Şimdi Ara

adsl kapatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ben ayın 28 temuzda adsl interneti kapatdım internet saglayacım ttnet kurtuldum şükür herneyse benim faturam her ayın 20 sinde kesilirdi ayın sonu son ödeme tarihi olurdu yanişunu sorcam ben haziranın faturasını temmuzda öderdim temmuzun faturasınıda agustosta ödemem gerekir 28 günlük kullanım var temmuzda ayın 28 sinda kapatdım demişdim ve akapatdım zaman borcu yok diye bi kağıt vermişlerdi ce şimdi fatura bekliyorum ama fatura gelmedi vede borcu gözükmüyo çünkü temuzun ki agustosta kesilmesi gerekirdi cünkü 28 günlük bi kullanım var ttnete fazla güvenmiyom sonradan bi süprizle karşılaşmayalım örnek 1 yıl sonra eve icra gelmesin ttnete bu kadar borcunuz kalmış ödememişiniz şimdi yasal fahizi ile birlikte 2 bin tl diye :-)



  • Her ayın faturası o ayın başında kesiliyor. Yani siz Temmuz'da Temmuz faturasını ödediniz, Haziran değil. Dolayısıyla canınızı sıkacak bir durum yok, rahat olabilirsiniz.
  • üçkağıtçı telekom. o zaman 2 günlük para iadesi yapması gerekir. Hep ona hep ona. ama eninde sonunda kurtulacağız telekomdan. bu arada arkadaşında bundan sonra rahat edeceği kesin. darısı başımıza.
  • arkadaşlar bende adsl kapattırmak istiyorum ama içerde 1 faturam var ve yeni gelecek bir fatura daha var. yeni gelecek olanı ödeyip kapatma talebinde bulunsam diğerinide kapattıktan sonra ödesem olmuyor mu? Nasıl olsa telekoma bağlı.. yine çatır çatır alır.. ve veririmde zaten.. benim kaçtığım şey yeni faturalar...

    aksi durumda ben tüm borcu ödeyene kadar açık kalacak ve açık kaldığı süre içinde yeni faturalar sıraya girecek ve kapattırmam zorlaşacak..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedinumara -- 25 Ağustos 2009; 20:36:16 >
  • Tum faturalar odenmeden adsl kapatmazlar.Eger limitsiz kullaniyorsan ucret pesin aliniyor.Mesela temmuz 1de kesilen en son faturayi odedikten sonra temmuz 31de adsl kapatilir.Verilen parayi sonuna kadar kullanin.Eger limitsiz kullananlar eski faturalarni zamaninda odemedilerse adsl kapansa da cuzi miktarda gecikme zammi 1 ay sonra son bir faturayla ayrica ucretlendirilir.Ancak kotalilarin ucretlendirmesi kapanma sekli limitsizlerden farklilik gosterebilir.Kullanmadgmdan tecrube etmedm
  • benim adsl limitli... nasıl olacak bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.