Şimdi Ara

Adana havaalanından Mersin'e nasıl gidilir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
79.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Adanakoop'lar mı ney var tam ismini hatırlıyamadım onlar var belli bir saate kadar. Geceye doğru kalırsanda otogarda adıyaman otobüslerinden bazıları felan Mersin'e giriyor. Sorarsan söylerler Mersin otogarına giriyor mu diye.Benım kız arkadaşım gece 3'de bulmuştu Adanadan Mersine gelen otobüs. Zorluk çekmezsın yani fazla.
  • nasıl yokmuş...3000 kere geldim havaşla mersine....foruma kadar getiriyo..en son 10 liraydı
  • Otogardan 5 liraya minibüsler götürüyor. Pencere kenarına oturmanı öneririm kötü havaya maruz kalabilirsin. Onun haricinde tren var veya dar gelirliğin alemi yoksa taksi ile git 50 60 lira tutar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JeanCarlo

    peki arkadaşlar adana havalanından mersine yada silifkeye saat 21den snra servis yada otobis bulabilirmiyim

    mersine saat 12 ye kadar 7 dakkaya bir minibüs var olamdı saat 11.40 a kadar tren var ama silifkeye o saatte gidemezsin...tek yapacağın mersin otogara gidip;antalya otobüsü bulabilrisen ona binebilrisn



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legen.(WFI).dary -- 21 Eylül 2011; 21:15:35 >
  • Konu basligina cevap olarak yaziyorum. Gectigimiz hafta Mersine giden bir arkadasim bahsetti, Adanada bir firma vasıtası ile Adana Havaalanı Mersin Transfer Hizmeti almış bu firmadan. Onceki yillarda Almanyadan geldiğinde Adanadan Mersine Ulaşım normal taksi ile Adana Havaalanindan - Mersin Mezitlideki evine 175 Euro ya transfer ucreti oduyormus. Bu yeni oluşum ile ayni transfer icin yalniz 45 Euro odemis. Ustelik son model otomobiller ile gerceklestirmisler transferi. Bende Istanbuldan devamli Mersine gidis donus yapiyorum. Zamanimin kisitli olmasi nedeniyle tren ve benzeri toplu tasima kullanamiyorum. Adana Havaalanı Transfer firmaları arasında AdanaHavaalanıTransferi.com gibi veya benzeri transfer firmaları varsa bildiginiz paylasirsaniz cok sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birsumavisi -- 21 Temmuz 2013; 2:12:53 >




  • Merhaba arkadaşlar. uçakla adanaya saat 9 bucuk gıbı ındık dıyelım ordan mersine nasıl gıdecegım kac saat surer ne kadara mal olur acıklayabılecek kımse var mı?
    soyle bır otobus fıyatlarına bakınca ucak daha avantajlı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lyell

    Merhaba arkadaşlar. uçakla adanaya saat 9 bucuk gıbı ındık dıyelım ordan mersine nasıl gıdecegım kac saat surer ne kadara mal olur acıklayabılecek kımse var mı?
    soyle bır otobus fıyatlarına bakınca ucak daha avantajlı.

    Pegasus veya sun express ile geleceksen ücretli servisleri var havaalanına indikten 20-30 dk sonra kalkıyor hemen. Tahminen 1 saat sürer yol. Ücretleri de pegasus servisi 10 TL, sun express 12 TL. Diğer firmalarla daha önce gelmediğim için onlar hakkında bilgim yok servis konusunda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webmaster33 -- 17 Temmuz 2012; 17:06:20 >
  • Merhabalar. Konuyu hortlatacağım ama internette bilgiyw ulaşamadım. Şakirpaşa Havalimanı'ından Mersin'e servis gece saat 2-3-4 yada saat 5'te var mıdır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sarkihalindekal

    Merhabalar. Konuyu hortlatacağım ama internette bilgiyw ulaşamadım. Şakirpaşa Havalimanı'ından Mersin'e servis gece saat 2-3-4 yada saat 5'te var mıdır?

    hocam ucaktan kacta ineceksiniz? ona gore,havalanindan e5 yoluna biraz yuru orada yolun karsi tarafina gec barkal yazan dolmuslara bin otogarda in orada mersine giden servisler var ordan gidebilirsin zaten yol 1 saat suruyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adriana lima diye okudum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: overlord

    Arkadaşlar , Adana havaalanından Mersin'e nasıl gidebilirim? Havaş ın otobusu yokmuş Adana'da. Pegasus un da sadece Mersinden Adana Havaalanına otubusu varmış. Yardımcı olursanız sevinirim.

    ulaştinizmi hocam ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jokertur taşımacılık firmasına ait Sırasıyla ADANA-MERSİN güzergahında h.limanı araç hareket saatleri; “22:25”, “00:10”, “00:45” ve “03:15

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gece 2'de iniyorum. Adana'yı iyi biliyorum hocam, 5 yıldır orada okuyorum:) O saatte de otobüs yok. İlk otobüs saat 6'da görünüyor o da dolu. Tok otobüsleri ilk olarak saat kaçta başlıyorlar bilginiz var mı? Servisi kaçırırsam otogara gideceğim yada tren garına.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sarkihalindekal

    Gece 2'de iniyorum. Adana'yı iyi biliyorum hocam, 5 yıldır orada okuyorum:) O saatte de otobüs yok. İlk otobüs saat 6'da görünüyor o da dolu. Tok otobüsleri ilk olarak saat kaçta başlıyorlar bilginiz var mı? Servisi kaçırırsam otogara gideceğim yada tren garına.

    Ondan haberim yok hocam malesef.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim, sağolun:)
  • konuyu hortlatmış gibi olucam ama yazın mersine gitmem gerekiyor tarsusta bulunan bi hastaneye gidicem ama açıkçası biraz korkmuyor değilim mersinde hava limanı olmadığı için adana gedip ordan havaşla tarsusa geçip ordan hastaneyi bulmam ne kadar zor olabilir sizce yada ne yapabilirim yardımcı olabilecek biri var mı ?
  • bezu kullanıcısına yanıt
    Hocam havaalanında indikten sonra gelen yolcu kapısından çık otoparkın hemen sonunda 3-4 tane havaş bekliyor her zaman 16 tlydi yanlış hatırlamıyorsam mersin için , tarsus daha ucuzdur belki . Tarsusa gidiyor o havaş önce zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serkan288 S kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim hocam çok sağolun peki orda bi hastaneye gitmem lazım tahminen nerede bırakır bi bilginiz var mı ?
  • Konuyu hortlatayim bakalim cevap gelecek mi :)

    Bu hafta cumartesi saat 20.30gibi adana olucaz inşallah esimle. Ordan mersin erdemliye gidebilir miyim direk. Havas merkeze kadar götürüyormus sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furkani kullanıcısına yanıt
    Bende hortlatayim
    Bu akşam 23.00 gibi Adana havalimanında olucam,oradan en kolay şekilde nasıl Mersin'e gidebilirim ,forumun oraya bilen var mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.