Şimdi Ara

Adana Aski -FB 25 Şubat 2017

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Fener bayan basket takımına bir haller oldu, ligde.

    Hoş, Eurolig'de de grubu 2. bitirmemiz sonucunda her ne kadar Avenidia karşısında saha avantajını elde etsek de bu turu geçsek bile Final Four'da Ekaterinburg ile karşılacağız final için. Zor dostum zor, grup aşamasında iki maçta da Grubumuzun lideri Kurs'a yenilmişken.
    Ha, Kursk'ta bizi tek başına kim yendi İstanbul'da?
    Angel.
    Angel kim, geçen sezon bizde yıllardır oynayan ama Fener seyircisinin bizi Eurolig şampiyonu yapamadığı için sevmediği ABD'li.
    Halbuki Rusya'daki FB-Ekaringburg final maçında daha devre bitmeden baş hakemin Angel'a 3 faul çalması sonucu pasifize etmesini hatırlamaz renkdaşlar.

    İkinci finalde ise iki Türk takımının karşı karşıya geldiği FB-GS maçında ise GS'ın şampiyon olmasını hiç affetmezler ama FB'nin daha kolay bir rakibi eleyerek geldiği finalde GS'nın o yılın yine tartışmasız favorisi olan Ekarinburg'u maç boyunca sürklase ederek yenip finale geldiğini hiç düşünmezler.

    ------


    Bu gün ASKİ-FB maçını seyrettim, salon dolu ve birilerinin oturduğunuz yerin önünde ayakta durup zaten FB taraftarlarına ayrılan bölümün kısıtlarından dolayı sahanın tamamını göremediğiniz pozisyonda, görüşünüzü tamamen kapattığının farkına varmıyan kişilerle mücadele den sonra maça baktık:

    Evet, pota arkasındaki bir avuç gençlerden oluşan FB taraftarı salonu inletiyordu, yanlarındaki tribünde yer alan Adana Demirspor grubu onlarla yarışmaya kalktı ama bastıramadı ve devrede terkettiler çünkü saat 16.00'da yandai statda Demirspor maçı vardı, onlar futbol seyircisi idi

    MAÇ ELEŞTİRİSİ:

    Önümüze dikilenlerle didişirken ilk çeyrekte aleyhemize 2 Teknik Faul verildi ve geri düştük.
    Son 5 dakikaya kadar geriden geldik.
    Özellikle son 3 dakikada Kaptan Birsel gemisini kurtardı, Quigley ile birlikte tabi Lavender'in de katkısı oldu : 69-76

    Ancak, gerek Tuğçe ve gerekse Esra'nın bu takımda yeri yok: Bu iki kızcağımızın her ne kadar ribaund üstünlükleri var denilse de özellikle hücümda aldıkları ribaundları sayıya çeviremiyorlar

    Striklen ise içeri penetre yaptığında sayıyla sonuçlandıramıyor. Yaptığı iş, takım hücumda iken üç sayı çizgisinin gerisine gidip bekle.


    Bir de son olarak FB taraftarından beklediğim:

    - Türkiye'mizin her ilinde ve her müsabakasında "Cimbmlu olmayan ayağa kalksın" sloganını terk edin lütfen

    - FB- VakıfBank Türkiye Volley final maçında bağıyorlar, yahu ne alaka?

    - Adana Aski -FB Bayan Basket maçı son 3 dakika: "Ayağa kalkmayan cimbomlu olsun" yine ne alaka?

    Önümdekiler ayağa kalkınca ben maçı göremiyorum, üstelik ben de FB'liyim.







  • bayan basket çöp. Eurolig kaybedildiğine o branşı kapatmaları lazımdı. Rezillik.
  • ThunderVoid kullanıcısına yanıt
    "Çöp" kelimesi haksızlık renkdaş. Sanırım siz de Eurolig şampiyonluğu finalinde GS'ın bizi yenerek şampiyon olmasını kabullenemiyorsunuz.
    Oysa, yarı finalde büyük favori Ekarinburg'a daha ilk çeyrekte 17 sayı fark attıklarını seyretminişsizdir umarım.

    O hızla finalde bizi de yenecekleri belliydi, son anlara kadar direncimiz fayda etmedi.
    Bu maçı seyrettiniz sanırım.

    Çöp olamaz bu takım, yıllardır Final four'da yer alıyor ve bu takımın saha içi bileti geçen sene 975 TL, bu sene de 875 TL (Yemek dahil) değil.

    Çöp tabirine yakışan tek FB takımı Futbol takımıdır: Teker teker 3-5 kuruş değerindeki futbolcuların bir araya gelmesiyle 0 (Sıfır) değerinde bir takımdır.

    -----------------------------
    Bu akşam FB - Raphael Bayan Voleybol takımların arasındaki maçı seyretmeye çalıştım, internetten: ilk set sonuna yakınlaşınca site dondu:
    Çünkü Fenerbahçeliler, benim gibi D-Zbart'ı olmayanlar yüklendi.
    3. ve 4. setlerde artık düşük ve çamur gibi görüntüyle seyrettik, bu neyi gösterir?
    FB seyircisi en basit bir Voleybol / Basketbol dahi olsa maça ilgi gösteriyor.
    --------------------------

    Sonuç olarak, bu akşam FB kadın basket takımına Candice Parker'ın alındığı anons edildi.
    Bu transferi kim yaptıysa teşekkürler.




  • 5 senedir son 4'de kalıp kupayı alamıyorsan artık yatırımı keseceksin bayan basketin geliri yok izleyeni az kıs bütçeyi gençleri oynat erkek takımına yatırım yap okul aç rus takımları ciddi sponsorları var kadin baskette eka olmassa kur olmasa kuban kazanıyor zaten gs bir kez ciddi takım kurdu gelip sildi süpürdü rüzgarı arkana alamıyorsan sürekli kaybediyorsan çözümsüz kaldiysan kazanabilecegin bir yere yoneleceksin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerbahçe'miz hiç bir branşını filanca takıma yenildi diye kapatmamalı çünkü öncelikle sosyal sorumluluğumuz var, şöyleki:

    Voleybol Kadın branşında FB* devreye girene kadar burayı Eczacıbaşı domine ediyordu.
    Basketbol kadın branşını da FB devreye girene kadar GS domine ediyordu.
    Basketbol erkek branşını Efes-Pilsen domine ederken Erkek Voleybol?
    Ben dahil hiç bir fenerli yukarıdaki branşlarla ilgilenmediği gibi bu branşlar zaten Ülkemiz çapında hiç bir ilgi görmüyordu; Ne zamana kadar?

    Severiz, sevmeyiz o ayrı konu ancak Aziz başkanın GS rekabeti hırsı, bu branşlara FB'nin de iyi transferler ile girmesini sağladı ve özellikle 10 yıl boyunca kadın baskette GS, kadın voleybolde ise Eczacı'yı ikinci plana düşürdük. Hatta GS'ın 100.yılında Kadın basket takımınını son maçta yenip onları küme düşürdük.
    Son yıllarda ise FB erkek basket takımın başarıları ortada.

    Sonrasında GS ve Eczacı kendi camialarının baskılarına dayanamayıp bu branşlara yatırım yapmak zorunda kaldılar ve bu çığ gibi büyüyerek Anadolu'ya yayıldı.
    İşte, FB'den yola çıkan bu akım sayesinde Türkiye'mizin bir çok şehrinden kadın basket ve voleybol takımları 1.liglerde boy gösteriyor ve daha da önemlisi o şehirlere FB,GS,BJK, gibi başa oynayan takımlar gittiğinde salonlar tamamen doluyor; Bu mükemmel bir gelişimdir ülkemiz için.
    Hatta, kadın voleybol'da Çanakkale-Bursa maçı bile lig sıralamasına göre dolu salona oynanmaktadır.

    Son yıllarda voleybola Devlet bankalarının yatırım yapmasıyla da kadın voleybolde Vakıfbank öne çıktı, Ligimizi domine ettiği gibi Avrupa şampiyonu da oldular.
    İşte, Fener Erkek basketbol takımı dün akşam deplasmanda Kaunas'ı yendi, işte FB erkek voleybol takımı dün fransız rakibini ilk maçta 3-0 yendi, işte FB Futbol takımı Kayseriyi 3- yendi...

    İşte FB Kadın Voleybol takımımız bu akşam Vakıfban'ı deplasmanda 3-0 yendi ve bu defada maçı alacağımızı zannettikleri an başladılar ama aslında maç 3-0 aleyhimize de gitse aynı amaçla gelmişlerdi: "Yönetim istifa" ; Çünkü onlar futbol seyircisi idiler.
    Daha ilk sete başlayıp ses bombalarını bizim servis kullandığımız anda atınca hakem efendice ikaz etti, ceza vermeden.

    Konumum itibariyle açık kanal TV'den verilen bütün FB maçlarının hiçbirini kaçırmam.


    Evet, Kadın basket takımımız da Kupada gerçek son saniye basketiyle yenilip elendi ama hep ne diyoruz:

    "Pazara kadar değil, mezara kadar Fenerbahçeliyiz"




  • Uzun süredir Fenerbahçe Erkek Voleybol, Kadın Basketbol ve Kadın Voleybol takımlarına güçlü maddi destek sağlayacak sponsorlar bulunamıyor.
    Evet, bulunmuyor değil, bulunamıyor: Korkuyorlar.

    Fenerbahçemize kurulan kumpasın tarihi, FB yöneticileri dahil hep 3 temmuz 2011 olarak kabul edilmiştir, yanlıştır:

    Ocak 2011 ayında FETÖ çetesi, Hacettepe Doping kontrol merkezi başkanı Turgay Atasü başkanlığında harekete geçerek, o sezon Eurolig şampiyonu olması ihtimlini rakip takımlar bile kabul ederken aniden FB'nin en önemli oyuncusu olan Diana Taurasi'yi o dönem küme düşmek üzere olan İstanbul Üniversitesi maçında doping yapmakla suçlamış ve hatta
    Ülkemizde Fetöcü olunca Prof ünvanın ne kadar kolay alındığının timsali olan Turgay Atasü nam şahıs daha ilk nümune de üzerine hiç vazife olmamasına rağmen yırtık dondan fırlayıp: "Birincisi olumlu çıktıysa ikinci numume de çıkar yeaa" diye kanaat belirtmiş ve sonuç aynen öyle olmuştur.

    Bu gelişme üzerine FB başkanı Aziz Yıldırım, akıl almaz bir biçimde oyuncusunun savunmasını dinlemeden sözleşmesini feshetmiş ve kısa süre sonra ikinci yıldız oyuncumuz Penny Taylor'da takımı terketmiş ve o sene Eurolig'de ayvayı yemişizdir.

    Daha sonra Diana Taurasi'nin Hacettepe Doping merkezine açtığı davayı kazanınca bu merkezin ikinci defa ceza almasından dolayı duraklara geldiler ama bu herifi emekli edip adını da spor salonuna verdiler ve FB Bayan basket takımı buraya gidip istanbul üniversitesi ile maçlar yaptı!

    ----------------------------

    Gelelim Voleybol'a:

    25 mart 2011 pazar günü Azerbaycan Bakü'de Fransa’nın RC Cannes ekibini 3-0 yenip Avrupa şampiyonu olduğunun ertesi günü İstanbul Atatürk havalimanına gelip takım otobüsüne bindiğinde o sırada bir taraftar oyunculardan atkı isteyip yaklaştığında aniden FETÖ mensubu polisler saldırıya geçerek hem taraftarımızı darp etmişler hem de FB otobüsüne joplarla vurarak kaportayı zedelemeşlerdi, FBTV canlı yayınında.

    ------------------------------------

    Yukarıdaki iki şubeye net saldırıya rağmen Aziz başkan olayı algılayamadı.
    Adamlar, FETÖ; iki atak yaptı ve gördü ki bunlar kendilerini güvende hissediyor, o zaman 3 temmuzda son ataklarını yaptılar.

    Bu arada sportif olarak çok şeyler kaybettik.




  • Değerli Fenerbahçeli genç destekleyiciler, lütfen Fenerbahçemizin Futbol dışı branşlarında tribünü doldurup sonra maç başında öne geçtiğimizde "Yönetim istifa" diye bağırmayınız.

    Anlamak zorunda olduğunuz, bayan takımlarımız bu tezahürattan olumsuz etkileniyor ve yine anlamak zorunda olduğunuz şudur: Siz Futbol takımından şikayetcisiniz ve gidin bu şikayetinizi FB Futbol takımının maçlarında gösterin.

    Bu gün kesinlikle yenmemiz gereken bir maçta, Seramiksan - FB Bayan Voleybol maçının ilk setinde açık ara giderken başladılar: "Yönetim istifa"

    Sonra kızlar etkilendi ve zar zor 3-1 yendik. Halbuki, sonraki maçta Vakıfbank Sarıyer'i zorlanmadan 3-0 yendi.

    Bizim de artık ligden düşmemek üzere oynamaya hak kazanan son 4 takımdan biri olan Seramiksan'a üstelik en etkili oyuncusu FB'den ayrılan olan Meryem Boz olan bir takıma karşı zorlandık.

    Kardeşim, senin sorunun Futbol takımıyla ise , git FB Futbol maçlarına ve protesto et, ne istiyorsun FB Bayan Basket/ Bayan Voleybol ve Erkek Voleybol takımlarından.




  • Bu akşam Bayan Voleybol Eurolig ilk maçında Eczacıbaşını 3-2 yendik, güzel: Şikayetim fenerbahce.org sitesine.
    Maç saatine baktım ve Perşembe 19.00 diye yazılmıştı, notlarıma aldım önceden ve bu akşam 18:50'de ayranımı cipsimi hazır ederek ekranı açtığımda maçın 1-1 olduğunu gördüm
    Tamam, bu maçları D-Zıbarta vermenize itirazımız yok, maç saatini düzgün yazın bari?
    Ha, şu anda bakınca düzeltmişler tabi.
    Neyse ki ilk iki seti bu akşam FBTV'de seyrederiz ama yenilseydik zaten göstermeyecekti.

    Ayrıca, sağolsun bu seneki Bilyoner kadınlar basket ligini TRT almıştı ama dün akşam üstelik amatör ligde bile fotbol maçı olmamasına rağmen TRT o kadar kanalından hiçbirisinde göstermedi FB-Mersin erteleme maçını.

    Bu arada, Bayan basket branşında şu anda lider olan YDÜ'ni bir defa sahada bir defa da TV'da seyrettim ve bir FB'li olarak ağladım hal-i pür mealimize, üstelik Candice Parker transferimize rağmen




  • Dün akşam 3 maç seyrettim:

    - Eczabıbaşı-FB Bayan basket Eurolig : 2-3
    - Efes-FB- Eurolig Erkewk basket Eurolig 80-77
    - Volero Zurich-Vakıfbank Bayan basket Eurolig 1-3

    Aslında fenerbahçe sitesinde bizim maç saat 19:00 olarak yazılmıştı ve o saatte ekranı açtığımda maçın 1-1 olduğunu gördüm. Maç 18:00'de imiş.
    FBTV^yi eskiden seyretmesem de açıp sesini kapatıp, sırf reyting olsun diyordum.

    Ancak. FB Bayan Voleybol takımı Avrupa ve Dünya şampiyonu oldukdan sonra takım kaptanı Eda Erdem'i FBTV'da programa alan Fatih Demirkol'un tavrı inanılmazdı:

    Eda: Fenerbahçeyi çok seviyorum ve spor hayatımı burada devam ettirmek istiyorum
    Fatih: Orası belli olmaz!

    Bu ahmak cevap sonrasında Eda şaşırdı ve isteğini tekrarladı ve yine ahmakca cevap: "Ben bilmem"'

    Yani orada Eda'yı bırak, ben bir FB'li olarak şaşırdım bu aptalca cevaplara.

    Bu tip, Can Bartu ile program yaparken daha sonra terfi ettirildi, inanılır gibi değil;

    Tanımam etmem ne Eda'yı ne de Fatih'i ama böyle haksızlık olmaz!




  • Evet, forumun bu konusu düzeltmeye kapalıymış o halde ek cevap gerekti çünkü mesajımın ikinci satırında yer alan cümlenin doğrusu şu olmalıydı:

    Eczacıbaşı - Fenerbahçe Bayan Voleybol Eurolig ilk maçı : 2-3
  • Bu akşam, FB Bayan Volley takımı ilk maçta 3-0 yenilerek 3 puan kaptırdığı Eczabıbaşı takımını 3-1 yenerek beraberliği sağladı ve Altın sette 11-14!den geri gelerek Eczacıbaşını eledi.

    Şimdi bekliyorum ki FBTV maçın tekrarını versin ve stressiz olarak seyredeyim.
    Ancak FBTV bu akşam, bu sonuçtan emin olmadığı için bu saate kadar halen bir futbolcunun hayat hikayesini dinletmektedir.

    Evet, sadece 01'de yayına koyacaklar, yazıklar olsun size.
    ABV inşallah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.