Şimdi Ara

ADSL Dns Kota

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • adsl kota ile sormak istediğim bir konu vvar iletişim kuralları diye adlandırılan yerde dns ayarları var bende o sürekl otomatikte duruyorda bi sıkıntı yaşamdaım şimdiye kadar kotamda belli başlı sitelere msn kullandığım için 2 gb civarı olur genellikle ama arkadaşım 2 gün önce dns yerlerine telekomun dns yazı 195.175.39.39 ve 39.40 şimdi bugun kotamı kontrol etmek içşn girdim sabah 250 civarında idi şimdi baktım 650 olmuş bu nasıl olabilir eski ayarlarıma otomatiğe dönsem ne olur o dns yazlılı olmasa bi anda bu kadar artması gerçekten imkansız bilgisi olan paylaşırsa sevinirim teşekkurler.

    edit : birde bilgisayarın alt köşesinde ki giden gelen veri kısmı otomatikten normal dns yazılı hale gelince bi artış oldu onuda sık kontrol ederim dns yazıldıktan sonra aynı işlemleri yapmama rağmen giden gelen daha fazla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conpetan -- 2 Ocak 2008; 23:26:42 >



  • DNS değiştirilmesi ile hiçbir alakası yok zaten arkadaşınızın yazdığı DNS, Telekom'un DNS adresi. O yazmasa da otomatik olarak 39.39 ve 40'ı alacaktır. Aynısını yazmış arkadaşınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.