Şimdi Ara

ADSL çıldırdı...Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kablolu asus marka eternet ve usb çıkışlı bir modemim var yaklaşık 2 gündür modemde bir anormallik var şöyle ki internete bağlıyken ve internetten veri akışı olurken üzerindeki ışıkların yanıp sönmesinden bunu anlamak mümkün yani dosya indirirken veya internet üzerinden görüntü izlerken modem ışıkları bilgi akışı olduğundan normal olarak yanıp sönüyor ve veri akışı kesildiğindede ışıklardaki hareketlilik duruyor yani bu güne kadar böyle idi ancak iki gündür modem ışıkları sürekli olarak yanıp sönüyor yani modemde kesintisiz kullanım var gibi bir durum var ayrıca internet bağlantısıda hız olarak durma noktasına geldi iki gündür denemediğim yol kalmadı çıldırmak üzereyim acaba hatta biri girdide benim modemimi kullanıyo diye düşünüyorum.Bilgisayarda internet bağlantısını kullanan bütün programları kapatmama rağmen hiç bişey değişmiyo ayrıca virüs spyware vb taratıyorum hiç bişey çıkmıyo yani temiz gözüküyo LÜTFEN BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR ESİRGEMESİN TEŞEKKÜRLER..







  • Dediğin gibi olabilir. En iyisi TTNET Müsteri Hizmetlerini arayıp durumu onlara izah et. 444 0 375.
  • ışığın yanıp sonmesı bısey ındırırmekten ziyade bağlantının yeterınce kalıtelı omamasından da kaynaklanıor olabılır. bununla ılgılı bı calısma yaptın mı. zira ınternet hızının yawas olduunu soylemen bunu doğruluyor.
  • Aynı telefon hattı üzerinden 2 adsl sinyali alınamaz,yani hattini senden baskası kullanamaz.Herhangi bir paylaşım yoksa (ağ üstünde) bağlantını kullanamazlar.Bilgisayarında veya hattında problem var.Ayrıca bakım ve arıza durumlarında da modem ışıklarına sinyal gelebiliyor,en iyisi ExECaLiBuR dedigi gibi telekomu arayıp bilgi alman.
  • arkadaşım hattınla ilgili bir problem olabilir bunun için telekomu arayıp durumu izah et ve hattın la ilgili arıza olup olmadıgına bakıcaklardır büyük igtimal bulundugun bölgedeki santralden kaynaklanıyor olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.