Şimdi Ara

Adobe, deneysel fotoğraf ve ses düzenleme araçlarını tanıttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Adobe, bu yılki MAX 2019 konferansında, ses dosyalarını bir tıkla temizleyebileceğiniz Project Awesome Audio dışında çok daha fazla deneysel araç ortaya çıkardı. Adobe Sensei yapay zeka motoruyla çalışan bu araçların, kullanıcılara sunulunca birçok işi kolaylaştıracaklarını söylemek mümkün.



    Ayrıca Bkz.Netflix CEO'su oyun akış hizmeti pazarına girmeyeceklerini açıkladı



    Adobe Sensei yapay zeka motoruyla çalışıyorlar



    Bu deneysel araçlardan biri olan Project Allin, temelde fotoğraf çeken kişinin fotoğrafa eklenmesini sağlıyor. Yani bu araç iki ayrı fotoğrafı tarayarak, eksik olan kişiyi buluyor ve bunu başarıyla diğer fotoğrafa ekliyor. Böylece de tripodu veya zamanlayıcı özellikli kamerası olmayan ve fotoğraf çekmek zorunda kalan kullanıcıların zahmetsiz bir şekilde, çektikleri fotoğrafa eklenmelerini sağlıyor.









    Adobe Sensei tarafından desteklenen bir diğer ilginç gizlilik ise Project Sound Seek. Ses dosyalarındaki belirli sesleri ve duraksamaları (örneğin hmm, ahh vs.) kolayca bulabilen bu özellik, ses kayıtlarını kolayca düzenlemenizi sağlıyor.









    Project Image Tango ise şekilleri ve dokuları birleştirmenizi sağlıyor. Örneğin çizdiğiniz bir kuşun, üç boyutlu gerçekçi bir versiyonunu görmek istiyorsanız, çiziminize gerçek bir kuşun dokusu eklenebiliyor ve ortaya gerçekçi bir fotoğraf çıkıyor.









    Diğer deneysel özellikler arasında statik resimlerden animasyonlu videolar çekebilen Project Sweet Talk ve yüz fotoğrafları üzerinde manipülasyon yapılıp yapılmadığını anlamaya yarayan Project About Face de yer alıyor. Bu özelliklerin hepsi Adobe ürünlerine entegre edilmeyebilir ancak şirketin gelecekte neler sunabileceğine dair bir fikir verme açısından heyecan verici olarak tanımlayabiliriz.












  • Adobe creative cloud'ın en ucuz olarak öğrenci sürümü bile Türkiye'de aylık 103 tl eğer geçen yıl kampanyalı aldıysanız o da. 2020 yılı Ocak ayından itibaren bu fiyat 160 tl olacak. Normal sürümünü tahmin edemiyorum bile.

    Türkiye'yi zerre kadar umursamayan yerelleştirme ve fiyat düzenlemesi yapmayan bir firma.
  • m-99 M kullanıcısına yanıt
    coğrafi fiyatlandırma yapan kaç tane firma var, TR yi takan kaç tane firma var? ben sana söylüyeyim, bizi kıskandıklarından yapıyorlar. Zora sokmaya çalışıyorlar kıskançlıklarından :D

  • Samura ii kullanıcısına yanıt
    Microsoft ve Steam var iki dünya devi olarak. Adobe fasulye kalır yanlarında. Kıskançlıklarından falan yaptıklarını söyleyen oldu mu sürekli ezbere konuşmayın çomar ezme psikolojisiyle kabak tadı verdi.

    Fiyat konusunda bölgesel uygulama yapan dünyada birçok firma var.
  • Soldaki sunucu Mr. Smith'e benzemiyor mu? Şaka bi yane, her sene şaşırtmaya devam ediyor Adobe

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.