Şimdi Ara

Adana Mu Online | 2007'den beri en iyisi! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
3
Favori
19.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ADMLee

    Arkadaslar MSVCVP110.DLL Hatası alıyorsanız Bu linkdeki programı yükleyin.

    http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=30679

    Antivirüs Programını kapatınız. Jogar.exe ye tıkladıkdan sonra ootomatik update yapacaktır. Sonra Acılan Launcherdan Jogar butonuna basıp girebilirsiniz.

    Daya detaylı sorunlarınızın çözümü içinwww.facebook.com/adanamuex702 Sayfamızdan bana bizzat ulaşabilirsiniz.


    Lee

    Hata almıyorum. Oyunu başlatınca anti hack logosu geliyor sonra oyun açılmıyor. En başlarda launcer hatası falan verdi. Sonra update yapınca onlar gitti. Oyun hiç açılmıyor.




  • Bu arada açıklama yapma gereği duydum,ben Sinan (BraveHeart) değilim , sayın ADMLee bu arkadaş hakkında suçlamaları bırakırsanız hem şahsım adına hemde arkadaş adına sevineceğim.İyi forumlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaw He He.
  • Şahsım adına demişsin ya. :D Kimsin be mübarek o zaman acıkla. Koy kocaman bir resim aha ben buyum de. :D Yoksa sonsuza dek sus. İşine bak.
  • Donate itemler geri verilecekse diger oyunculara da basic setler ya da bir miktar wcoin vs verilmeli esitlik acisindan.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel fikir aslında Ozan. Ama GoldChaosCard lar var oyunda Onların içerisine güzel setler yerleştirildi. Bire bir herkesi tek tek gel sana şu set gel sana şu kredi demektense herkes o GoldChaosCard düşürerek kendi güzel itemini yapabilir.
  • Uzun zamandır aradığım tat bu svde şimdi. Zor jewel, party exp falan, tam gaz devam :D
  • Merhaba arkadaşlar, şuan bir forum sitesinde yazıştığımızı unutmayalım lütfen. Forum kuralları dahilinde her türlü yorum, eleştiri, görüşlerinizi paylaşabilir sorularınızı sorabilirsiniz.
    Konuya sadece konu sahibinin istediği mesajlar atılabilir, konu sahibi istemezse mesajınız silinir gibi komik bir kuralımız bulunmamakta bildiğiniz üzere. Her mesaj herkesin hoşuna gitmeyebilir fakat herhangi bir kural ihlali yoksa eğer herkes atılan o mesaja saygı göstermek zorundadır.
    Bu yüzden birbirinizi gereksiz yere şikayet ederek mesajlarınızı sildirtmeye çalışmayın yada başka platformlardan mesaj atsaydın ya niye forumdan yazıyorsun tarzı cümlelerle insanların foruma mesaj atma şevklerini kırmayın. Kimse kendisinde bu hakkı görmesin.

    Unutmayalımki MU Online bölümü sadece server reklamları yapılsın diye hizmet vermiyor, toplist sitesi değiliz bildiğiniz üzere. Konuda server tanıtımının yapılmasıyla birlikte aynı zamanda servera dair her türlü konu da konuşulabilir.

    Sizden ricam, lütfen birbirinize karşı biraz daha hoşgörülü olun.




  • Eskilerin deyimiyle Reality Global Muİsrael tarzı bir oyun ayarladık. Zor kasılan parti ile muhabbet dostluklar edinebileceginiz. Jewel Zen ile ticaretin yapıldıgı saygı ve sevginin oldugu bir server yapmak için ugrasdık. Oyunda memnun olan olur olmayan olur herkese saygımız sonsuzdur.

    Yinede gerçek MuOnline zevkini tadında yaşamak isteyen arkadaslarım varsa herkese kapımız açıktır.

    http://www.adanamu.com
  • Oyunda baya fazla online var, herkes 3-5 li partylerde muhabbet bol. Bilge abi sagolsun exp party'i öyle arttirdiki millet mecbur kaldi ptde kasmaya cok gzl olmus artik kimse ego ego gezmes cok sevindim :D

    Ayrica oyunda 2 Update yaptik

    D ve V gens birbirine Party atabilirler.

    Coins Systeminde artik gereksiz seyler cikmicaktir. sadece DS BC Panda ve Skeleton.

    Herkesi bekleriz
  • 5-6 yıldır mu oynamıyorum. başlamak istiyorum ama account alamıyorum.
  • www.facebook.com/adanamuex702 burdan yada profilimde kişisel sayfamdan ulaş halledelim.
  • Hakikaten bende simdi account almaya calisiyorum sayfa surekli "Time Out" oluyor.

    Sen imkanı olan adamsın taşısana su host'u serverin oldugu yere yada en azindan yakınına.
  • S7Jumper S kullanıcısına yanıt
    Web Host kisa zaman icerisinde degisecektir..Üyelik alamayan arkadaslarwww.facebook.com/adanamuex702 burdan Bilgehan Abiye ulasabilirler.
  • Hosting sorunu var. İoncube_loader kurulu olan windows webhosting aramalarımız devam ediyor. En iyi hosting firması ne ise gidip oradan almak istiyoruz. Varsa tavsiyeleriniz buradan bizlerle paylasın görüşelim taşıyalım Websiteyi.
  • Senin site oyunla koprulu oldugu icin her istek webde geziniyor geliyor. Senin yaptigin gibi sistem kuranlar ya ayni firmadan hem Dedi hem hosting aliyorlar bulamiyosan bile en yakin lokasyondan al zaten baska sorun kalmaz.

    valla onerilicek bisey yok goolla iste nerdeyse oyun GS'en en yakindakini al eger ayni firma saglamiyorsa.
  • Sorunun host ile oldugunu düşünmiyorum, daha önce gayet hızlı ve stabil çalışıyordu, sorun uzaktan SQL baglantısı işe ilgili muhtemelen nedeni ise basit, veriyi çekmesi çok uzun sürüyor.
  • RE5P3CT kullanıcısına yanıt
    Aynen bende ondan bahsettim "tracert" yaparsak adrese arada bir suru time out istek var.
  • SQL'de mutemelen filtre var ya da yanlış konfigürasyon yapılmış, cünkü dedigim gibi önceden boyle bir sorun yoktu site gayet hızlıydı, ayrıca site IIS üzerinde kurulu, apache den 6 kat daha hızlı çalışıyor bu sorunu hosta bağlamak son derece yanlış olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RE5P3CT -- 5 Temmuz 2014; 20:41:43 >
  • Aynı hosting şirketinden bir arkadasıma wordpress bir site kurdurduk düşünün wordpress sitenin acılması 5-6 saniye sürüyor ki içeriğinde 5-6 tane resim ve arka plan ancak var yada yok.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.