Şimdi Ara

Adobe Premiere Pro kullananlar ve sorusu olanlar buraya..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet..Adobe Premiere Pro kullananlar ve soruları olanlara burada yardımcı olalım mı??Ben sorulara cevaplar vereyim..Sizler de benim bu program hakkında bilmediklerime cevaplar verin..

     Adobe Premiere Pro kullananlar ve sorusu olanlar buraya..



  • Programla ilgili eğitim linkleri..
    http://www.stevengotz.com/premierepro.htm
  • kardes bu program photo shop uygulamasımı ne fonksiyonları var güzel bişeye benziyor kutusu nereden bulabiliriz fireware mi yada deneme sürümünü nereden indiririz????
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ft_fatalrhymer

    kardes bu program photo shop uygulamasımı ne fonksiyonları var güzel bişeye benziyor kutusu nereden bulabiliriz fireware mi yada deneme sürümünü nereden indiririz????


    Bu bir video editing programıdır..Çektiğiniz videoları bu profesyonel programla işleyebilirsiniz..Buradan deneme sürümünü indirebilirsiniz ama biraz yüklüdür.. 563 MB..

    http://download.adobe.com/pub/adobe/premiere/win/2.x/PremierePro2_0_Tryout.zip



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babaluga -- 23 Aralık 2006; 13:30:26 >




  • yok kalsın kardes çok geldi programın nasıl özellikleri var videoların kalitesini falan bayağı değiştiriyormu yoksa sadece efekt vermek için mi
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ft_fatalrhymer

    yok kalsın kardes çok geldi programın nasıl özellikleri var videoların kalitesini falan bayağı değiştiriyormu yoksa sadece efekt vermek için mi



    Adobe firmasının efekt programı "After Effects" dir..Bu ise film kurgulama programıdır..Çektiğiniz video ya da videoları bu programla kesip biçip istediğiniz hale getirirsiniz..Müzik ve After Effects kadar olmasa da birtakım efektler uygulayabilirsiniz..Örneğin çektiğiniz video yu birtakım plug-in ler yardımıyla Film çekimi tadına getirmek "film look" ya da ne bileyim ekranı 4'e bölmek veya yeşil fonda çekilen görüntüleri başka bir videonun üzerine koymak................................diye gider..




  • Bu konuyu açtığınız için size teşekkürler. Sorularımı ve cevaplarımı yazacağım...
  • konuyu hortlatıyım mı

  • 16 yılmı  Adobe Premiere Pro kullananlar ve sorusu olanlar buraya..  belki bazı forumdaşlar aramızda bile degıl konu küf kokuyor  Adobe Premiere Pro kullananlar ve sorusu olanlar buraya.. 

  •  Adobe Premiere Pro kullananlar ve sorusu olanlar buraya..

    Merhaba, Premiere Pro'da bazen (her zaman olmuyor) videoma bir efekt ekleyince ekranda büyük bir kırmızı renkli çarpı beliriyor. Render aldığımda bu çarpı renderda da gözüküyor. Efekt çalışmasa, onun uyarısı olarak çıkıyor diyeceğim ama efekt düzgün çalıştığı halde bu ekranın köşesinden diğer köşesine uzanan çarpı gitmiyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.