Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (210. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
12 Misafir (1 Mobil) - 11 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.037
Cevap
783
Favori
1.610.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yardımcı olursanız çok sevinirim. Aradığım film bir Queen Latifah filmidir. Bu filmle tanımıştım kendisini.

    Pek bir şey hatırlamıyorum ama Queen'in canlandırdığı karakter şişman kadınlar için moda öncülüğü yapıyordu. İstediği kıyafetlerin büyük bedenlerini bulamamasına sinir olduğu için böyle bir olay başlatmıştı. Sanırsam onun yaptığı kıyafetlerin de küçük bedenleri yoktu. Böylelikle çok ünlü falan oluyordu. Şişma kadın dramı türü bir filmdi. Yardımınız için şimdiden teşekkürler.
  • öncelikle slm lar arkadaslar otobste bir fil izlemiştim konusu sanırım 3,4 kız kamp için ormana gidiyorlardı araçları bozuldu daha sonra yardım için ormana doğru gittiler ormanda tel örgülerle çevrili bölgeye girdiler o bölgede vahşi insanlar yaşıyordu bu kızları alıkoydular daha sonrası bu vahşi ırkt taraafından hamile bırakıldılar ormandan kaçmak için bir mcadeleye girdiler bu filmin adını hatırlayanlar varsa yardımcı olursanız sevınırm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kurose

    öncelikle slm lar arkadaslar otobste bir fil izlemiştim konusu sanırım 3,4 kız kamp için ormana gidiyorlardı araçları bozuldu daha sonra yardım için ormana doğru gittiler ormanda tel örgülerle çevrili bölgeye girdiler o bölgede vahşi insanlar yaşıyordu bu kızları alıkoydular daha sonrası bu vahşi ırkt taraafından hamile bırakıldılar ormandan kaçmak için bir mcadeleye girdiler bu filmin adını hatırlayanlar varsa yardımcı olursanız sevınırm

    http://www.imdb.com/title/tt0455362/?ref_=fn_al_tt_1 olabilir mi?
  • İngiliz filmiydi bi çocuk vardı 13-14 yaşlarında bunun abisi serseri diye bunuda zekiler sınıfından gerizekalılar sınıfına koyuyolar sonra bu bi dönüşüm yaşıo psikopata bağlıyo.hatta eline bıçak alıp elini bantlıyodu falan ingiliz eğitim sistemini eleştiren bi filmdi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hangman23

    arkadaşlar trt 2 de yıllar önce (tam hatırlamıyorum 6-7 yıl olabilir) bi film çıkmıştı. orta çağı anlatıyordu. filmin sadece sonunu hatırlıyorum ama söylersem spoilere girer diye korkuyorum. filmin sonunda adama tanrıya inanıyor musun diye soruyorlardı ve adam "tanrı öldü" diye bağırıyordu ve sonra öldürüyorlardı.var mı bu filmi bilen?

    http://www.sinemalar.com/film/9242/nietzsche-agladiginda olabilir mi?
  • yok dostum ya bu değil ayrıca yaşlı bir kadın vardı galiba bilim adamı gibi bi görevi vardı bu inlanların neslinin devamı için kızları ormana götürüyorlardı ve birde keskin nişancı tüfeği olan yardımcısı vardı kızları hamıle bırakıp çocuk dogana kadar esır tutuyorlardı ....
  • arkadaşlar lütfen yardım. şöyle bir film izlemiştim 2-3 sene önce televizyonda.
    bu filmin ADINI Bilenler lütfen söylesin.
    kısaca konu şöyle filmde genç birisi var evli ve çocukları var topal bir adam var.para-mafya ilişkisi var.filmin bir kısmı lunapark gibi bir yerde geçiyor.duygusal acıklı bir fılm. lütfen yardımcı olunuz . bu filmin ismini bilenler yazsın. lütfen lütfen...
  • 1 2 yıl önce bi film izlemiştim galiba ya karı koca yada sevgili arabayla bi yere gidoyalar sonra birisine çarpıyolar.Çarptıkları kişi kadının stipriz kulübündeki arkadaşı gerilim türü bi filmdi şimdiden teşekkürler.
  • Bende bir iki gündür bir filmi düşünüyorum ama aklıma gelmiyor. Bir erkek ve bir bayan telefondaki bir ses ile yönetiyorlar. Herşey telefondaki bilgisayardan gelen ses ile hareket ediyor. Trafik lambaları, kapılar vs. birçok olayı yöneterek o iki kişiyi bir yere yönlendiriyor. Neydi bu filmin ismi?
  • cevap yok mu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vaslan83

    Bende bir iki gündür bir filmi düşünüyorum ama aklıma gelmiyor. Bir erkek ve bir bayan telefondaki bir ses ile yönetiyorlar. Herşey telefondaki bilgisayardan gelen ses ile hareket ediyor. Trafik lambaları, kapılar vs. birçok olayı yöneterek o iki kişiyi bir yere yönlendiriyor. Neydi bu filmin ismi?

  • bir savaş filmi arıyorum...

    askerler tekne ile kara'ya indirme yapıyorlar kapılar açılınca düşman ateşe başlıyor...zaten askerlerin yarısı o anda telef oluyor hatrladığım sahne bu..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: roptesambir

    bir savaş filmi arıyorum...

    askerler tekne ile kara'ya indirme yapıyorlar kapılar açılınca düşman ateşe başlıyor...zaten askerlerin yarısı o anda telef oluyor hatrladığım sahne bu..

  • 3-4 yıl önce televizyondan izlediğim bir siyasi filmin adını anımsayamıyorum.
    Filmi daha sonra 2.kez izlemiştim ama yine unuttum.Bana hatırlatacak olanlar''aşk olsun abi bu film unutulur mu...sen nasıl izliyorsun???''diyeceklerdir,kesinlikle haklısınız...
    Zaten filmi tekrar izlemek için değil arşive alarak çocuklarımın izlemesi için buraya yazıyorum...

    Film bir Orta Amerika ülkesindeki örneğin Şili'de devrim yıllarını espri ve sevimlilik atmosferinde anlatıyor...Bir gencin babası bu ülke vatandaşı ve Avrupa'da yaşayan ,onu az hatırlayan oğlu bisikletle onu aramaya çıkıyor.Babaannesini köyüne gidiyor buraları su başmış, kanalizasyonlar taşmış, mezarlıklardan tabutlar çıkmış ve her yerdeler..

    Gencin maceralarla dolu seyahatini siyasi mesajlar vererek anlatan bu harika filmi bana hatırlatacak arkadaşlarıma çok çok teşekkürlerimi iletiyorum...
  • Filmi hiç izlemedim sadece konusu hoşuma gitmişti. Ajan/polis/dedektif bilemicem bayağı bi süre bi kadını izlior. İzleme şekli enteresan. yan dairede oda tutuyor. Ama bir camın/aynanınarkasından kızı izlior. kız bunun farkında değil. Yani ayna aslında çift taraflı bir ayna gibi. suçlu gibi gözetlediği kadına aylar/haftalar sonra aşık oluyor adam. Bu filmi hatırlayan varmı arkadaşlar.yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkdizayn -- 25 Aralık 2012; 0:43:07 >
  • merhaba arkadaşlar; baya zaman önce izlediğim bir film var. Hatırlarsanız büyük sürpriz olur, nitekim çok tanınan bir film olduğunu zannetmiyorum.
    Adamın biri kişisel gelişim eğitmeni fakat bildiğimiz kişisel gelişim eğitmenlerinden değil. Mesela herkese görevler veriyor. Mesela birgün birilerini bulup dövmelerini istiyor, birgün birşeyler çalmalarını, birgün kendilerine kötü davranan birisine kafa tutmalarını istiyor. Güneş gözlüğü kullanmalarını istiyor çünkü gizemli görünürsünüz diyor. Hatta filmin sonunda öğrencilerinden biri bir ünlüymüş gibi davranıp bir kadını tavlıyor ve o kadın ile evleniyor. Kusura bakmayın anlatım tarzım için ama film hakkında fazla birşey hatırlamıyorum. Umarım yardımcı olabilirsiniz. İyi günler..
  • bir zamanlar tv de izlediğim bir film vardı adını unuttum konusunu hatırladığım kadarıyla tutuklu bir mahkumu nakleden görevleriler saldırıya uğruyordu ve bir depoya sığınıyorlardı mahkumu kaçırmaya çalışan adamlarla çatışıyorlardı deponun içinde konteynerlar falan vardı konteynırlarla duvar oluşturup kendilerini kurtarmaya çalışıyorlardı filmin konusu biraz 13. baskın filminede benziyor yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ramone01


    quote:

    Orijinalden alıntı: X kare

    quote:

    Orijinalden alıntı: ramone01

    merhaba arkadaslar. yillar once televizyonda bi film izlemistim o filmi bir turlu bulamadim her yerden baktim yok. o filmi hatirlayan cokar belki aramizda tekbumudum bu artik.
    filmde adamin biri bi ot veya mantar gibi biseyi yiyip canavara donusuyor.
    canavar dedigim yerde timsah gibi gezen insan olduren bisey. hatta bi sahnede yukardan adami cekerlerken iple adama saldiriyordu . yukardakiler cekince adamin yarisi geloyordu falan. filmin sonunda bi kadin kendini havuz gibi bi yere kapatip canavardan kaciyordu sonra heryer patliyordu canavar oluyordu ladin kapattigi yerden cikip kurtuluyordu.
    bi sahnedede kapiyi kilitliyorlardi yaratik vurup vurup pes ediyordu kapinin altindan kan geliyordu yaratik vurduktan sonra.

    oyle bir filmdi defalarca aradim bulamadim. zenci bi adam mantar veya ot yedkten sonra donusuyordu filmde. tesis gibi bi yerde saldiriyodu millete. bi el atin arkadaslar bulalim su filmi lutfenn.



    hay Allah razi olsun dostum cok iyi oldu bu yillardir aklima geldikce googleye canavara donusen adam filmi yazip yazip husrana ugramistim

    canavara dönüşen adam filmi.. bir de yandex ve bing'de aramayı deneseydiniz. 'tek taraflı düşünmemek gerek' diyecektim ama bulmuşsunuz. gözünüz aydın. ne yazık ki burada benim aradığım filmi bulan adam çıkmadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karayulun -- 27 Aralık 2012; 21:34:32 >
  • aradığım film (+18) kategorisinde, yanlış anlaşılmasın prono değil. filmi 2007-2009 yılları arasında seyrettim ama daha eski olma ihtimali de olabilir. film ispanyol ya da portekiz yapımı olması muhtemel "sanat" filmi. bir yakını ölen gencin tesellisi tahta bacaklı cambazlık yapmak ve gece evlerinin terasına çıkarak gökyüzünü izlemektir. bir gece yaşlı komşularının terasına geçer ve dengesini kaybederek tavan penceresinden tatile gelmiş olan komşunun torununun yatağına düşer. birbirlerinden hoşlanan gençler arkadaş olur. kız sonunda kamasutra hakkındaki tüm tecrübelerini çocuğa öğretir. hem teselli eder hem de önündeki hayata hazırlanması için yol gösterir...
  • Benimde aradığım bir film var yıllar önce kanal d de izlemiştim. Adam polis ispanya ya gidiyor orda bi bombacı var sürekli bomba patlatıyor bombacının geçmişini gösteriyor arada ailesini öldürmüşler gözlerinin önünde hatta sonunda polisin kardeşini canlı bomba yapıyordu hatırlayan olursa sevinirim başroldeki adam sarışın bir adamdı hatta
  • 
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.