Şimdi Ara

ADSL bilgileri girmeden internete bağlandım :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar şuan ilginç bi durum yaşıyorum şaşkınlığımı giderebilecek biri varmı merak ediyorum.

    ben vodafoneNet kullanıcısıyım dün gece oyun oynarken ping yükseldiği için modemi resetledim ve bidaha intrnete bağlanamadım. adsl ışığı ve internet ışığı yanmasına rağen internet bağlantısı yok hatası alıyodum sabaha kadar her türlü yöntemi denedim müşteri hizmetlerini arayıp arıza başvurusu yaptım 72 saat dediler.

    neyse sadede gelelim 72 saat beklememek için sorunu kendim çözmeye çalıştım evde fil tarihinden kalma bir modemim vardı onu buldum bağladım adsl kullanıcı adı ve şifresini girdim fakat yine aynı hatayı alıyodum delirmek üzereydim. modemi resetleyip tekrar gireyim bilgileri dedim modemi resetledikten sonra herhangi bi adsl bilgisi girmeden internete bağlandı bilgileri giriyorum bağlanmıyo resetliyorum bilgiler olmadan bağlanıyo durum bu varmı aydınlatabilecek birileri ?

     ADSL bilgileri girmeden internete bağlandım :/







  • Kardeşim modem üzerinde hatla ilgili sadece kullanıcı adı ve şifre bilgileri vardır. Yaşadığın bu durumun mantıklı bir açıklaması olmaz. Senin diğer kullandığın modemde veya yeni takıp kurduğun modemde o anda hatla ilgili sorun devam ediyordur girdiğin bilgileri aktif etmiyordur sağlayıcın, resetleyip kurduğunda almıştır aktivasyonu böylelikle internete erişmişsindir :)
  • Problem hala devam etmekte türk telekom teknikerleri altyapıda vodafoneNet müşteri temsilcisi sistemde bi sorun bulamadı şuan ne olduğunu araştırıyolar hala şaşkınlar. Ama ben hala kaçan net kullanabiliyorum. Adsl kullanıcı adı şifresi girdiğimde bağlantı yok bilgileri silip boş bıraktığımda bağlantı geliyo 1mbit le bağlanıyo. Bu durumuda aktardım bu nasıl bir saçmalık dedim adam cevap veremedi olmaması gerekiyo normalde demekle yetindi anormal bi durum olduğunu anlamış olduk en azından şuan bekliyoruz çözüceklermiş sorunu bakalım. Ama internete nasıl bağlandığımın bi açıklaması hala yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.