Şimdi Ara

Adana Havalimanı'ndan İskenderun'a nasıl giderim..?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
13.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Birkaç gün içerisinde İstanbul'dan Adana'ya, oradan'da İskenderun'a gitmem gerekiyor. İskenderun'da Akçay Mevkii'ne gidicem (posta kodu 31200). En kolay ne şekilde Adana'dan İskenderun'a giderim ? Hangi vasıtaları ya da hangi güzergahı kullanmalıyım ? Yardımcı olursanız memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.



  • ıneceksn havalımanından otograr gıdeceksın has turızme bınceksın 13 14 ytl ıskendurun..bırakcaklar iskendurun otogarında
  • Uçak biletini aldığın bazı firmalar, cüzi bir ücret karşılığı iskenderun'a servisle bırakıyorlar...

    Onun dışında arkadaşın dediği gibi havalimanından otogara gideceksin, ordan Has Turzim'e binip İskenderun'a.....
  • Arkadaslar merhaba

    Konu basligina cevap olarak yaziyorum. Gectigimiz hafta İskenderuna giden bir arkadasim bahsetti, Adanada Çukurova Transfer adinda bir firma vasitasi ile Adana Havaalani İskenderun Transferi almış bu firmadan. Onceki yillarda kıbrıstan geldiginde normal taksi ile Adana Havaalanindan - İskenderundaki evine 200 Euro transfer ucreti oduyormus. Çukurova Transfer adindaki bu yeni olusum ile ayni transfer icin 1-4 kişiye kadar 225 tl odemis. Ustelik son model otomobiller ile gerceklestirmisler transferi. Bende Istanbuldan devamli İskenderuna gidis donus yapiyorum. Zamanimin kisitli olmasi nedeniyle tren,otobüs ve benzeri araçları kullanamiyorum. Adana Havaalanı Transfer firmaları içinde Çukurova Transfer veya benzeri transfer firmaları varsa bildiginiz paylasirsaniz cok sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birsumavisi -- 23 Temmuz 2013; 0:42:23 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.