Şimdi Ara

'Adresinizde bakır altyapı olmadığından başvurunuza devam edemiyoruz.'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Siteden telefon numarasıyla kontrol ettiğimde bu yazı çıkıyor. Şimdi bu Türknet'e başvuramayacağım veya başvursam bile aboneliğin taşınamayacağı anlamına mı geliyor?



  • Ev telefonu numarasıyla sorguladığınızda bu hatanın çıkmaması lazım. Ev telefonu varsa evinize bakır kablo geliyor demektir. Büyük ihtimal bağlı olduğunu saha dolabında boş port yok. Bu yüzden bu hatayı veriyor. Bir de arayarak sorun bakalım ne diyecekler.
  • Eğer binaya veya daireye kadar fiber geliyor ve mesela tilgin ile sonlanıyor ise ev telefonu hizmetini Türk Telekom voip ile (Superonline ev telefonu gibi) veriyor o zaman da bu hatayı alabilir. Hatayı alan arkadaş ev telefonundan önce herhangi bir cihaz var mı ? Ev telefonun çalışması için TT size ek bir emanet cihaz verdi mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanıyorum altyapı TT fiber olarak geliyor. Tt ile Turknet'in fiber konusunda herhangi bir ortaklığı bulunmuyor. Daha doğrusu altyapı kullanımına izin vermiyor. Bu yüzden bahsettiğiniz hatayı alıyorsunuz veya port sorununuz var.



    Not: TT fiber şu anlık Netspeed firmasıyla anlaşmalı başvurunuzu yapabilirsiniz, tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde port sorunu oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: furi

    Sanıyorum altyapı TT fiber olarak geliyor. Tt ile Turknet'in fiber konusunda herhangi bir ortaklığı bulunmuyor. Daha doğrusu altyapı kullanımına izin vermiyor. Bu yüzden bahsettiğiniz hatayı alıyorsunuz veya port sorununuz var.



    Not: TT fiber şu anlık Netspeed firmasıyla anlaşmalı başvurunuzu yapabilirsiniz, tavsiye ederim.

    Evet turknet sadece telekomun bakır alt yapısını kullanabiliyor. Telekomun fiberi olan yerlere ne yazık ki hizmet veremiyor.
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    Ev telefonu olarak ttnet alo kullanıyoruz, sanırım bu voip oluyor. Ev telefonu doğrudan prizden gelen telefon kablosuyla bağlı, başka bir cihaz yok. Durumu şöyle özetleyeyim; taahhütün bitmesine 1 ay kala siteden sorgulattığımda alabileceğiniz hız 16 mbit diyordu. Sonrasında bizim binaya fiber geldiğini duydum ve birkaç gün sonra sorgulattığımda bu sefer 35mbit dedi. Taahhütün bitmesine 2 gün kala sorgulattığımda 16mbit'e düştü. Taahhüt bitiş tarihinin ertesi günü tam başvuru yapacakken bu yazıyı almaya başladım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jarsis -- 30 Ocak 2018; 15:22:5 >
  • jarsis J kullanıcısına yanıt
    sizin binaya gelen fiber tt fiber değil anlaşılan. TT alo voip olacak diye şart yok. zaman zaman 16 - 35 - bakır altyapı yok dediğine göre port sorunu olan bölgedesiniz. bence binanıza gelen fiber hangi firmanın fiberi olduğunu öğrenin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.