Şimdi Ara

ADALETINI SEVEYIM RIOT (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
2.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Benimde chatbanım bitti. Dedim 2 gün yazışmalarıma iyice dikkat edeyimde bidaha chatban yemiyeyim. Geçen oyun tüm oyun boyunca sadece amk yanlışlıkla yazı yazdım oyunu kazanmamıza rağmen 45 maç chatban yedim. Hayır bikere oyunun içinde A.M.K kılıcı diye bi kılıç var.İnceleseler bunun için 45 maç ban cezası verirlermiydi. Sistemi almışlar otomatiğe *** lı yazı görüldüğünde basıyorlar banı.
    Şimdi dahamı iyi oldu. Artık sürekli chatban yiyeceğimi bildiğimden önüme gelen trolle kayıyorum. Güya küfürü azaltacaklar
  • Ben ve ablam Westte oynuyoruz kendi bir grubumuz var.Gayet güzel herkes oynamayı biliyor özellikle 27 level üzeri oyuncular Tr serverine oranla 100 kat daha iyi..Eğer ingilizceniz azıcık iyi ise sakın durmayın Tr serverinde West e geçin hem kendinizi çok iyi geliştirirsiniz
  • Abi şöyle ki, ben küfür edip duran bi adamla aynı oyunu oynamak istemiyorum. Zorunda mıyım küfür duymak? Chat ban yiyip akıllanmayanlar var. Hala o kısıtlı yazıda küfür edenler var! Tamam diyorsunuz küfretmiyoruz ama gene ban geliyor. Orasını bilemem ama oyunda hakareti, küfürü korumam.
  • Support teneke biri ifşa etmisti zaten riotcu dedigimiz insanlar silver terk oyun kavramı diye yedirilen masallar vs vs tr sux basıcan parayı gecicen weste

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Supp picklemiyorlar abi ben bu acgozlulugun tum sorunlarin kaynagi olduguna inaniyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mid gidecegini belirtmene ragmen mid alip locklayan mi dersin. Sup diye aldiklari karakter ile creep kesmeye calisip uyarinca ks atma diye bir tavirla mi karsilasirsin. Jung'a ward oldugunu belirtmene ragmen ustune ustune gelip adamlari kacirip, size ben ittirmeyin demedim mi diye kufur mu yersin. Kirmizi mavi yardimi yapmayip atar yapani mi dersin. Bunlarin hepsi burada. Hepsi 30 lvl oyunlarda. Peki chatban anladik, kufur edersin yersin. Bazen kufur etmeden yersin -duolarin karaktersizligi-. Peki bu tarz oyunculara yaptirimi nedir riot'un. Kaliteli bir oyun oynamak icin illa bosaltalim bu serveri daha oturakli west'e mi gecelim. Turk oyuncularin cok buyuk cogunlugu yeteneksiz, ben bu tarz oyunlardaki 8. yilimi geciriyorum. Dota ve HoN'a yillarimi verdim. Riot'un su olaya el atmasi lazim. Chatban ile olmaz bu is. Kufur bile bir yere kadar dayanilir ordan mutelersin. Ama bu tarz davranislari muteleyemiyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2senedir oynayan arkadaşımin tavsiyesiyle basladim ilk 5 gun yi kullandim sonra xin aldim oyun hakkinda cok bilgili degilimdir belkide dogrudurda ama sunu soylemeliyimki tr serverini batiran ve cekilmez hale sokanlar cocuklardir her oyun kifurler atismalar vsvs ben genelde disardan bakarim duruma gore cevabimi veririm tr svde oda yok kucuk bi velet oturuo pcye ona buna sov.
    18 yasindayim 3aydir lol oynuyorum ben kendimi 3ay icinde baya gelistirdigimi dusunuyorum nedeni twich tv phantomlord xpeke sivhd arada wriscuttern gibi kanallari takip ediyorum bununlada kalmadim turnuvalarida izliyorum gayette guzel zevkli oluyor youtubedende fissmortuneyi takip ediyorum yani kisacasi ogrenme yillarla olmuyor .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu ne ?
  • North Americadayım rahat rahat oynuyorum 190 ping var belki ama adam akıllı oyunlar oluyor. Westteydim eski NA hesabıma baktım Judgement kayle de açık
  • Çok uzun mesajlar var okumadım ama ben başka bir yöne değinicem. Ticket konusu...

    Bu konuda yapabilecekleri bir kaç şey var. Ama öncelikle bunların bu kadar birikmesinin asıl sebebine inelim. Benim kendi görüşüm, katılmayanlar çıkabilir ama bence asıl sorun Server ilk açıldığı zaman geçişler sırasında olan ticket yoğunluğuydu. İnsanlar onlara cevap bulmaya çalışırken yenileri geldi falan bu böyle birikti. Kısa süreli bir karışıklığa sebep olacak olsada mesela 1 haftalığına support sistemini durdursalar da birikmiş olan ticket'ları bitirip yola öyle devam etseler bence güzel olurdu. Bu bir hafta birikmişliğe göre değişir tabi ki.

    Birikmenin ikincil sebebi ise gereksiz atılan ticketlar. Tamamen farazi söylüyorum, 3 refund hakkı kullanmış birisinin ... aldım beğenmedim geri alın diye mesaj atması bu sistemin çok yoğun olmasına sebep oluyor. Ve gerçekten desteğe ihtiyacı olan birinin de ticket'ı gereksiz yere geç cevaplanıyor. Fakat maalesef buna da bir çözüm yok. Bu tamamen kullanıcıların bilinciyle ilgili.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: FMsunay

    Yani akıl yaşta değil baştadır güzel arkadaşım.

    aynı şeyi ben söylediğimde bi güzel trollenmiştim.donanım haberde bu tür şeylere pek saygı yok adamın teki çıkıyo yok ben oyunu 3 yıldır oynuyom 5 yıldır oynuyom eee oynuyon da biz de yeni başlamışız ordan böbürleneceğine bize de yardım etsene...hey allahım her neyse iyi forumlar...
  • Tribunal gelse çok farklı mı olacak ? Hele bide RP gibi hediyeler olursa Tribunalde of diyorum. Punishi basar geçer veletler.
    Bana göre;
    Ticket sistemi düzeltilmeli. Umursamaz ticket destek var işlerini yapmıyorlar. Çalınan hesabımı 25 günde geri aldım, hesaba geçiçi banı 10 günde attı ya o hesabımda belirli bi RP olsaydı ?
    Tribunal gelsin lâkin herkese oy hakkı verilmesin, westte nasıl bilmiyorum ama herkese oy hakkı verilmemeli liginiz ile bi bağlantılı olması lazım tribunalin.
    Veletin teki adc olan ranked oyununda başka bi adc alıyor ve takımdaki herkesi blokluyor kafasına bile takmıyor. Reportlayacağım desen ban yok umrumda değil diyip geçiyor.
    Sağda solda reklam yapılmamalı, heleki "ücretsiz oyun league of legends" gibi reklamlar hiç yapılmamalı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.Vasquez -- 24 Haziran 2013; 3:05:35 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Per Aspera Ad Astra

    Küçük çocukların internet kafe kültürü ile aşırı küfür ile yetismesinden kaynaklanıan bilgisizlik ve kendini cok iyi zannetme duygusu var bu serverda. Hiçbir şey bilmeyenler kendini iyi zannediyor ve durum ortada. Oyunu tasıcaz diyen botlane premadelerden cektigim kadar hicbiseyden cekmedim qq

    +1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TR'ye ilk açıldığında bir umutla geçmiştim. ''Sonunda kendi dilimizde oynayacağız, kendi dilimizle diyalog kuracağız.'' diye. Ama malesef, neredeyse her maç küfür yemekten veya flame yapanlardan başka bir şey göremedim. Jungle yapıcam deyip maçı 4-5 level geriden takip edenler mi dersin, dragon ve baronu wardlamayan supportlar mı dersin -ki TR'de jungle dragon veya baron değerini bilmiyor gibime geliyor, free baron veya dragon varken oyunu bitirmeye çalışmaları da cabası- böyle bir yere düşmüştüm. Neyse ki sonradan arkadaşlar geldi de, birkaç el düzgün atmaya başladık. Fakat ne yazık ki onlar benim gibi her zaman online olamadıkları için TR'deki kullanıcılarla oynamak zorunda kalıyorum.
  • chat banını bosverinde supportlar cok ilgisizya amerikadaki veya westteki supportlara gore cok kotuler
  • tr'de 10 oyun falan attım hayatımın en kötü oyunculuk tecrübesiydi
  • para kar = riot
  • Abi bu oyunda 12, 14 yaş arası bildiğimiz sunepe sunepe duran Wolfteam metin 2 knight oynayan tipler ve duydukca gelen beceremeyince kaçıp çıkan çocuklar olduğu sürece bu oyun trde adam olnaz.

    Bide rpyik basip oynayamayan bir sürü arkadaşımın çocukları var. Zenginlik taslayip apisip kalıyorlar. Benim çocuğum süper durumu hani.

    E tabi tamam saydiklarim illa oldu illa olacak ama bunun önüne en azından match making düzeltilebilir anca öle adam olur.

    Buda W/L oranı na göre matchmaking le olur dengeli bi sistem olmalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün konuyu uplama ihtiyacı hissettim.Neden mi ? Adam singed aldı baktım bota gidiyor,sup oynayacakmış ki ben fp idim thresh almıştım.Soloya git dedim ve bana ben orda oynayamam dedi.Sonuç hüsran tabi...Tahmin edin bu adamın kaç ranked wini vardı ? Tamı tamına 5 Gold II deyim bu arada
  • Git başka serverda oyna zorla mı TR de oynatıyorlar Riotcular ne yapsın kaç tane oyunun Türkiyeye özel serverı var.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.