Şimdi Ara

ADSL MODEM KURULUM YARDIMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam herkese,
    Ben dun (E-CON ADSL 4 Port Router MC8000UE-S4) aldım. sısteme tanıtamadım. ıcersınde bır kurulum klavuzu vardı onu yaptım ama tanıtamadım.yenı eternet aldım. acıl yardım ıstıyorum.. help



  • 1-kurulum tam olarak yapıldımı ?
    2-ethernet kartını tanıttınmı ?
    3-modemi kurduktan sonra explorer pencerisni açıp modemin kutusundaki kılawuzda yazan or10.0.0.02 gibi bi numara olması gerekli, onu girmen gerekli .. sonrda şifreni we kullanıcı ismini yazıyosun .
  • Sadece ethernet baglantili olan ADSL'ler USB li olanlara nazaran daha fazla sorun verir.

    Buyuk bir ihtimalle ADSL modemi tanitirken once programi kurmali ve instructions (program icerisinde) soyledigi gibi once telefon hattini ADSL'ye, sonra ethernet'i bilgisayardaki ethernet soketine son olarak ta modemi initalize kismina gelindigi zaman switch on yapmalisin. Installing program initialize yaptiktan sonra hangi protocol oldugunu (poopoe) daha sonra kullanici adi ve sifreyi dogru bir sekilde girmelisin.
    Diger bir tavsiyem Windows kurulduktan sonra ilk olarak ADSL tanitimi yapman daha saglikli.
  • Cok sagolunn
    Eterneti kurdum sıstem tanıdı sonra explorer de 10.0.0.0.2 gıbı bır İP var onu yazdım sonra kullanıcı adı sıfre geldı onları yazdım sonra sımdı de farklı bır sey cıkıyor burda ılerleyemedım lan baglantıyla ılgılı olabılırmı


    farmat atıp tekrar kursam dahamı kolay olur dun aksam wın. uzerıne kutmustum tekrardan
  • quote:

    Orjinalden alıntı: a_aranan
    Cok sagolunn
    Eterneti kurdum sıstem tanıdı sonra explorer de 10.0.0.0.2 gıbı bır İP var onu yazdım sonra kullanıcı adı sıfre geldı onları yazdım sonra sımdı de farklı bır sey cıkıyor burda ılerleyemedım lan baglantıyla ılgılı olabılırmı

    O farklı bir şey çıktı dediğin sayfaya Türk Telekom'un verdiği kullanıcı adı ve şifreni yazacaksın ve hiçbir değişiklik yapmadan aşağıdaki kaydet kısmında ( SAVE ) onaylayacaksın ve Internet bağlantın hazır.

    Bu çok önemli, Kullanıcı ad: arkasın mutlaka @ttnet yazılmalı !!!!
    Örnek; a_aranan@ttnet

    Kolay gelsin ve başarılar. KitapGibi
  • Bazı değişiklikleri yapman gerekebilir, modemi getiren distribütörü ve Türk Telekom'u ara sorun devam ederse. Çünkü o açılan pencere de de bazı değişiklikler yapman gerekebilir.
    444 1 444- Türk Telekom
  • quote:

    Orjinalden alıntı: icg

    Bazı değişiklikleri yapman gerekebilir, modemi getiren distribütörü ve Türk Telekom'u ara sorun devam ederse. Çünkü o açılan pencere de de bazı değişiklikler yapman gerekebilir.
    444 1 444- Türk Telekom

    Ayarlar tam olmayabilir arkadaşın dediği gibi giri arıyacağın numara 4440375 ama zor düşürursun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.