Şimdi Ara

adsl şifresi paylaşılır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
6.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: beckhir

    hımm,o zaman dumeter le falan ,ne kadar download ettiğini takip et.
    belki gerçekten sen download ediyosundur.


    iyi bişeye benziyo ama ikimiz de aynı anda giremiyorsak bana faydası olmaz ki çünkü zaten 500 mb ın yarısını ben yaptım diyorum ve eminim geri kalan yarısı bana ait değil ayrıca bu ölçümü bilgisayar kapalıyken yapamamamız kötü dediğim gibi güzel program ama onun benim şifreyi kullanarak internete girmesini engelleyemiyoruz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidoretti -- 4 Temmuz 2005, 1:31:15 >
  • Evde ve işyerinde aynı santrala bağlıyız.
    İşyerindeki modem 24 saat açık.
    Evden işyerinin şifresi ile bağlanınca sorun yok.

    Ama hafta sonları işyerinin şifresi ile evden bağlanınca, pazartesi
    işyerinden bağlanılamıyor. Modemi kapatıp açmak sorunu çözüyor. Ayrıca
    LAN ağı da çalışmıyor. Hubı açıp kapatıyoruz düzeliyor.

    Anlamadım. Neden hafta sonları, hafta içi değil.

    Saygılar.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: beckhir


    quote:

    Orjinalden alıntı: hidoretti

    quote:

    Orjinalden alıntı: beckhir


    quote:

    Orjinalden alıntı: hidoretti

    quote:

    Orjinalden alıntı: nuri288

    :)
    ben şu anda başka şifreden bağlıyım.
    ama aynı anda bağlanamazsınız. ilk önce giren kapar.


    şerefsizin biri benim şifremden giriyor bunu nasıl önleyebilirim 3 günde 500 mb oldu ve bunu sadece yarısı bana ait




    http://adslkota.ttnet.net.tr/selfcare/login.jsp gir buraya.
    şifreni gir ,sonra şifreyi değiştir var ,ordan da şifreni değiştir,bi daha giremesin
    girebildiğine pek ihtimal vermiyom ama sen yine de şifreni değiştir


    iyi de zaten dün şifremi değiştirdim yine de değişen bişey olmadı,spy olabilir mi



    skype falan yüklüyse bilgisayarında günde 50-100 mb arası gidiyo die duymuştum.
    bi de güncellemiş antispywareler le tarat bilgisayarını.



    kardeş bu skypeleri nasıl silebiliriz bendeki programlar hala bulamadı




  • skype bi çeşit telefon programı. arkadaş bu programı kullanıyosan o da hergün bi miktar dl yapıyor demeye getirmiş. yoksa virüs spy falan değil
  • selam.
    ADSL hatlar. 2 ucun santral tarafından sayısallaştırılması ile oluyor.
    ordaki kullanıcı ve parolası sadece formalite babından.
    eğer hattın telekom ucu sayısallartırılmamışsa siz istediğiniz kadar deneyin olmayacaktır. limitli ve limitsiz ADSL erişimide kullanıcı adına göre eğil Telefon numarasına göre atanıyor.
  • olmaz öyle şey ya nasıl olacak, bağlı telefon numarasına adsl hizmetini yükleyip portunu bağlıyorlar
    onun dışında o hatta ait o kullanıcı şifre başka hattan başka hattın kullanıcı adı şifresini nasıl kullanacaksın.
  • konu da benim de adım geçmiş te, ben sadece tanıdıkların şifrelerini kullanıyorum ve de geceleri. yani onların bilgisayarla işi olmadığı zamanlar. Ayrıca kullandığımdan haberleri var ve sınırsız internet kullanıyorlar. kimseyi kızdıracak ve zora sokacak bir duruma mahal vermem.
    Kullanamaz diyen arkadaşlar iyice araştırsınlar nasıl olduğunu ayrıca kullandığım şifrelerin santralleri benimkiye aynı değil l. Aynı anda iki kişi kullanamıyor. Belki kullanabilende vardır. eskiden 145 den aynı şifreyle tek kişi girebilirdi diyorlardı biz 3-4 kişi aynı anda girebiliyorduk.
  • Bende farklı santraldeki arkadaşın şifresiyle girdim denemek için ve kesinlikle oluyor
  • ben de modemi komşuya görmüştüm onlrın adsl yeni açılmıştı.modemde benim şifre kayıtlıymış onlara ayar yaparken farketim.çok şaşırdım valla.Yani onların evde benim şifreyle internete girebildik
  • bunu nasıl engelleyebilirim peki yani başkalarının benle beraber benim şifreyi kullanarak girmelerini 3 defa şifre değştirdim hala birileri kullanıyo
  • ben de ne indirdiğimi az çok biliyodum du meter sayesinde.3-4 gün pc'yi açmadım.açtığımda du metere baktığımda birinin 3 günde yaklaşık 1.5 gb indirdiğini gördüm.şifreyi hemen değiştirdim. şu an sorun yok ama kaçan kaçtı ...yarın telekoma gidip sorcam,ne cevap verceklerini çok merak ediyorum.bu arada bu olaydan sonra aynı semtte oturduğum bi arkadaşımın şifresiyle denedim ve girdi.ben böyle saçma bi sistem görmedim.neyse moralim bozuldu bak şimdi
  • beyler işyerindeki şifre sürekli hatalı dio acaba modemimi kapamıllım (iş yerindeki)
  • şifrenizi kendi bilgisayarınızdan değilde başka yerden değiştirmeyi deneyin belki key logger filan vardır ne bileyim. ayrıca modeminizi sürekli açık bırakın (router lı modem ise) o zaman veri alamazlar netten. bağlantı sağlanır ama sayfalar filan gelmez.
    kolaylıkla tahmin edilebilen şifre kullanmayın tahmin edilebilen şifreler kullanmayın ÖR: 123456
  • arkadaşlar acaba bu başkasının şifresiyle bağlanma olayını adsl bağlantısı olmayan bir hat üzerinden yapmayı denedinizmi? açıkçası başkasının şifresi ile bağlanma olayı bana pek inandırıcı gelmiyor. ben bilgisayarımı her açtığımda karşıma çıkan bir mesaj "web yönetim paneline ulaşılamıyor. olası kullanıcı/şifre hatası" ben bu iletiyi sürekli alıyorum ama yinede internet canavar gibi çalışıyor.. ha ilk zamanlar bağlantım biraz problemliydi ancak dns suncu adreslerimde bir iki düzenleme ile hallettim. siz başkasının şifresi ile bağlandığınızı düşünürken hala kendi bağlantınızla bağlanıyor olmayasınız!!! ve evine modem alıp arkadaşının şifresi ile bağlanmayan arkadaşlarda sanırım adsl hat bağlantısı olmayan arkadaşlar olmasın sakın!!

    arkadaşlar kullanmış olduğunuz şifre ve kullanıcı isimleri kişisel bilgilerinize erişim güvenliği sağlamak ve modem sunucunuzun sizi doğru sunuculara yönlendirerek internet veri alışverişlerinizi düzenlemek içindir...modeminizin test sayfasına bakarsanız modem bağlantısında birdizi test görürsünüz. bunlar arsında ADSL Bağlantı Testi,Turk Telekom PPPoE Bağlantı Testi,Turk Telekom PPP Kullanıcı ve Şifre Testi, Turk Telekom PPP IP Bağlantı Testi gibi testler görürüsünüz. modeminiz öncelikle adsl bağlantınız olup olmadığını test eder. sonra kullanıcı adı ve şifre ile bu bağlantıyı yapmaya yetkiniz olup olmadığını test eder (ki internete süreki bağlı kalma seçeneğini seçmediyseniz internete bağlanmaya çalışışan kişiden bu kullanıcı adını ve şifreyi ister böylece yetkisiz kişilerin adsl hattınız üzerinden bilgisayarınızdan internete bağlanmasını önlersiniz.tıpkı msn şifreniz gibi.ama adsl şifreniz telefonunuzun aramaya kapama şifresi gibidir yani telefona has bir şifredir.başka bri telefon da aynı şifreyle şifrelenebilir ama şifreyi yazdığınızda sadece kendi hattınızı görüşmeye açarsınız başkasının hattını değil)

    sonuçta adsl hizmeti de telefon hattınız üzerinden sizlere iletilen bir hizmet. aynı kablo üzerinden sunduğu telefon hizmetini hattın kullnımı ile ücretlendirmeyi bilen telekom adsl hizmetini neden hattı kontrol ederek değilde yazdığınız şifreyi inceleyerek ücretlendirsinki.

    madem herşey bu şifrelerde bitiyor adsl başvurunda bulunduğunu öğrendiğimiz birinin telefon numarasını biliyorsanız olay bitmiştir. nede olsa kullanıcı adı=telefon no ; şifresi=1234567 olay bitmiştir. vatandaş daha internete bağlanmadan siz bağlanın ve hemen şifreyi değiştirin. vatandaş bağlanamasken siz onun yerine bağlanın o ödesin (tabii vatandaş telekoma şikayette bulunana kadar). yada şifreyi değiştirmeyin ve vatandaşında değiştirmemesi için dua ederek o farkedinceye kadar kullanın..

    ha birde şöyle bir durum var adsl hattı olan bir telefonun faturasını ödemediğiniz için telefon görüşmeye kapandığında telekom sunucuları üzerinden yayın yapan adreslere bağlantıda problem yaşarsınız.çünkü modeminiz telekom bağlantı testleri genellikle başarısız olarak döner.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unsal2003 -- 22 Temmuz 2005, 1:52:55 >




  • arkadaşlar nerede olursanız olun başkasının şifresiyle modem bile farketmez bağlanabilirsiniz.

    amma velakin iş kotaya gelince kota işi hattaki veri aktarımına göre gider
  • @unsal2003 arkadaşım iyi demişsin de aylık 5 gb download yapmama rağmen neden kota aşım ücreti gelmiyor o zaman.
  • yaw bi denemek lazımmm
  • quote:

    Orjinalden alıntı: beckhir


    quote:

    Orjinalden alıntı: makhan

    kesinlikle oluyor arkadaşım.ben de arkadaşın şifresiyle giriyorum ve aynı anda bağlanabiliyoruz.Fakat aynı anda bağlanabilmen için farklı santrallerde olmanız gerekiyor.



    o zaman arkadaşın ki limitsiz,onun şifreyle tüm adana girelim biz.
    başkalarının fazladan para ödemesine gerek yok.











  • +1
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Cafeins

    +1


    bu ne şimdi çok yardımcı olmuşsun
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.