Şimdi Ara

Adsl Ağ Yönetim Programı - Airties 5453

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Airties 5453 modem kullanmaktayım. windows 10 enterprise 64 bit işletim sistemine geçtim. Airties modeme ait yazılımı kendi sitesinden indirip yükledim. arayüz açıldığı zaman airties modem algılanamadı uyarısı veriyor ve ağ yönetimi yapamıyorum. işin ilginç tarafı tarayıcılar üzerinden de 192.168.2.1 adresini yazınca da modem ara yüzü gelmiyor.

    vmware üzerine win8.1 yükledim ve airties modem programını buna yükleyince sorunsuz şekilde modemi algıladı ve modem üzerinden ağ yönetimi yaptım. 192.168.2.1 adresinden de modeme ulaşabildim.

    Win10 enterprise x64 üzerinde sanırım airties yazılımı uyumsuz. Buna anlam veririm, ama 192.168.2.1 ip numarasından internet explorer, chrome, firefox ve win10 microsoft edge tarayıcıların hiçbiri modem arayüzünü açmadı. Modem arayüz sayfası nasıl açılmaz onu anlayamadım.

    Bu konu hakkında yardımcı olabilecek arkadaşımız varmı?

    Ayrıca modem yönetimi olarak kullanılabilecek bir program önerisi olan arkadaşımız varmı?

    Teşekkürler...







  • güncel...
  • konu tarafımca çözülmüştür. Bilgisayarıma vmware kurmuştum. bu programın sanal kurduğu ağ adaptörü modemin ip numarasını almış. ağ bağdaştırıcılarından vmware ağ bağdaştırıcısını devre dışı bırakınca herşey normale döndü. belki başkasının başına gelirse bilgi olarak bulunmasını istedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.