Şimdi Ara

Aeg

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aeg Teknik Servis alanında uzman ve eğitimli ekibimizle, tüm bölge ve semtlerine Aeg teknik servis hizmeti vermekteyiz.
    Aeg Teknik servis yılların tecrübesi ve vazgeçilmez değerimiz olan kalıteli hizmetimizle yıllardır İzmir merkezli çalışmakta, her ihtiyaca yönelik tam donanımlı özel servis araçlarımız ile siz sayın müşterilerimize en hızlı ve en ekonomik hizmeti, yüksek kaliteli olarak ulaştırmaktadır.

    Müşteri memnuniyetini en temel ilke edinen, alanında yetkin ve uzman personelimize, Aeg Servisine 7 gün 24 saat ulaşabilirsiniz.
    Aeg Servis İzmir, tamir ve bakım yaptırdığınızda sürpriz ek ücretler ile karşılaşmaz, sadece malzeme ve işçilik hizmet bedelini ödersiniz.

    Aeg Servis Personelimiz İşinde Uzmandır ve Yeni Gelişen Teknoloji Hakkında Sürekli Eğitime Tabi Tutulmaktadır. Uzman Personelimiz Sayesinde Cihazlarınız Aynı Arızayı Tekrarlamayacak Şekilde Onarılır ve Bir Yıl Bakım ve Parça Garantisi Verilir. Yıllardır Garanti Güvencesi ile Çalıştığımız İçin Tüketicilerimizin Sayısı 10.000 i Aşmıştır. Tüm Çalışanlarımız Servis Hizmeti Vermeden Önce Cihaz ve Arıza Hakkında Yeterli Bilgiyi Kendine Nakleder ve Ziyarete Tam Donanımlı Olarak Gelir. Bu Yüzden Günlük İş Bitirmede ilk Sıradayız. Yüksek kalite ve müşteri memnuniyetini benimseyen yaşatan ve ilke edinen tek adres olmaktan gurur duymaktayız.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.