun. Bir iki tanede filmi kurtaracak sahne olsun. Filme puanım direkt 8.


    İlk 2 film çok güzeldi. Ama kimliği belirsiz önüne geleni pataklayan adam olmaktan çıktı. Geçmişini, kim olduğunu artık biliyoruz. Gizliliğin getirmiş olduğu cazibeye sahip olamayacağı için işi biraz zor.

  • Bugün vizyona giriyor. Bu seri asla John Wick kadar fenomenleşmedi ama JW serisinin daha az uçuk, daha ayakları yere basan, bir miktar daha gerilimli bir versiyonunu görmek isteyenlere tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk 2 filmin altında kalmış bence. atmosfer çok iyi. aksiyon yok denecek kadar az bir de konu biraz kopuk geldi bana. benim gibi denzeli seviyorsanız gidin izleyin bence .7/10

  • Sinema bu aralar o kadar koptum ki, filmin tanıtımını metroda izledim ha. Görünce bi sevindim. İzlerim ya sıkıntı yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzledim. Güzel. İlk iki filmin ruhunu taşıyor. Esas beklentim buydu. Karşıladı.


    Tek eleştirim Equalizer yani Denzel Washington'un canlandırdığı McCall karakteri için düşmanlar biraz hafif kalmış. :d

    Önceki filmlerde Rus komandoları, paralı askerler veya eski CIA ajanları daha zorlayıcı rakiplerdi. Daha büyük tehditlerdi. Burada tehdit gene büyük, devasa bir kaçakçılık ve terör ağı söz konusu ama elemanlar öncekilere kıyasla bayağı bir lapacı, profesyonel katillerden ziyade her anlamda ipi kopmuş serseriler. Bu sefer kelimenin tam anlamıyla avlandılar. Bir de lanet olsun. Şu adamı bir gün olsun dinleyin! Aslında hep çıkış kapısı sunuyor ama kale almıyorlar. Zımbalanıyorlar. Bence o John Wick Denzel'ın karakterinin yanında su tabancalı bir acemi kalır. :D

    Bu film salt aksiyondan ziyade çevreye ve insanlara, karakterimize ve vicdani kefaretine daha çok odaklanmış ama Akdeniz Güney İtalya ve hafif cheesy mafya temasıyla beraber hoşuma gitti. Senaryosu da bir takım ters köşeleri ve sürprizleriyle fena değil. Ne fazla karmaşık, ne de çok basit. Terör işbirlikçisi uyuşturucu lordu overdose'dan ölüyor (!), borca batmış zavallı düşük ücretli iş emeklisinin çalınan parası kendisine dönüyor, ama esasında başından beri zaten tek amaç buymuş, Denzel gerçekten "yoldan geçenmiş" hdhhdhshs. 8.5/10.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Serinin en zayıf halkası ama yinede izlemek keyifliydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün izledim keyif alarak izledim fakat trailerdeki mafya ile mücadelede fıs çıktı. Ben baya zorlu bir mafya çatışması beklerken bildiğin danzel amca hepsinin içinden bir çırpıda geçti. O yüzden 7/10 veriyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bir film.

  • İlk 2 filmi defalarca izlemiş biri olarak ki sinemada izledim ilk ikisini sonra defalarca keyifle İnternetten. Bunu da vizyona girer girmez hemen izledim. İlk 2 filme göre düşmanlar çok çok basit kaçmış ki en sağlam düşmanlar 1. Filmdeydi. 2 de bu anlamda çok sağlamdı. Ama 3. Film çıtır çerez kaldı denzıl abimize. Serinin en zayıf halkasıydı bu anlamda ama yinede keyifle zevkle bir çırpıda izledim sinemadan çıkarken yine değdi dedim denzıl baba döktürüyor yine.
    Maalesef 4. Film gelmeyecek ki bence bu hata gerçekten en azından 4. film olmalıydı izlenirdi yine..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üçlemeyi yorumladım.



    İlk filmden beklentim çok düşüktü. O yüzden ilk izlediğimde bayılmıştım. Ruslar ve başrol Rus kötü tam kıvamındaydı. Hele sonlarda o efsanevi müziği eşliğinde silah kullanmadan kafasında zımba makinesiyle koymasinda işte buuuu demiştim.

    İki ters köşe yapmak istemişti ama kötü karakter olacağını tahmin ediyordu insan. Ona rağmen dişli rakiplerdi. Onları bile çat çat harcadı. İkinci filmde de başrol kötüyü kulenin tepesinde efsanevi müzikle dogramasi efsaneydi. İkinin işleyişini beğenmedim fazla ama o son sahneler sarmıştı.

    Bu filmde ise aslında çok güzel bir işleyiş vardı. Tema, konu ikinci filmden daha duygu yüklü ve sağlamdı. Dedim bunun sonunda ana kötü karakteri bakalım o efsane müzik eşliginde nasıl katledecek derken, bu filmde son sahneler çok sönük kaldı. Orada uyuşturucu verip peşinden tın tın gitmesi sarmadı. Güzel hikayeyi son çatışma sahneleri mundar etmiş. Dördü çekilir bu filmin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 16 Eylül 2023; 2:44:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 3 Ekim'de dijitalde.

  • Ed Wood kullanıcısına yanıt
    Prime Video?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aragorn Elessar kullanıcısına yanıt

    Şu an sadece satın alma/kiralama yöntemiyle geleceği görülüyor. Prime'a gelse bile TR kütüphanesine eklemezler.

  • Ed Wood kullanıcısına yanıt

    Geldi.



    Adalet 3 | The Equalizer 3 | Denzel Washington
  • Malum şekilde geldiği gibi izledim. Öncelikle söylemem gereken bir şey var. İtalyanca bilmiyorsanız filmdeki konuşmaları anlayamazsınız çünkü ingilizce veya türkçe altyazılarda bu bölümler ne yazık ki halen çevirilememiş. Ama korkmayın sakın bu filmin hepsi İtalyanca mı diye düşünmeyin öyle değil. Filme puanım 9. (Nedenini spoilerlı butona yazacağım şimdi)


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Filmi ben genel olarak beğenmiştim ama o mafyanın normal adamlarını hızlı bir şekilde katledildiğini ve mafyanın başının ise yavaş yavaş acı çeke çeke Altamonte sokaklarında yerlerde sürüne sürüne öldüğünü görünce içimin yağları eridi. Bu yüzden filme 9 puan verdim. Evet belki diğer filmler gibi düşmanlar çok çabuk yarım saat içinde harcandı, fakat bu seferki düşmanlar öyle ordudan vs değillerdi, basit bir şehir mafyasıydı. Malum karşılarında yaşamı boyunca adam öldürmeyi öğrenmiş bir eski asker var. Filmle ilgili daha fazla birşey yazmaya gerek yok sanırım. Devamı geleceğini düşünüyorum, hele filmde McCall abimize yardım eden güzelliğin bizim askerin arkadaşının kızı olduğunu öğrendikten sonra.




  • İkinci filmin vasatlığından sonra, karanlık film tonu ve İtalya manzaralarıyla çok oturaklı bir yapımdı. Ana karakter kendini iyi ya da kötü ayrımında sorguya çektiği için çoğunlukla arınma filmi diyebiliriz. Kanlı vitraylar, haçlar, heykeller ve masum kasaba halkı McCall'un kişisel vaftizine yardımcı olmakta. Bu da filmi başlı başına aksiyon olmaktan çıkarıyor. Nitekim hareketli sahnelerde bile McCall bir hayalet gibi yansıtılır. Filmin başında ölen sonrasında Mecdelli Meryem'in şahit olduğu dirilen İsa gibi şekillenir.


    Filmin sinematografı Robert Richardson'a ayrı parantez açmazsak ayıp etmiş oluruz. Zira filmin karanlık tonundaki en büyük etki görüntülerle sağlanmaktadır. Tecrübesiyle ve yeteneğiyle bir aksiyon filminin çehresini bile nasıl şekillendirdiği görülebilir. Özellikle cam tavandan akan kan sahnesinin düştükten sonra camın birlikte kırılması vb. gibi durumlar hayli az olan aksiyon sahnelerinin tadını yukarı çekti. Denzel Washington oyunculuğuna ise şapka çıkartılır, hayran bıraktı. Dakota Fanning ile Man of Fire'dan yıllar sonra karşı karşıya gelmeleri ayrı güzeldi. 7.5/10





  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.