Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (3817. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
84.755
Cevap
1.076
Favori
5.539.053
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 38153816381738183819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Seradonin kullanıcısına yanıt
    ben de hayatimda ilk kez bombos gordum. eskiden hic olmazsa bos durmasin diye kimsenin kullanmayacagi salak sacma yuzde 8 indirimli nehir turu tarzi kampanyalar koyarlardi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kobra_45

    Arkadaşlar opet puan yatacak bu hafta. Akaryakıt istasyonunda normal puanlarımız gitmemesi için nasıl bir işlem yapmamız lazım mağdur olmayalım.

    Onu ben de sordum da cevap veren olmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba

    normal adiosu premium'a çevirince kartın üzerindeki numaralar arkadaki güvenlik kodu vs. değişiyor mu?
  • Geçen ay o kadar çok yerde kampanya yaptı ki bu ay şimdilik iyi bir kampanya yok. 50 TL mobil ödeme ve 50 TL sahibinden belki bir özdilekten 20 TL var. İnşallah bütün ayı bu şekilde kapatmazlar.
  • kobra_45 kullanıcısına yanıt
    Mümkünse normal puanlarınızı başka karta aktarın. Yakıt puan desenizde silip süpürüyorlar puanları. Risk almayın.
  • Aralık ayı çok bereketli geçti. 500+ TL'lik puan kazandık. Darısı bundan sonraki aylara:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onur1155 kullanıcısına yanıt
    hocam bu işlem için puan çekmeyeceksiniz. 100-150 neyse karttan çekeceksiniz 50 tl daha sonra karta iade olacak
  • californiadream C kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar seyahat kampanyası sayfası boş değil, hiç yok. komple o sekmeyi kaldırmışlar. bir daha kampanya olmayacak galiba..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tequilla1984 kullanıcısına yanıt
    tabiki yeni bir kart tanımlanacak sonuçta..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Caglarfo C kullanıcısına yanıt
    hahaha harbiden adamlar menuden seyahat kampanyalari kismini silmisler. sanirim bundan sonra sadece 1.8 - 2 katsayilari ile bilet alarak puanlari harcayacagiz.
  • murti58 M kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlışınız var diğer world kampanyaları ile karıştırmayın kampanya detayında farklı günlerde yapacakları 4 adet 100 TL harcamada 50 TL opet puan kazanacak ifadesi yer almakta dolayısıyla opet puan olarak yatacak karta o çektirilecek.Çekim esnasında dikkatli olmak lazım puan giderse iptal işlemi falan yapılır herhalde anında mobilden bakmak lazım nerden çekmiş.
  • californiadream C kullanıcısına yanıt
    Premium sayfasına baktım menüde var. Diğerinde mi yok acaba?

    http://www.adiospremium.com/kampanyalar/seyahat-kampanyalari/ak-36.aspx
  • igdaş faturamı otomatik ödemeye vermek için baktım.. igdaş firması yok.. igdaş oto. ödemeye verebilen var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba Ukranya hava yolları ile alakalı bir soru soracağım.

    Ukranya havayolunun kendi sistesinden baktığımda 2 kişi için bagajsız fiyat 1000 tl çıkarken bagaj hakkı ile fiyat 1600 tl çıkıyor.

    Fakat seturun uçuş sitesinden kontrol ettiğimizde veya parafly sitesinde baktığımızda bagaj hakkı ile beraber 1400 tl çıkıyor. Bu konu hakkıdna bilgisi olan var mı ?
  • adios için başlık 40 tl worldpuan ama içerik aytemiz puan. worldpuan mı veriyor yoksa aytemiz puan mı?

    Aytemiz Petrol'de 40 TL Worldpuan!

    Yapı Kredi Cüzdan'a özel Aytemiz Petrol'de 40 TL Worldpuan fırsatı!

    Kampanya Koşulları
    Kampanyaya katılan World Üye İşyeri olan Aytemiz akaryakıt istasyonlarından 01 Ocak - 15 Şubat 2018 tarihleri arasında farklı günlerde 4 adet 100 TL ve üzeri akaryakıt alışverişi yapan müşteriler 25 TL Aytemiz Puan kazanacaktır. 01 Ocak - 15 Şubat 2018 tarihleri arasında farklı günlerde 4 adet tek seferde 100 TL ve üzeri akaryakıt alışverişi yapan müşterilerin Yapı Kredi Cüzdan mobil uygulaması üzerinden kampanyaya katılması halinde, 50 TL Aytemiz Puan kazanacaktır. Yapı Kredi Cüzdan mobil uygulaması üzerinden yapılan katılımdan kazanılacak ek Aytemiz Puan 25 TL’dir. Her halukarda bir müşteri kampanyadan en fazla bir kez faydalanabilir ve en fazla 50 TL Aytemiz Puan kazanabilir. Yapı Kredi Bireysel kredi kartı, Yapı Kredi banka kartı ve Yapı Kredi Business kart sahiplerinin kampanya katılımı için AYTEMIZ yazıp bir boşluk bırakarak kart üzerindeki müşteri numaralarını SMS ile 4454’e gönderilmesi gerekmektedir. Kazanılan Aytemiz Puan’lar world üyesi Aytemiz istasyonlarında harcanabilecektir. Kampanya kapsamında işlemlerin Aytemiz marka tanımlı Yapı Kredi World Üye İşyerleri üzerinden yapılması gerekmektedir. Yapı Kredi Bireysel kredi kartı, Yapı Kredi banka kartı ve Yapı Kredi Business kart Aytemiz Puan’lar 22 Şubat 2018 tarihinde yüklenecektir. Aytemiz Puan’ların son kullanım tarihi 05 Mart 2018 olup, kullanılmayan Aytemiz Puan’lar 06 Mart 2018 tarihinde geri alınacaktır. Aynı gün içerisinde yapılacak işlemlerden yalnızca biri kampanyaya dahil olacaktır. Kampanya tanımları müşteri bazında yapılmakta olup ve her müşteri SMS ile katılmışsa en fazla 25 TL, Yapı Kredi Cüzdan mobil uygulaması üzerinden katılmışsa en fazla 50 TL Aytemiz Puan kazanabilir. Kampanyaya Vakıfbank Worldcard’lar, Albaraka Worldcard’lar, TEB Worldcard’lar,Anadolubank Worldcard’lar ve Business TL Card dahil değildir. Kampanya şartlarından faydalanamazlar. Kampanyaya Worldpuan ile yapılan alışverişler dahil değildir. Alışverişin iadesi durumunda kampanya geçersiz olacaktır. World Business kartlar Yapı Kredi Cüzdan mobil uygulaması kampanyasından faydalanamazlar. World Business kartlar için firma müşteri numarası altındaki tüm kartların yaptığı harcamalar için sadece bankanın belirleyeceği bir karta bir kez 25 TL Aytemiz Puan yansıtılacaktır. Ayrıntılı bilgi için:www.aytemiz.com.tr,www.worldcard.com.tr,www.tlcard.com.tr vewww.ykbticarikartlar.com’u ziyaret edebilirsiniz.




  • sonerikov kullanıcısına yanıt
    Başlıkta 40 TL Worldpuan diyor, içerikte 50 TL Aytemiz puan diyor. Akaryakıtta sadece ilgili işletmede geçerli puan veriyorlar diye biliyorum, bu nedenle aytemiz puan olacaktır muhtemelen.
  • opet puanlar aktif oldumu? Nasıl kullanacağız?
  • cenkeri C kullanıcısına yanıt
    4 Ocakta kredi kartına OPET puan olarak yatacak. OPET te kullanabileceksiniz. Son kullanma tarihi (sanırım) 15 Ocak.
  • SIZE OZEL, OCAK VE SUBAT AYLARINDA YAPI KREDI BIREYSEL KREDI KARTINIZLA HER AY 4150TL HARCAYIP 30TL, 5350TL HARCAYIP 60TL PUAN KAZANMAK ICIN ODUL YAZIP 4454'E GONDERIN. DETAYLI BILGI ICIN:https://ypkrd.co/cC SMS ALMAMAK ICIN H YAZIP 4944'E GONDERIN.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adios artık Seyahat Kampanyası yapmayı unuttu. Bu güzelim kart da bitiyor. Üzülmemek elde değil.
  • 
Sayfa: önceki 38153816381738183819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.