Şimdi Ara

AdGuard Reklam Engelleyici [ANA KONU] (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.151
Cevap
56
Favori
91.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • @Prfssr Rica ederim.


    @ring Rica ederim. Hayır, DNS ile alakalı değil. O özellik AdGuard'ın ücretli uygulamasında var. Zaten yüklediğinizde varsayılan olarak kapalı geliyordu, ama yine de kontrol etmenizde fayda var.


    HTTPS filtering kapalıyken gelişmiş reklam engelleme özelliği kapalı kalır. Yani adguard şifreli trafiğin arasına girmez. Tercih kullanıcıya bırakılıyor.


  • Der Meister. kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında o zaman https filtering'i deaktif ederek sadece listelerle olan reklam engellemesi kıdmını kullanırsak pek sıkıntı yok heralde doğru muyum?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Der Meister. kullanıcısına yanıt

    Merhaba,


    Bilgi için yeniden teşekkür ederim. Bilgisayarda bu ayarı kapatıp denedim. Ancak bunu kapatınca reklamı çok bir çok sitede reklamlar gözükmeye başladı. Sanırım https kullandıkları için. Bu tercihin ayarında Exclusions kısmından şifre girerek kullandığım; örneğin alışveriş siteleri, bankalar vs. gibi siteleri hariç bıraksam güvenlik açısından işe yarar mı sizce , bu sitelere girerken bu kuralın uygulanmamasını sağlasam?


    sağlıcakla

  • Alıntı

    metni:
    Bu tercihin ayarında Exclusions kısmından şifre girerek kullandığım; örneğin alışveriş siteleri, bankalar vs. gibi siteleri hariç bıraksam güvenlik açısından işe yarar mı sizce , bu sitelere girerken bu kuralın uygulanmamasını sağlasam?


    @ring Evet, öyle de olur. AdGuard çoğu banka ve alışveriş sitesini hariç bırakıyor zaten. Ama aradan kaçmış olanlarda vardır. İsterseniz deneme yapın. Hariç bıraktığınız siteye girdikten sonra tarayıcının kilit simgesine tıklayıp sertifika durumuna bakabilirsiniz. Kırmızıyla işaretlediğim yerde AdGuard yazmıyorsa kural geçerli olmuştur.


    @Prfssr Yukarıda bahsettiğim önlemi alabilirsiniz. Bahsettiğiniz şekilde sıkıntı olmaz ama AdGuard reklam engelleme konusunda beklenilen performansı gösteremez. O yüzden ben hiç kullanmıyorum. Banner türü reklamları DNS üzerinden engelleme, tarayıcıda da uBlock Origin kullanma taraftarıyım. iOS telefonda reklamsız youtube için kullanıyorsanız denemedim ama Cercube diye bir çözüm vardı.





  • Der Meister. kullanıcısına yanıt

    Merhaba,


    @Der Meister arkadaşım, bu değerli bilgi için de çok teşekkür ederim. Sayende Adguard 'ı daha güvenli kullanma olanağım(olanağımız) olacak. Girdiğim " Exclusions" siteleri bu şekilde kontrol ediyorum. (Uygulamayı yapacaklar için ufak bir not : harici bıraktığınız sitelerin sertifikalarını kontrol etmeden önce kullandığınız internet tarayıcısından o siteye ait çerezleri silin ; site hariç bırakmadan önceki çerezleri okuyup sizi yanıltabilir.)


    Sıkıntı olmaz ise bir şey daha soracağım, sertifika kontrolünü Android cıhazlarda nasıl yapabilirim. Uygulaması üzerinden sitesine girdiğimde o alışveriş ve/veya banka sitesinin sertifikası nasıl kontrol edilebilir ben bunu bulamadım.


    Sağlıcakla

  • ring R kullanıcısına yanıt

    Rica ederim.


    Alıntı

    metni:
    sertifika kontrolünü Android cıhazlarda nasıl yapabilirim. Uygulaması üzerinden sitesine girdiğimde o alışveriş ve/veya banka sitesinin sertifikası nasıl kontrol edilebilir ben bunu bulamadım.


    Onu kontrol edemiyorsunuz diye biliyorum. AdGuard, bazı bankaların uygulamalarını kendisi devre dışı bırakıyor ama hepsini eklemişler mi bilemiyorum. AdGuard'ta istediğiniz uygulamaları elle hariç bırakma bölümü vardı diye hatırlıyorum. Bankacılık/alışveriş uygulamalarını hariç bırakırsanız sorun olmaz bence.

  • Der Meister. kullanıcısına yanıt

    Merhaba,


    Teşekkür ederim. Evet uygulamalardan kapatıyorum. Ama işe yarıyor mu bilemiyorum. Onun için sertifika kontrolü de yapayım demiştim. Gerçi bilgisayarda hariç bırakıp sertifika kontrolü yaptığım sitelerin aynısını android uygulamada da kullanabilirim ama uygulama üzerinden siteler giriş olacağı için Adguard Android de nasıl uygular tam emin değilim.


    Sağlıcakla

  • dns over quic sunucusunun singapurda olması dışında sıkıntı yok

  • Vay arkadaş ya, nerdeyse sırf DonanımHaber mobil sürümde dolasabileyim diye AdGuard satın aldım yine o aptal 8 saniyelik reklamı görüyorum.. Yok mu bir çözümü şunun? Zaten telefon rootluydu, Adaway de aynı işi yapıyordu bana ama dedim indirimden Adguard ömürlük alayım belki Dhnin mobil sürümündeki 8 saniyeden kurtulurum. Ama yok efendim kurtuluş falan yok. İlla mini surume mahkumuz..

    Uygulamayı kullanın tavsiyesi ile gelmeyin arkadaşlar, ben uygulamada tek pencere ile keyif almıyorum forumda gezmekten. Mini surumde açıyorum arka arkaya başlıkları, sekme sekme ilerliyorum. Mobilde bunu reklamsız yapmayı bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Bende ömürlük lisans var ve apple storedan adguar indirip lisansımı girmiştim. Ama şu an baktığımda apple storede adguard pro diye başka bir uygulama daha var. Bunla bendekinin farkı varmıdır. Neden böyle bir ayrım var.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dns.adguard.com

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yaxis

    Vay arkadaş ya, nerdeyse sırf DonanımHaber mobil sürümde dolasabileyim diye AdGuard satın aldım yine o aptal 8 saniyelik reklamı görüyorum.. Yok mu bir çözümü şunun? Zaten telefon rootluydu, Adaway de aynı işi yapıyordu bana ama dedim indirimden Adguard ömürlük alayım belki Dhnin mobil sürümündeki 8 saniyeden kurtulurum. Ama yok efendim kurtuluş falan yok. İlla mini surume mahkumuz..

    Uygulamayı kullanın tavsiyesi ile gelmeyin arkadaşlar, ben uygulamada tek pencere ile keyif almıyorum forumda gezmekten. Mini surumde açıyorum arka arkaya başlıkları, sekme sekme ilerliyorum. Mobilde bunu reklamsız yapmayı bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

    görmemen lazım ben yıllardır adguard premium kullanıyorum ne zaman 8 saniyelik reklamı gördüğümü unuttum. (Chrome mobil sürümde)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • erhanercan kullanıcısına yanıt
    Nasıl hocam ya, neyi yanlış yapıyorum acaba. Ek filtre mi aktiflestirdiniz? Valla cozersek süper olur

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar dileyenlere Adguard Premium 3 Cihaz Ömür Boyu Lisans satabilirim. Lisans kesinlikle size kod olarak gönderilecek olup kendi hesabınızda etkinleştirmeniz gerekecektir. Adguard sitesinden 225 TL + KDV fiyatına satılan bu lisansı sizin için 50 TL gibi daha makul bir fiyata temin edebilirim. satis@seyhmusarslan.net e-posta adresimle iletişime geçmeniz durumunda ödeme ve teslimat detayları hakkında bilgi alabilirsiniz. Sadece Adguard Premium hesabıdır Adguard VPN dahil değildir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana mailden ulaşan ilk kişiye 3 Cihaz Ömür Boyu lisansı hediye vereceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar adguard sitesinden aldığım ömür boyu lisansı uygun fiyata satacağım ilgilenenler olursa iletişime geçsin

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Son birkaç aydır adguard dns'i vodafone hat ile kullanamıyorum. Benzer durum yaşayan veya çözümünü bilen var mı?

  • Sorunuzu birde şuraya


    https://forum.donanimhaber.com/android-tv-box-uygulama-ve-program-paylasimi--136029813



    Yollarmısınız

    Hem buraya hem oraya birkaç ayar ve sorun ekran görüntülerine ekleyin



    Bazen TvBox ve AndroidRV , smartTV vs lerde özel sürüm apk, sadece şu versiyon, yada şunu yap bunu yap dediklerini okuyorum, yada modemin içinden vpn ayarını yap dediklerini de okuyorum


    Sizi yanıltmayım orda da bilenler çıkar belki

    Burdan da cevap çıkar elbet ama sanki oralarda adGuard olmasada başka VPN kullananlar daha çoktur. Soruyu o şekildede sorun oradan da farklı çözüm önerileri gelebilir @MiboxLOVE4K




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 27 Temmuz 2021; 10:7:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • somnus S kullanıcısına yanıt

    Adguard mobil uygulaması ile Nextdns DOH ayarlarını kullanıyorum, wifi de problem yaşamazken, Vodafone hattın takılı olduğu telefonumda mobil verideyken ara ara internet kesintisi oluyor çok sağlıklı çalışmıyor dediğiniz gibi son zamanda

    fakat turkcell hattın bulunduğu iş telefonumda aynı şekilde bir sıkıntı yaşamıyorum


    Vodafone mobil veride bazı engellemeler yapıyor ama DOH olarak DNS ayarlarını kullanmam DOT'tan daha verimli oluyor.

    DOH olarak kullanmıyorsanız bu şekilde deneyebilirsiniz

  • erhanercan kullanıcısına yanıt

    Merhaba


    Adguard premium kullanıyorum Chrome ile fakat hala daha 8 sn yönlendirme karşıma çıkıyor. Nasıl çözdün ayarlar vs yardımcı olabilir misin?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.