Şimdi Ara

ADSL den Fiber e geçiş hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar TTnet 16 mb gerçek sınırsız hat kullanıyorum. 1 yıllık taahhüttüm var ve aylık 135 TL ödüyorum. 1 ay içinde yaşadığım bölge Ttnet fiber e dönüşüm sağlanacak. Şimdi benim taahhüttüm devam ediyor. Ama alt yapı artık Fiber olacak... Böyle bir durumda bende mi fiber e otomatik geçeceğim. Yoksa taahhüttüm bitene kadar ADSl olarak mı devam edeceğim. Fiber e otomatik geçeceksem de 16 Mb gerçek sınırsız kullanıyordum. AKN yok tarifem de. Bu nasıl olacak?... Altyapı Fiber olunca taahhütlü abonelerin durumu ne oluyor arkadaşlar? Konu hakkında tecrübesi olan arkadaşlar varsa deneyimlerini paylaşırlarsa çok memnun olurum.



  • Yine aynı hiçi alacaksın maalesef telekom fiber de en az 24 alacaksın diye bir zorunluluk yok maalesef ayrıca bence tarifeniz şu anda mantıklı değil bence ben 100 mbps 200gb akk kullanıyorum sonra 24 düşüyor toplam 100 tl ye geliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam anlamıyla fiberin gelmesi 4-5 ayı bulur hocam dert etmeyin kendinize. fiber gelse bile siz şuanda adsl abonesisiniz. vdsl e geçiş yapmanız lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.