Şimdi Ara

adsl'de yahoo google sorunu geek yüzünden

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yahoo maile ya da google türkiye'ye bağlanamama sorunu virüs, trojan,vs ilgisi yok. firefox la falan da ilişkisi yok. tamamen modem kaynaklı.
    Geek modem kullananlarda oluyor, ben modem değişmekten başka bir çözüm bulamadım. Bir çözüm bilen varsa lütfen belirtsin.



  • aynısı benim taktıgım evlerd eoldu nedir b uuyawe.dns mi giricez duzelmesi icin.kac yerde aynı sorun yuh ya.teknik servisleri ilk kez duuyuormus gibi davranbıyor ve coum getiremiyor maalesef.
  • evet şimdi googleda aradım ve problem sahibi kişiler hep geek adsl modem router sahipleri.. cidden çok saçma bi durum.. forumda AyKuT nikli bi arkadaş vardı..hatta buyrun arkadaşın imzasını yazim aşağıya.. bu arkadaşa telefon falan edip sorun istiyosanız belki ziyaret etmiyosa forumu falan.. sonuçta en bilgili kişi o olsa gerek bi irtibata geçin derim..

    Aykut KARA
    Business Development Specialist
    EGEMEN Bilgisayar
    GEEK Türkiye - Authorized Seller
    Tel: (0312) 232 68 68 / 155
  • tesekkurler yardım lazım gercekten.rezil oldum müşterilerime.firmware guncellemesid eyok ben maileşmiştim.son firmware ı kullanıyor modemler.cok kotu ya.
  • Aykuta gerekli bilgi gönderildi arkadaşlar :)
  • Arkadaşlar bu sorunu yaşayıp, geek.com.tr sayfasından bize ulaşın bölümünden bizimle iletişime geçen herkesin sorunu çözülmüştür. Ancak cem_hakan nickli arkadaşımız teknik servisimizin bile bilmediğinden bahsetmiş. Bana özel mesaj ile veya buradan kiminle görüştüğünü ve bu bilgiyi alamadığını iletebilirse sevinirim. (Ticket sistemimizden sizden böyle bir talep gelip gelmediğini kontrol ettim ancak sizden bize web sayfamız üzerinden böyle bir talep gelmemiş görünüyor.)

    Sorunun çözümüne gelince:

    http://www.geek.com.tr/kb/article.geek?id=021

    adresindekileri modeminize uygulayarak bu sorunu çözebilirsiniz. (Bu makale 18.05.2005 tarihinde bilgi Bakamıza eklenmiştir.) Bu sorunu yaşamanızın sebebi ODTÜnün DNSlerini Recursive Lookuplara kapatmış olmasıdır.

    Saygılarımla,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyKuT -- 13 Ağustos 2005, 17:03:32 >




  • benim modem de ki görünüşle sizin verdikleriniz farklı. Maxue4 kullanıyorum. Eski ip leri silemedim. Yardımcı olurmsunuz ?
  • aykut beyin verdiği adresteki bilgi sorunu çözdü gerçekten. ne diyelim, donanimhaber saolsun :)
  • eski arabirimde soldaki menüden DNS'si seçmek gerekiyor. daha sonra ilgili alana eski dns'ler sırasıyla el ile yazılıp tek tek delete komutu seçilmeli. iki dns de silindikten sonra aynı şekilde yeni dns'ler yazılıp add komutu verilmeli.
  • ok , yaptım , saolasın aykut abi
  • Arkadaşlar birde şunu belirtmek istiyorum: Forumları her ne kadar diğer arkadaşlarım ile takip etmeye çalışsak da sürekli takip etmemiz mümkün olmuyor. Bu yüzden bizimlewww.geek.com.tr adresinden irtibata geçerseniz sorunlarınız daha kısa sürede çözümlenecektir. Sorununuz gene çözümlenemiyor ise bana buradan özel mesaj gönderebilirsiniz ya da imzamdaki bilgilerimden bana ulaşabilirsiniz.

    Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.