Şimdi Ara

Aeg-Electrolux ün durumu nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle amacım ortalığı karıştırmak vs değil. Aeg nin ürünlerini kağıt üzerinde beğendim ve almak istiyorum. Ancak Türkiyedeki durumları net değil.
    Bu gün bir kaç yer dolaştım ve fiyat istedim Bayi olarak geçen bir iki yerden 87494 için fiyat istediğimde ellerinde olmadığını ve getirtemeyeceklerini söylediler.. Sanırım aeg nin sonu Türkiye de pek iyi değil. İstanbul depoda da mal kalmamış(yeni stok yok olanı eritiyorlarmış). Benim yanımda görüştüler.
    Eskiden bayi olan firmalar ya bırakmışlar ya da ellerindeki malları bitiriyorlar. Ayrıca dediğim gibi kayseride satan yerler sadece spotçular. Yetkili bayiler hepten bırakmışlar. Buradaki media markt(sitede var) bayilik yapmıyor ve sadece teşhirde iki ürünü var. Electroluxten istediğim halde bana bayi adı verip buradan al diyemediler.
    İnternet sitelerinde bile mal sıkıntısı var. Medi Markt hizlial/ gold hepsiburada vb cok satan sitelerde de mal yok. Herkes stok bitiriyor.
    Servis dedikleri yerler de gayet küçük yerler. İyice tedirgin oldum. Ariston kadar bayi/servis ağı olmayan bir firma.
    Kimsenin günahına girmek istemem ama devamı olmayan mal da almak istemem. zaten iki defa sıkıntı yaşadım. Ancak malın arkasında duran firmalar sayesinde 2-3 günde çözüldü.Müşteri hizmetlerinden de açıklama yapılmıyor. Bizzat kendilerinden istediğim bayi listeleri bile eski. Türkiye siteleri güncel değil. Yeni broşürler yayılanmamış. Sitedeki ürünler ve broşürler uyuşmuyor.
    Diğer ülke sitelerindeki broşürler eski(Yanlış bakmadıysam).

    Bilen veya yetkili olanlar bilgi verirlerse sevinirim.







  • cakmakm C kullanıcısına yanıt
    Gönül rahatlığıyla alıp kullanın. AEG ve Electrolux aynıdır. Tıpkı Arçelik ve Beko gibi. Aynı fabrikada üretilir ve servisleride aynıdır. sadece dış estetik biraz farklı. Servisi tüm Electrolux servisleridir. AEG markasını Türkiyeden çekseler bile sorun çıkması durumunda tüm yedek parçaları yada değişim ürünü bulabilirsiniz. Çünkü parçalar Electroluxle aynı. Değişimde de Electrolux marka karşılığı ürün önerilir.
  • Sizi anlıyorum ama durum sadece aeg için değil electrolux ürünleride aynı durumda. Onuda bulamıyoruz ve getirtmiyorlar.
  • cakmakm C kullanıcısına yanıt
    İçiniz rahat olsun, Electrolux'e kolay kolay birşey olmaz. Maalesef memleket batar ama bu firma batmaz. Batsada satınalan yürütür. Elindeki mevcut ürünü satmak isteyen karaktersiz satıcılar genelde bu metodu tercih eder. Bu var abi, sen bunu al zihniyeti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.