Şimdi Ara

Adam gibi çalışan bir video convert yok mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün 3 tane video converter programı kurdum.Biri any video converter.diğerlerine göre en fazla seçeneği ve ayarları olan program bu.ama eklediğim her videoyu (mesela youtube'dan indirdiğim videolar) çevirmiyor.diğeri ultra video converter.any video'nun çeviremediği videoları çeviriyor ama ses yok.her iki programda full bu arada.birde freemakeyi kurayım dedim.onu hiç çalıştıramadım ve sildim.
    Şimdi video ayırt etmeden(4K dahil),istediğim formata dönüştürecek,beni fazla yormayacak bir converter arıyorum.değerli tavsiyelerinize ihtiyacım var.



  • 4K özelliği var mı bilmiyorum ama Total Video Converter güzel.
  •  Adam gibi çalışan bir video convert yok mu?
  • Sen Video to Video proğramına bak birde Gom Encoder veya daha gelişmiş video proğramları önerebilirim, diğerleri uymazsa..
  • Xilisoft Video Converter Ultimate
  • gümüş_süvari kullanıcısına yanıt
    Important ın da dediği gibi format factory gayet iyi. Yalnız kurarken codec paketini yüklemesine izin ver. Ama şu any video converter YouTube videolarını nasıl çevirmiyor anlamadım? Bende hiç sorun çıkmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunu çözdüm,ama sebebini anlayamadım.daha önce bahsettiğim gibi,youtube'den İDM ile indirdiğim birkaç video var.zaten sorun bunları dönüştürememem.yoksa denemek için başka videoları dönüştürmeyi denedim sorun yok.bu dönüşmeyen videoları bilgisayarda herhangi bir mp ile açıyorum.fakat bunları evde tv ye bağlı media player cihazımda açmam gerekiyor.mesela 10 aylık kızım için trt çocuğun bizim ninnileri yüklemiştim.açmayınca bende çevireyim açar diye düşündüm.ama hiçbir video converter bu videoları çeviremedi.hepsi hata verdi.format factory de dahil.
    İşin ilginç tarafı bilgisayarda açıp izleyebildiğim videoları beş tane farklı convert programı işleyemiyordu.bu işte bir tuhaflık vardı.bende farklı denemeler yapmaya başladım.İDM ile youtube'den indirdiğim videoları başka şekilde indirince çeviri programlarının hepsi açtı.bu arada youtube'den İDM ile indirdiğim videolar mkv formattaydı.diğer şekilde indirdiğim mp4 formatta.sonra İDM ile vidivodo dan deneme videosu indirdim.o da flv idi.dönüştürücüler sorunsuz açtı.inen videoların formatı neyse otomatik öyle geliyor.ben ayarlamıyorum.

    Sonuç olarak videoları farklı şekilde indirince sorun çözülmüş oluyor.ama sorunun sebebini anlayamadım.




  • gümüş_süvari kullanıcısına yanıt
    Çözmene sevindim hocam. Ben de şunu ekliyim ; bu idm ile aynı sorunu ben de yaşamıştım. Dediğin gibi hiçbir converter çeviremiyordu. Ben de anladım ki idm bişey yapıyo bu videolara. Farklı araçlarla o videoları indirince sorun düzeldi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorun çözülmüş ama ben yinede naçizane video çevirici tavsiye edeyim..

    biri "handbrake" daha iyi ve özellikli birşey istersen "MediaCoder"

    diğerleri oyuncak.... çocuk oyuncağı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.