Şimdi Ara

ADANA'da LPG markası, MONTAJI, USTA Tavsiyesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
4
Favori
30.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • SLTKBGRHN kullanıcısına yanıt
    Beyfendi POLAT OTOGAZ BRC AKL VE ROMANO markalrının yetkili servisidir .Tüm ürünlerimiz yıl garantili olup çıkma veya 2.el takma gibi bir lüksümüz asla olamaz .Ayrıca lpg ayarına gelen hiçbir müşterimizi sizin aracanızın beyni değişmesi gerekiyor diye yalan yanlış bilgiler asla vermeyiz .60 TL değerinde Türkiyede beyin yoktur.Ayrıca POLAT OTOGAZ ADANA'da ve Türkiye çapında lpg sektörünün en öncü firmalarından biri olup bu tür küçük işlerle asla meyil etmez .
  • Aynen katılıyorum
  • Adanada kesinlikle Akan otogaza gitmeyin. Benim sağlam olan lpgmi bozdular. Bir de biz bi şey yapmafik diye isin içinden siyriliyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaw burada niye benim mesajim yayinlanmiyor. Arkadaş akan otogaz kotu diyorum adamlar(!) sağlam arabayi bozdu diyorum ama yayinlanmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burada önceden polat otogaz ile ilgili iki aracımda sıkıntı yasamadığımdan bahsetmiştim. 6 ay önce corolla 2006 model arabama fbr marka ürünü ısrarla taktırmayı şiddetle tavsiye eden mehmet polat beyi dinleyerek; sen bilirsin sıkıntı olursa gelirim ve brc taktırrım diyerek onay verdim. kendiside bana hiç merak etme sıkıntı olursa farkını alır brc yi ücretsiz takarım dedi(brc 1600 tl-fbr900 t: fark 700 tl olur demiştiyide parantezle belirteyim) montajdan sonra şehir dışına çıktım ve 4000 km aracı kullandım. bu 4000 km lik kullanımda bir depo benzin yaktım(bir depo benzin 900 km yol götürür zaten). bulunduğum yerde fbr bulamadığım için kimseye el sürdürmeden polat otogaza geldim. arabaya baktılar ve bana şöyle traji komik bir açıklama yaptılar: ... araba güneşte kalırsa benzin uçar yoksa lpg de bir sıkıntı yok. bir ayar verelim kullanın. tekrar olursa malımı söker istediğin markayı farkını vererek takarım... dediler. ben tekrar şehir dışına çıktım ve araba 3000d/Dvr de benzine geçiyor ve bu geçiş halinde sanki arabayı arkadan çekiyorlarmış gibi oluyor. bu sefer aradım çünkü her gittiğim yerden adanaya gelemem ya. bana bu seferde lpg tamiri anlattıyorlar. diyorum ki bildiğiniz bir servis varsa oraya gideyim yapsınlar. ben kimseyi bilmem orda, buraya gelin,sıkıntı yok siz abartıyorsunuz vs açıklamada bulundular. kapattım brc ve atiker bayisi bir yere gittim ustalar baktı ve markasını bile bilmediği bu lpg düzensiz çalışıyor çünkü gaz-benzin yapıyor dediler(bu dengesizliği gittiğim bütün lpg servis ve ustaları hatta hayatında kaput açmamış adam bile görebilmesine rağmen polat otogaza ikna edemedik ve en son bana getir sökelim ama 1200 tl farkla brc takalım teklifinde bile bulundular.) burda anlattığım uzuncadır belki ama yaşadıklarım çook kat daha uzun. stresi ve can sıkıntısı maddi zararından daha fazladır. anlattıklarım size yol gösterirde yolunuz polat otogaza düşmeden okursanız, kesinlile ustaya karı, fazla olduğu için önerdiği ne üdü belirsiz tesisatı arabanıza taktırmayın. çünkü bazı ustalar 3 kuruş için senin arabanın ve senin stresini önemsemeden takılabiliyorlar. özelliklede belli müşteri sayısını yakaladıktan sonra...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olympus80 -- 17 Ağustos 2015; 17:41:30 >




  • olympus80 O kullanıcısına yanıt
    Hayırlı uğurlu olsun ,bizi tercih ettiğiniz için biz teşekkür eder darısı HONDA aracınıza olsun inşllah
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustafa6687

    Adanada kesinlikle Akan otogaza gitmeyin. Benim sağlam olan lpgmi bozdular. Bir de biz bi şey yapmafik diye isin içinden siyriliyorlar

    Merhaba
    Aracınızın plakasını ya da sase numarasını P.M olarak gönderin lütfen. Sızınle ıletısıme geçerek konu hakkinda görüşmek ıstıyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben akan otogazda fiat panda 1.2 polat otogazdada daihatsu sirion 1.0 aracima LPGmontaji yaptirdim sikinti yasamadim. Sizinkiler talihsizlik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen hafta Laguna 2 2007 model aracıma 47100kmde Atiker Atılkan bayisinde Obd2 sistem LPG montajım yapıldı ve sorunsuz Bi şekilde aracıma biniyorum.Sistem aracımın motoruna mükemmel uyum sağladı.Montaj yapılana kadar orada bekledim ve çok iyi bir işçilik yaptılar kendilerine teşekkür ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adanadayım ve arkadaşlar sayenizde nereye gidilir nereden uzak durulur öğrendik.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BU BAŞLIKTAKİ BİR KAÇ KİŞİ ADANA-LPG BAŞLIĞI NERDE VARSA GİRİP REKLAM YAPIYORLAR. SİZİ SAMİMİYETE DAVET EDİYORUM, ŞAHSEN BEN LPG KULLANIPTA MEMNUN OLANLARA SORUYORUM,VEYA NERELERDE SORUN YAŞADINIZ BUNLARI SORUYORUM. GİDİN REKLAMINIZI BAŞKA YERDE YAPIN. Polat otogazdan uzak duracakmışız öğrendik bu başlığı açana da ayrıca teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dumanyack -- 4 Aralık 2016; 13:21:22 >
  • Ürün satmaya gelince herkes üşüşür ancak bir problem yaşandı mı hiç kimse ortada kalmaz. Klasik esnaf zihniyeti.

    Sadece kullanıcı arkadaşların tavsiyesini bende bekliyorum. Babamın 1.2 70hp skoda fabia aracına lpg taktırmayı düşünüyoruz.
  • beğenilerde eleştiriler de ölçüsüz olunca bi fikir de vermiyor, adam girmiş foruma tek mesaj atmış çıkmış, troll mü gerçekten müşteri mi anlaşılmıuor ki..
  • Arkadaşlar bana adanada saglam bir brc ustası tavsiye edermisiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hsn_33 kullanıcısına yanıt
    Banada saglam bir brc ustasi lazzim. Adanadaki polat ve mega adindaki brc yetkili servislerine gittim ama sorunumu halledebilen olmadi. Ustune her seferinde de 50 ile 150 tl arasi param giderek 200tl toplam param gitti. Artik bu silkeleme denen lanet problemle arabaya binmeye alistim. Yol ayari yapin diyorum gerek yok rolantide cozeriz diyor hepsi ama olmuyor. Aracim saglamken lpg bakimi icin gittigim serviste yeni ayar yaptilar ve ogunden beri araba silkeliyor.

    Polat lpg isten iyi anlamiyor

    Mega lpg de usta cok iyi ancak yogunluktan ilgilenmiyor ve. Ters bir usta arti cok pahali

    Eger bulursaniz iyi bir brc ustasi buradan yazarsaniz sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli forum üyeleri / ziyaretçiler;

    O dönemde ikametgahım olan Adana ilinde eşimin kullandığı Honda Jazz marka cvt vites aracıma lpg dönüşümü yaptırmak için araştırmalara başladım. İnternetten eşten dosttan fikir alıp karar verme aşamasına geldim. Özellikle hem burada hemde şikayet sitelerinde çok olumsuz yazmasına rağmen evime de yakın diyerek 14.08.2015 tarihinde Polat Otogaz'ın kıyıboyundaki (kanal groseriyi geçince 300-500 mt) dükkanına gittim. Beni adını sonradan öğrendiğim Mehmet Polat bey karşıladı.

    AKL marka dönüşüm kiti takılacağını ve fiyatını görüştük. Araç yeni muayeneden çıktığından masrafa gerek yok muayeneye gideceğin zaman gel projesini faturasını al dedi. Anlaştık dönüşüm yapıldı. Bir kez gaz ayarı yapıldı onun dışında sorun yaşamadık.

    Sonrasında Ankara'ya geri taşınmam gerekti. Muayene zamanı gelip kendilerini bu 25.08.2017 Ağustos ayı cuma vakti sonrasında ziyaret ettim ve bana verdikleri evrak ile Mehmet beyin kendisinden projeyi ve faturayı istedim.

    Aracı sordu Ankara'da yanıtını verdim. Kendisi de firmasının Adana firması olduğunu kendilerinin verdiği evrakların Ankara'da geçerli olmadığını (Ankara tanzanyanın bir eyaleti olduğundan herhalde) söyledi. Ya araç gelecek yada Ankara'da AKL dönüşümü yapan bir firmadan yaptırabileceğimi söyledi.

    Söylediklerinin anlamsız olduğunu böyle bir şeyin olmayacağını aracın Ankara'dan Adana'ya gelmesinin saçma olduğunu söylediğimde bana "Araştır kardeşim böyle bu" dedi. Bende kendisine bu böyle değil ise konunun böyle kapanmayacağını benimde bir şeyler yapacağımı söyledim.

    Şimdi asıl olaya gelelim. Aracı Ankara'da projelendirmek için bir firmaya gittiğimde kendileri ile AKL anlaşmamıza rağmen 1-Beyin (ECU)(etiketi yoktu), 2 Enjektör setinin ve adını bilmediğim bir parçanın farklı marka takıldığını bu şekilde TÜVTÜRK ün bunu onaylamayacağını, ayrıca neden böyle yaptıklarına anlam veremediklerini (Abi bunlar set gelir neden karma yapmışlar bilemedim) dedi. Bende kesin çıkma parçaları toplamışlardır diye yorum yaptım. Ve yeniden bu parçaları satın alıp, proje ve KDV ücretini yeniden ödeyip aracımı muayeneden geçirip ruhsata işlettim.

    Sonuç olarak şimdi bu yazıyı okuyan firma sahibi / çalışanı arkadaşlar; yalan söylüyor, yanlış aktarıyor, firmamız böyle şeyler yapmaz vb ithamlar ile konuyu kapatmak isteyeceklerinden adım gibi emin olarak şu ayeti kendilerine hatırlatmak için yazıyorum;

    "Herkesin yaptığı her hayrı ve işlediği her kötülüğü, önünde hazır bulacağı gün yaklaşmaktadır. O gün kişi, kendisiyle yaptığı kötülükler arasında uzak bir mesafe bulunmasını ister. Allah sizi, kendisinden korkmanız için uyarıyor" (Âli İmrân, 3/30).

    Ben yazılanlardan ders almadım belki alan birisi olur diye her ortamda bunu paylaşıyorum, paylaşmaya da devam edeceğim. Diler ise verdiği belgeyi de burada yayımlayabilirim.




  • Bende uzun zamandır bunlarla ilgili yazayım diyordum.Polat otogaz tam bir dolandırıcı.Adamlar çıkma parça takıyor.Mehmet polat tam bir terbiyesiz zaten.Dükkana gittiğimde sikayetten dolayi gelenlerle doluydu.Mersine osmaniyeye gidin bu herife gitmeyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kolay gelsin 



    Reno clio 4 2015 model 0.9 1.2 motor 120 bg turbolu olup direk enjeksiyonlu aracim ve motor kodu (H5FD) aracıma uygun lpg kit var midir ve yakıt tasarrufu şehir ici ve şehir dışı  ( 900+900) km yol yapmaktayım  



    Yakıt tasarrufu ve araç performansını etkilemeyecek kit varmıdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atiker lovato romano zavoli ve landirenzo fiyatları ne durumdadır birde sağlam usta önerirmişsiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HÜSEYINTOPRAK

    Atiker lovato romano zavoli ve landirenzo fiyatları ne durumdadır birde sağlam usta önerirmişsiniz?

    Sayın Hüseyin Toprak Abim Öncelikle Merhabalar Aracımız İçin %80 Montaj Uygundur Fakat benzin Ecusunun Yani aracın beyninin üzerindeki Kodu Görmemiz Gerek Onun İçin Sizi Bir Çay İçmeye Davet Edelim Elimizden Gelen Yardımı Yaparız İnşallah
    Fiyat Konusunda yardımcı oluruz 2.500 tl den Başlayan Montaj Fiyatlarımız Var Efendim Allah'a Emanet Olun SAYGILAR...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.