Şimdi Ara

Affinity Photo & Designer (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Hayır atamadım:) Bu iki yılda Adobe da kendini sürekli geliştiriyor ve halen bence Adobe Illustrator, yine sektörün altın standartlarını koyan bir program.
  • Orası öyle.Ama Affinity programlarının gideceği çok yol var daha.Fiyatlarını düşünürsek kesinlikle yönelmek mantıklı olacaktır.Yazarken düşündüm mesela ; Affinity %50 kampanya ile 150-160 liraya sana satın alma imkanı veriyor.Normal dönem kampanyaları %25 falan oluyor.Adobe için her ay öğrenci isen bile 120+ lira para atıyorsun ve programlar senin olmuyor.2 ay ödeme yapma kesiliyor.1 ay yapmayınca bazen esneklik gösteriyorlar falan ama daha fazlası olmuyor.Düşünün her ay 120 lira.Öğrenci öğretmen imkanın yoksa daha fazla.

    Keşke normal fiyatlandırma veya direk tam satın alma imkanı verse sistemleri de bu karmaşadan kurtulsak.Yurtdişindaki planları nasıl acaba onu merak ediyorum ? Affinity daha yaygın ve bu kadar rahat değillerdir herhalde.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    haklısın.. ben de öyle düşünüyorum Affinity hakkında.

    fiyatlar, yurtdışında da böyle, aylık yani.. ama son zamanlarda doların artmasından dolayı fiyatlar biraz yukarı çıktı. ben zamanında 35 tl ödüyordum, şimdi 165 tl civarı bir şey ödüyorum.
    çok eskiden direkt satınalma vardı adobe'da, ama fiyatlar çok yüksekti, pat diye herkesin alabileceği rakamlar değildi. bu aylık bence daha iyi. iş yaptıkça para ödenir.
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    o arkadaşı bilemem ama henüz erken. Bir çok standard Adobe'un elinde. Hele ekip işi yapıyorsanız çok daha zor şuan için. Fakat 3 uygulamasını da kullanıyorum. En ciddi rakipler diyebiliriz.
  • Valla aldım kullanıyorum ama zaman zaman illa ki Adobe lazım oluyor.Ama cidden artık geçmek istemiyorum Photoshop falan.

    Önemli sıkıntı After Effects muadili halen yok.Yani yine illa ki para vereceğiz Adobe firmasına her ay.Veya kaçak maçak..Bir diğer sıkıntı ise Türkçe video yeterli yok.Tamam bazen gerekmiyor bazen ise basit İngilizce yeterli oluyor ama videolarda bazı püf noktaları tam yakalayamıyorsunuz dile tam hakim değilseniz.Tabi bu benim için kişisel bir eksiklik.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Video ve Animasyon için Affinity'e mail ve tweet atmıştık bir kaç kişi. Bu alana hiç girmeyeceklerini söylediler. O konuda çok beklentiye girmemek lazım. Adobe tam paket 333 TL olmuş. iPad Photoshop uygulamasını da hariç tutmuşlar bir de. O da 70 TL. Aylık 400 TL çok çok büyük rakam. 3Ds Max'lerin AutoCAD'lerin bile indirim uygulandığı şu dönemde hem de. Dolar kurunun etkisi de yüksek tabi.

    Affinity Eğitimleri için çok yakında Ceyhun Akgün bey videoları yüklemeye başlar. Duyurusunu yaptı. Google üzerinden aratırsanız bulabilirsiniz.
  • Teşekkürler yakında olacak bilmiyordum.
    Evet bu uygulamaları satın aldığımda mail atmıştım yanıt gelmemişti bile (belki kaçırdım) Çok kötü bir şey doğrusu.Yani Adobe'ye bir şekilde bağlı kalmak hele dediğini fiyatları vermek..İnsanı zorla başka tercihlere yöneltiyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    kardeşim bu işten para kazanıyorsan adobe'a üye olman faydalı. ama değilse amatör olarak ilgileniyorsan gerek yok. alternatiflerine bakmak daha doğru.
  • Evet gençler

    Sonuç ne oldu?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.