Şimdi Ara

Adsl Hız Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Üst katımda oturan komşum benden daha iyi hizmet alıyor.İkimizde 8 Mbs'e kadar olan paketi kullanıyoruz.Benim hat değerlerim en fazla 4 mbs kaldırıyor.Fakat komşum 8 mbs alıyor.Bunu Ttnet şubesine gidip teyit ettirdim.Bana "Buradan bir şey yapamayız, 4440375'e arıza kaydı bırakın." dediler, tamam, dedim.Gel gelelim arıza kaydı bıraktığımda bu müthiş kurum bana çözüm olarak internet hızımı önce 1 mbs'ye daha sonra arayıp söylememe rağmen 2 mbs'ye düşürdü."Aynı apartmanda olup nasıl farklı hızlar alıyoruz." diyorum bana AKK'dan falan bahsediyorlar.Böyle bir durum mümkün mü?Evimize kadar gelen kablolar aynı sonuçta.Modemin de bu kadar etki etmeyeceğini biliyorum.Madem bulunduğum yerde bu hizmeti alanlar var, ben neden verdiğim paranın karşılığını alamıyorum.Aptal yerine koyuyorlar milleti.Bunu nasıl çözebilirim.Şimdiden teşekkürler.



  • Sizin internet bağlantısı yapılırken farklı , komşunuzun bağlantısı yapılırken farklı ( daha kaliteli ) bir kablo bağlanmış olabilir. Ama tabi ki bu en iyimser durum.
  • Aslında basit bir durum ve çoğu kişinin başına geliyor, ilk önce ankastrede boş yer varsa kablonuzu oraya takın. Eğer o olmazsa Türk Telekom'a muhtaçsınız, saha dolabından başka boş olan yerleri ölçüp takacaklar. Biraz ısrar etmeniz, ya da başlarını ağrıtmanız gerekebilir bunun için.
  • mustifb M kullanıcısına yanıt
    Ankastre dediğiniz nasıl bir şey? Sorundan anlayan biri olsa uğraşıcam da ben arıza kaydı oluşturuyorum, onlar hız düşürüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eviniz apartmansa bodrumda vardır,üstünde Türk Telekom, TTnet ya da Telefon gibi ibare ve numara vardır. Eğer müstakil evdeyseniz, evinizin yakınlarında bir direk vardır ve onun üstünde ankastre vardır. Direğe çıkmanız biraz zordur, telekomda da derdinizi anlayabilirlerse santrale anlatmayı denemelisiniz.

    Acı gerçek şu ki pek de dikkate alınmazsınız, uzun uğraşlar gerektirir.
  • mustifb M kullanıcısına yanıt
    Bağırıp çağırmak lazım ondan anlıyorlar.Teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.