Şimdi Ara

Adana Oto kiralama , Adana Havaalanı Oto Kiralama , Adana Havaalanı transfer Hizmetleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
1.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • AdanaHavaalanıTransferi.Com Adana Havaalanı Transfer , Adana Mersin Transfer
    Departmanı, eğitimli yabancı dil bilen özel şoförleri, yüksek standartlardaki otomobil portföyü ile Adana merkezli olmak üzere Türkiye genelinde havaalanı – otel – şehir merkezi – fuar alanı – kongre merkezi transferlerinizi sizler için gerçekleştirmektedir. AdanaHavaalanıTransferi.com kaliteli ve detaylara önem veren transfer hizmeti anlayışı ile sizlerin hizmetinde. Siz ziyaretin işinizle ilgili olan kısmına odaklanın, deneyimli ve güler yüzlü profesyonellerimizle transferlerinizi tam zamanında biz gerçekleştirelim.

    + 90 541 240 01 01



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birsumavisi -- 21 Temmuz 2013; 2:07:18 >







  • Mesajı doğru yere mi yazdım bilmiyorum, galiba doğru.

    Arkadaşlar ağustos ayının ilk haftası adana havalimanından araç kiralayacağım. Az önce şakirpaşa havalimanının resmi sitesine ulaştım ve birçok firma gördüm.

    http://adana.dhmi.gov.tr/havaalanlari/sayfa.aspx?hv=7&mnu=1299#.VabSVxPtmko


    Ford fiesta araç kiralamak için rentgo diye bir firmanın sitesine baktım ve fiyatı 116 TL. İşin içinde bir cinlik olabilir mi? İlk defa araç kiralayacağım ve fiyatı kafamda soru işareti bıraktı. Acaba gittiğimde bana farklı fiyat çekerler mi? 150 - 160 TL'ye çıkarsa 1 haftalık tatide extra 200 TL gibi extra bir külfete girerim. Bir de malum tatil mevsimi ve ben araçsız kalmak istemiyorum. Yoğunluk olaibliyormuş galiba. Adını hiç duymadığım için soruyorum, daha önce bu firmadan araba kiralayan oldu mu? Havalimanındaki resmi sitede farklı firmalar da var. Olumsuz bir yorum olursa başka firmaları da tercih edebilirim. Şimdiden teşekkür ederim.


     Adana Oto kiralama , Adana Havaalanı Oto Kiralama , Adana Havaalanı transfer Hizmetleri




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.