Şimdi Ara

Aerocool vx-9 pro + GÜÇ kaynağı değişimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chris Brown

    Söylediğiniz Psu 12V 60A veriyor. Daha ucuza 850AT var , kasada kablo saklama bölümleri varsa okadarda problem olmaz kablolar.
    Bende modüler Psu kullanmıyorum bir tomar kablovar ama yan kapagın altına cırt ile topladım hepsini kablo toplama aparatları ilede topladım kullandıklarımı hava akışı için hiçbir problem yok.

    Hatta bana kalsa 400TL gözden çıkarıp şunuda alabilrisiniz.


    http://www.netsiparis.com/detay/14234269003/RAIDMAX-RX-1200AE-1200W-MODULAR-A-PFC-80--GOLD

    http://www.plugloadsolutions.com/psu_reports/RAIDMAX%20TECHNOLOGIES_RX-1200AE_ECOS%201613.2_1200W_Report.pdf

    hocam bu akşam dayanamayıp silverstone 750w sipraşini verdim ama daha kargoya verilmemiş internetten iptal etme olanağım varmı yoksa yarın aramam mı gerekiyor...




  • sipariş iptali için mesaj attım yarın geri yatarsa para raidmax 1000w lık modelini almaya çalışıcam olmadı 850w lık uygun bir modeli son andaki tavsiyelerininiz içi çok teşekkür ederim direkten döndüm galiba



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyperneon -- 3 Ekim 2011; 21:49:22 >
  • Madem Enermax ürünleri konusunda ithalatcı firma olarak hassasınız NAXN serisi gibi iyi bir fiyatlandırmayla MaxRevo, Modu +87, Pro +87, Revolution +85 gibi kaliteli ürünlerinide getirinde alalım.

    Alttaki siteleri incelerseniz Sirtec üretimi olduğu söyleniyor. Ki sizin Enermax kendisi üretiyor demeniz kimsenin içine su serpmez, tutar Enermax kendisi açıklama yapar, tüm hardware sitelerinde bu haber olur, millet eyvallah der.

    http://www.hardwaresecrets.com/article/Enermax-NAXN-80+-600-W-Power-Supply-Review/1309

    http://www.overclock.net/power-supplies/1040851-enermax-psu.html

    Bakın alttaki yazıdada, NAXN serisi Enermax'ın düşük maliyetli ürün serisidir diyor. Bu konuyu daha fazla tartışma alanına döndürmeyin, yapılacaklar açık ve net Enermax açıklama yapacak, bu haber dünyanın en ünlü hardware sitelerinde yayınlanacak bizde hatalıymışız Enermax üretmiş, ürünlere çamur attığımız için özür dileriz diyeceğiz fakat yinede bu ürünün düşük kalite ürün olduğu gerçeğini değiştirmeyecek.

    http://www.hardocp.com/article/2011/05/04/enermax_naxn_750w_power_supply_unit_review/




  • artık insanlar herkezin dediklerini araştırdığı için her ikinizde haksız değilsiniz, firma olarak test değerleri üretim yeri vs. açıklanacaktır zaten ama kimse buna yeltenmiyor nedense(kale almadıkları için mi bilmiyorum)ben sadece kişilerin görüşleri için açmıştım başlığı doğru veya yanlış herkezin yorumlarını diğer herkez gibi bende araştırıyorum...

    o zaman raidmax 1000w modeliyle tatlıya bağlayalım işi ne dersiniz ?

    şaka bi yana raidmaxın bu modeli hakkında hiç bir yerde yorum, inceleme bulamadım.kalite olarak nasıl bileşenler kullanmış o da belli değil ?
  • Naxn serisine düşük kalite demek yanlış. Firma yetkilisininde söylediği üzre her ürünün farklı modelleri ve fiyat segmentleri vardır , naxn seriside diğer serilere göre daha hesaplı bir seridir. Hesaplı olması içinde tabiki kullanılan komponetlerin kalitesi değişecektir ama bu onu düşük kalite yapmaz , bir sınıf düşük yapar sadece. Yani düşük maliyetli ürün serisi , düşük kalite demek olmuyor.

    Ama bu 360TL ye bu Psu yu sırf Enermax diyede alınabilir yapmıyor. Neredeyse 100TL ucuza Seasonic 850AT varken 4 kanal Psu yu kimse 360TL ye sırf enermax olduğu için almaz diye düşünüyorum. Sonuçta Bu tip bir Psu alacak olan kişi SLi/CF düzeneği için alıyordur.

    Ayrıca Enermax 12V kanalından kombine 750W diye yazmış Psu nun üzerine ama 80Plus öyle demiyor. %100 Yükte 55.8A (669W) , çekebilmişler , ki bu Enermax a bu arayı verdiğine herkesi pişman edecek bir değer.

    http://www.plugloadsolutions.com/psu_reports/ENERMAX_ENM850EWT_ECOS%202445_850W_Report.pdf




  • Seasonic-ss-850at-80-plus-850w modelini alıyorum hayırlısı olur inş.

    vx-9 pro kasaya o kabloları sığdırabilirsem bide çok güzel olacak, artık bir yerlere sokuşturucam yeni kasa alana kadar böyle



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyperneon -- 5 Ekim 2011; 12:32:43 >




  • GTX570 sli yapacak arkadaş. Sırf marka Enermax diye öneride bulunmayın lütfen. GTX570 sistemde Enermaxların sorun çıkarma olasılıkalrı var.
    Enermax Naxn serisi 4 kanal 12V sistemini kullanıyor ve ben üst düzey çoklu Gpu lu sistemlerde tek kanal yada çift kanal öneriyorum. 4 kanal 12V sistemi 1000Wyada daha üzeri sistemlerde kanal başına daha yüksek güç düştüğünde alınabilir.


    Seasonis 850AT tercih edin.
  • Seasonis 850AT siparişi verdim.

    herkeze tavsiyeleri için teşekkür ediyorum, Chris Brown tavsiyelerin için ayrıca teşkkür etmem gerekiyor tabi ki
  • Enermax Tr de Naxn serisi için çift 12V raylı tasarım diyor ama psu üzerinde 4 kanal görünüyor. Sİteye yanlış yazılmış sanırım. Bilginize.
  • Bazı şeyler lafta kalmış, sözümüze itibar edilir gibi. Diğer söylemlerin içindense itibar edilecek bir firmaya yakışmayacak şekilde tüketicilere karşı "kelime oyunları yapıyorsunuz" tarzı yakıştırmalar yapmanız kendi sözlerinizle çeliştiğinizi göstergesidir. Şu sözde kelime oyunlarına gelince ben bir firma yetkilisi değilim, neden sizin yakıştırmanızın manasına uygun bir girişimde bulunayım ki? Gidip bir markayıda özellikle alın diye önermiyorum? Ee şimdi yarası olan gocundu yani, tabi anlayana.

    Düşük kalite üretim bir çok firmanın ticari olarak yaptığı bir atılımdır fakat Enermax gibi bir firmaya bunu yakıştıramayıp ürettiği NAXN kod adlı ürünleri meraklıları tarafından mercek altına alınıyor, ince eleyip sık dokunuyor ise bu insanların o ürüne karşı olan tepkisini ortaya koyar. Kimse parayı kolay kazanmıyor, herkes alacağı ürünü sonuna kadar araştıracak, isterse Enermax olsun isterse Microsoft, Apple vs gibi dünyanın en değerleri markaları olsun. Gidip ticareti kaygılar yüzünden düşük kalite üretimli 750w etiketli 650w toplam güç veren bir power supply'i beğenmiyorum, Enermax firmasına yakıştıramıyorum bu kadar basit. Satıcı firma olduğunuzdan kaygılarınız sizi ilgilendirir, şu saatten sonra istediğiniz kadarda çırpının vız gelir tırs gider, para bizde seçim hakkı bizde.




  • THERMALTAKE 'in nasıl TOUGHPOWER gibi kaliteli serileri varsa, TR2 - TR2 RX ve LITEPOWER gibi de düşük verimliliğe sahip ürünleri var...

    Enermax'ta da benzer durum olmuş ve büyütülecek bir durum yok, sonuç itibariyle uygun sistem için alınırsa sorunsuz çalışacağından hiç şüphem yok.
  • Kimse Enermax sahtekar demiyor, demogoji yapmayın, burası çocuk parkı değil eleştirilmeyi hazmedemiyorsanız kendinizi geliştirin. Ben Enermax'ın düşük kalite üretimli, toplam gücü ile etiketteki gücü aynı olmayan ürüne karşı eleştirim. Ürünün gerekli mercilerden sertifika alması onun düşük kalite üretim olmadığını göstermez, daha düne kadar itilip kakılan Everest markası bugün sertifikalı ürünler çıkartıyor, bize alınan sertifikaları dünyanın en iyi mercisinden alınmış gibi göstermeyin, sanki bize testlerini, editörün seçimi olarak gösterdiğiniz power supplyler, gold, platinum, titanium sertifikalarını almış gibi savunuyorsunuz!

    Hem niye polemiğe girmeyeceğim efendim? Para diyorum, para kolay kazanılmıyor diyorum, para benimse seçeceğim ürünü araştırmak, kalitesini, üretim teknolojisi bilmek benim hakkımdır. E forumlarda bilgi paylaşımı, tartışma ortamı olduğuna göre doya doya tartışıp bilgi ediniyorum. Sizin kurallar dahilinde yapılan bu yazışmaları bile kaldıramayacak psikolojiniz ile ticaret hayatında çalışmanız çok enteresan bir durum.

    Sizin gibi firma yetkilileri yüzünden dünya markası ürünler antipati topluyor, ilki In-Win markasıydı, şimdide siz sıraya girdiniz, helal olsun yaptığınız işe.




  • Kuru gürültü sizin yaptıklarınıza denir, ben satıcı değilim, ürünü pazarlayan olarak kötülenmemesi, dolayısıyla satılması için kırk takla atan sizsiniz. Enermax dünya markasıdır ama NAXN serisi en iyiler arasında yer alamaz, üretim kalitesi düşürülerek maaliyetten kısılan bir ürün kategorisinde yer alabilir. Dahada şahsıma karşı bir şey yazmayın, NAXN serisini beğenmeyen bir tüketici olarak gerekli durumlarda muhattabım siz değil ENERMAX firması olmalıdır. Siz ise bire bir benimle muhattab olmaya çalıştığınıza göre hakaret, ikili tartışmaya yol açma, konunun miladını doldurma, rahatsız edici mesaj ve forum kuralları madde 2 ihlali, dahili bileşenler kuralları madde 7 kapsamında şikayet edeceğim.

    Her hangi bir cezai işleme tabii tutulacak mesajım varsa sizde şikayet edin, benimle daha fazla polemiğe girmeyin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.