Şimdi Ara

Adana'da köpeklerden kaçan genç kıza otomobil çarptı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
2
Favori
3.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Headlong Into Carnage H kullanıcısına yanıt
    bir bardak suya patates koyup birkaç saat beklettikten sonra mikroskopta bakın. bütün mikroorganizmaların gündelik şekilde (relaks modda) hayatlarını yaşadıklarını, çok ağır hareket ettiklerini görürsünüz.

    sonra suyu ısıtmaya başlayın. bu sefer şunu göreceksiniz: hepsi aşırı süratli şekilde bi o yana bi bu yana kaçışıyolardır, o kadar hızlı ki yani mikroskop kadraja giren biri hemen diğer tarafta kadrajdan çıkıp gider. tam bi kaos hali.

    bi videoda şöyle bi olay vardı: bi mikroorganizma diğerine iğne batırmak için uğraşıyo ama batıramıyo. diğerinin de kamçısı var. diğeri en sonunda kamçısıyla bu iğne batırmaya çalışana bi kamçı atıyo, bizimki sersemliyo, sonra çekip gidiyo.

    şimdi bunların hepsi can derdinde. etraflarında olup biteni algılıyolar. paniğe kapılabiliyolar. musallat olanı kamçılayabiliyolar. mesela bakteri kendisini kovalayan bi akyuvarı algılarsa kaçıyo.

    hayvansever kişiler ellerini sabunladıklarında bu mikroorganizmalardan milyonlarcasını katlediyolar. tam bir vahşet ile katlediyolar.

    köpeklere gelirsek, en büyük köpek katili diğer köpekler olabilir. zira köpekler gerektiğinde birbirleinin de gözünün yaşına bakmazlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Periah kullanıcısına yanıt
    Bizim buradakilerin icabına kurtlar bakıyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Periah kullanıcısına yanıt
    kim doğaya bırakılacak dedi o kısmını anlamadım. SP'nin teklifinde sanırım barınak gibi alanların boyutu büyütülecek, tüm sahipsiz köpekler burada toplanıp, burada bakılacak ve burada kısırlaştırıldıktan sonra ecelleriyle ölene burada kadar kalacaklar diye anladım. tabii bunun bütçe ve maliyetinden bahsedilmemiş sanırım o yazıda. çok detaylı okumadım yazıyı. eğer yazılmışsa bile atlamış olabilirim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • coolman7 C kullanıcısına yanıt

    Yahu 10 milyon iti kim nerede nasıl besleyecek? Bunlar devamlı ürer, kim nasıl ne kadar zamanda kısırlaştıracak? Bunlardan mutlaka barınaktan kaçan olur, ondan sonra yine başladıkları noktaya dönerler, çünkü çok çabuk ve yüksek sayıda ürüyorlar. Tek çözüm eşzamanlı itlaftır; bir tane kalmayıncaya kadar hepsi imha edilmeli, çünkü üremeye başladıklarında çok kısa sürede yine eski duruma geliniyor, tüm mücadeleye baştan başlamak gerekiyor. Nasıl tarım zararlılarıyla mücadeleyi bir an bırakırsanız bir anlamı kalmıyor, bu da öyle.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 19 Nisan 2024; 18:19:33 >
  • hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt
    aslında bunu yapmak mümkün. dişilerle erkekleri ayrı barınaklarda tutacaksın. kaçmalarını engellemek için yüksek çit yaparsın. zaten her yıl bir kısmı ölünce her yıl daha az sayıda köpeği beslemek gerekecek. 9-10 yıl sonra hepsi ölmüş olur. zaten şu an belediyeler çok daha fazlasını harcıyor köpeklere. hem de belediyelerin harcadığı bu paralar köpeklerin sayısının artmasına sebep oluyor.

    Yalnız bu çözümü engelleyecek ve baltalayacak bir problem var. Köpek maması lobisi barınak baskınları yaparak köpekleri serbest bırakmaya çalışabilir. veya kendileri sağdan soldan buldukları köpekleri sokaklara bırakarak tekrar çoğalmalarını sağlamaya çalışabilirler. bunları yapanlara da ağır hapis cezaları getirmek lazım yasal düzenleme ile.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 19 Nisan 2024; 19:58:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • coolman7 C kullanıcısına yanıt

    Başıboş köpek sorununu çözmek için önce it perest sorununu çözmek lazım. 9-10 yıl boyunca milyonlarca ite bakmak için nasıl bir bütçe gerek hesaplayın lütfen. Tek kuruşumu helâl etmiyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 19 Nisan 2024; 23:3:23 >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

    Sokak kedilerini de parcalıyorlar.. 10 milyon köpek oldugu söyleniyor bunların daha sayısı katlanarak artacak..

  • coolman7 C kullanıcısına yanıt

    Bunu yapan iktidar, seytanları barınaklara koyduktan sonra, hükümet degisse, yeni gelenler bunları tekrar salabilir bile.. Burası Türkiye her sey olabilir.. Hepsini itlaf etseler sonraki iktidarlar istese bile sokağa salamaz..

  • İnsanlar parasız açlıktan pazar sonrası ezik çürük sebze meyvenin kavgası yapılıyor emekli bknu kurutup yiyor burada köpekleri beslemek için para verelim bütçe ayrılalım deniyor.

    Çok değişik bir dünya. Bir köpeğin refahı, neredeyse ortalama vatandaşın refahından yüksek ilginç olan bunu refahı köpekten düşük olanlar bile savunuyor o zaman konuşmanın tartışmanın amacı kalmıyor.

    Sokak köpekleri bir tarafa zenginin köpeği fakirin çocuğundan daha değerli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F6E4D667 -- 20 Nisan 2024; 9:22:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok bos bir arguman bu ya. Elon Musk'a demisti Dunya Gida Orgutu bilmem nesi, varliginin %2'si tum dunyadaki acligi bitiriyor diye. Musk da 6 milyar dolar dunyadaki acligi nasil bitiriyor bana aciklasinlar, tum Tesla hisselerimi bagislayacagim demisti.

    Yani sen siyasi iktidar olarak insanlarin ac kalmasina sebebiyet verecek kontrolsuz uremeyi, cehaleti, egitim sisteminin bitikligini, hukuksuzlugu, yolsuzlugu cozmeyeceksin, kopekleri oldurunce mi cozulecek?

    Mesele sorunlari yapici ve kalici sekilde cozecek irade. Aclik sorununu, sokakta yasayan insanlar sorununu %100 hic bir zaman cozemezsin ama bugune kiyasla buyuk olcude ilerleme saglarsin.

    Sahipsiz hayvanlar sorununu cozmek icin bir iraden olsun, yeni hayvan uretip satistan olusan ranti kesme konusunda bir iraden olsun, cozersin bu sorunu oyle astronomik rakamlara da degil.

    Azicik ucundan entelektuel olabilecegini dusundugum insanlarin su basliktaki zirvalarini gorunce cidden hayal kirikligina ugruyorum, bu forum gercekten bu kadar cahilligi ve medeniyetsizligi bence hak etmiyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Neo Nazi musk, güney afrikalı apartheidcidir satın aldıgı sosyal medya platformu, o satın aldıktan sonra 4chan'a benzedi dünya'da böyle bir sosyal medya platformu daha yok.. Peki aclık ceken kim? Siyah Afrikalılar.. Fazla söze gerek yok..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 20 Nisan 2024; 10:43:45 >
  • O sokak köpeginden kacarken, bacagı kopup ölen bir kız cocugu vardı, babası cıktı, kızım keloğlan meselesi kadar konusulmadı dedi.. Tabii kız cocugu icin sosyal medya sitelerinde bot basıp cıyak cıyak bağıranlar olmadı.. Cünkü mama ve cıkar yok..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 20 Nisan 2024; 11:3:41 >
  • Zamanında nasıl kuş gribi var diye bütün kümes hayvanlarını telef ettiler en iyisi öyle olucak başka çare yok

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • PunisherLord P kullanıcısına yanıt

    Köpeklere verilen para ile açlık son bulur Türkiye ekonomisi düzlüğe çıkar mı demişim. Böyle bir anlam mi çıkıyor yazdığımdan.

    Zihniyetten bahsediyorum köpeği insandan üstün gören hastalıklı bir zihniyet var


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Headlong Into Carnage H kullanıcısına yanıt

    Aynen tam olarak bundan bahsediyorum. Köpek maması üzerinden dönen yolsuzluk hiçbir şeyde yok. Üstelik 3 5 köpek maması bagislayarak kendini merhametli görerek şişen kabaran Ego mast. yapan böyle olduğu için gerçek merhametten uzak insanlar piyasayı sardı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mama parasından nemalanmıyorlarsa, böyle tiplerin günahı coktur hocam.. Kim bilir ne günahlara bulastılar, evlerine gidip göremiyoruz, hıristiyan falan da değiller bir papazı ziyaret edip günahlardan kurtulsunlar.. Camii'ye hocaya gitse Hoca'nın günah cıkartma yetkisi yok.. Eh gidiyor markete, alıyor bir yardım maması, affedildim diye rahatlıyor..  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 20 Nisan 2024; 12:16:23 >
  • Onlardan bir grup, insanların onlara kötülük yaptıgını ya da yapacagını düsünüyor, hayvanla o yüzden bozmus psikolojik problemli tip de cok o tayfada.. Insanları tanıyınca, hayvanları sevdim sloganı kullanıyorlar.. 🤡🤡


    Fakat insandan kacıp, cöplüge giden ve orada köpeklere mama beslemesi yapan bir kadını, köpekler, verdigi mama'yı tercih etmeyip, mama yerine yemislerdi.. 🤡🤡



    posta
    Beslediği köpekler genç kadını parçalayarak öldürdü!
    https://www.posta.com.tr/son-dakika/besledigi-kopekler-genc-kadini-parcalayarak-oldurdu-272640




    Hepsinin motivasyonu degisik.. Rantcılar, mamacılar, akli dengesi bozuk olanlar, günahı cok olanlar, mericler falan say say bitmez.. Bu kadar cok motivasyon olursa kediyi köpegi böyle sokaklarda üretip milletin colugunu cocugunu parcalatırlar buna devletin dur demesi gerekiyor..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 20 Nisan 2024; 12:45:23 >




  • Headlong Into Carnage H kullanıcısına yanıt

    Doğru bunların sebebi sevilmemek.

    Genellikle hayatta sevilmemiş insanlar kendilerini köpeğe kediye vuruyor. Bir nevi savunma mekanizması.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kedi köpek konussa, aklı yetse dile gelse kimbilir neler söyleyecek bunlara..   

  • Headlong Into Carnage H kullanıcısına yanıt
    hepsini itlaf ettikten sonra iktidar değişir ve yeni iktidar da köpek maması lobisinin oyuncağı haline gelirse, gerekirse hindistan'dan sokak köpeği ithal edip sokakları köpek doldururlar. itlaf da çözüm değil yani. çözüm için akıl tutulmasının son bulması ve köpek maması mafyasının çökertilmesi gerekli.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.