Şimdi Ara

Afrika’dan Bursa'nın köy takımına 10 kilo zeytinyağı karşılığında transfer oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ganalı futbolcu, Bursa'da köy takımına 10 kilo zeytinyağı karşılığında transfer oldu.
     Afrika’dan Bursa'nın köy takımına 10 kilo zeytinyağı karşılığında transfer oldu

    Türkiye’nin çeşitli illerinde 5 yıldır amatör takımlarda futbol oynayan Ganalı futbolcu Mohammed Sumaıla, lig arasında Bursa’nın Mudanya ilçesinde düzenlenen futbol turnuvasında oynamak için köy takımı olan Yörükalispor’a transfer oldu.
    1 ay sürecek olan turnuva için Yörükalispor’a transfer olan Mohammed Sumaıla, köy takımında oynamak için hiç bir ücret talep etmedi. Ganalı futbolcu sadece 10 kilo zeytinyağı alacak. Ücret talep etmeyen Ganalı futbolcuya, köylüler kendi yetiştirdikleri zeytinlerden elde ettikleri organik zeytinyağından hediye edecek.
    Turnuvanın ilk maçında sahaya Yörükalispor formasıyla çıkan Sumaıla, oynadığı futbolla izleyenleri kendine hayran bıraktı. Mudanya sahasında oynanan turnuvada ikinci maçında Ülkü75spor’a karşı Yörükalispor formasıyla oynamaya hazırlanan Mohammed Sumaıla, ilk maçında oynadığı futbolla göz doldurunca rakibi korkuttu.
    İkinci maçında oyuna engellemeler yüzünden giremeyen Sumaıla, itirazlar sonunda maçın 20’inci dakikasında oyuna girdi. Mohammed Sumaıla’nin takımı Yörükalispor, Ülkü75spor’a ikisi penaltıdan olmak üzere 3-2 mağlup oldu.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bu bölümde niye edit yok?
  • Keyfi yerinde dün haberlerde izleme şansım oldu :) Amacı ise ptt lig'inde oynamakmış çogu o vaatlerle geliyor zaten ülke güzel burda kalmak istiyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.