Şimdi Ara

Afrika (Hakuna Matata)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu oyunla ilgili forumda yeni bilgiler aradım fakat bulamadım. Bu yüzden merak edenler için buradan bildiklerimi paylaşacağım.

    Oyuna ilk başladığınızda erkek veya kadın oyuncu seçimini yapıyorsunuz. Oyuna ana kampta başlıyorsunuz. Sonra afrikalı bi rehberle safariye çıkıyorsunuz . Şimdiik aracı rehber kullanıyor oyunda bölümleri geçince aracın kontrolü size geçiyor.

    Oyunun amacı şöyle:
    Siz serbest çalışan profesyonel bi fotoğrafçısınız. Size e-mail vasıtasıyla isteklerde bulunuluyor.
    Mesela bi magazin dergisi sizden yavru bi filin yakından çekilmiş bi fotoğrafını istiyor karşılığında ise size 30.000 yen yani 370 dolar para teklif ediyor.
    Kazandığınız parayla kendinize çeşitli teçhizatlar alıyorsunuz.
    Örneğin kamp çadırı alarak akşam hava karardığında ana kampa geri dönmek zorunda kalmadan bulunduğunuz yerde kamp kurabiliyorsunuz.
    Veya uzaktan kumandalı tripod alarak bazı ürkek hayvanların fotoğraflarını uzaktan gizlice çekebiliyorsunuz.
    Oyunda 4 farklı bölge bulunuyor. Oyunda ilerledikçe bölgeler için size harita verilince açılmış oluyor.
    Bölgelerin açılması için son bulunduğunuz bölgedeki tüm hayvanların fotoğraflarını çekerek Araştırma merkezine e-mail atmanız gerekiyor. Karşılığında size 3000 yen veriyorlar.
    Ayrıca Rehber kısmında foğraflarını çekip e-mail attığınız hayvanların bilgileri ekleniyor.

    Sırası geldiğinde aksiyon görevleride oluyor. Mesela bir çitanın avlanması sırasında fotoğraflar çekebiliyorsunuz. Tabi önce çitayı bulmanız gerekiyor.
    Eğer yeni bi bölgeye geçmekte zorlanıyorsanız büyük ihtimalle ufak bi kuş olan Süperb yi çekmemişiniz demektir. Kuşlara dikkat edin yeni bölgelerin anahtarı genelde onlar oluyor.
    ikinci bölgeye geçtiğinizde bir ağacın kovuğuna girmeyi göreceksiniz fakat ne işe yaradığınız anlamayacaksınız. Size söyliyim o kavuk uzaktan foto çekmek için kullanılıyor. Yani tripodu kurarak kavuğa girip gizleniyorsunuz.

    Benim fazla bi tecrübem yok daha tecrübeli arkadaşlar öğrendiklerini paylaşabilirlerse iyi olur.

    Merak edenler için "Hakuna Matata" Masai dilinde "takma kafana" anlamına geliyor.







  • Afrikali söförün sizi mekanlara götürmeyi bıraktığı yere kadar sıkıcı geciyor oyun. Daha sonra jip i size enamet edince en azindan kafaniza gore takilabiliyorsunuz.

    En son bir manda nin vesikaligini cekmek icin ugrasirken oyunda sogudum bir kenara attim. Hala da ellemis degilim. Hayvanın dibine girip vesikaligini anlaniz gerekiyor ama her denememde hayvan beni hastanelik ettigi icin biraktim oyunu.
  • Oyuna gel. Mandayı nüfusa kayıt ettireceksin sanki, vesikalıkmış.
  •  Afrika (Hakuna Matata)

     Afrika (Hakuna Matata)

     Afrika (Hakuna Matata)

     Afrika (Hakuna Matata)

     Afrika (Hakuna Matata)

     Afrika (Hakuna Matata)




  • Hayvanlar alemine aşırı meraklı biri olarak bu oyunu oynamayı çok istiyordum fakat sadece japonyada çıkmış olması yüzünden o dönemlerde bulmak mümkün değildi sonradan da unuttuk gitti nasip olmadı oynamak şimdi almak istesem vardır herhalde tek tük spotçularda bir ara alıcam inşallah
  • Ben oyunu alcam ama yok, izmir içi satan varsa pm atsın, elden halledelim hemen
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ekostros

    Hayvanlar alemine aşırı meraklı biri olarak bu oyunu oynamayı çok istiyordum fakat sadece japonyada çıkmış olması yüzünden o dönemlerde bulmak mümkün değildi sonradan da unuttuk gitti nasip olmadı oynamak şimdi almak istesem vardır herhalde tek tük spotçularda bir ara alıcam inşallah



    Oyun daha cok sonra Amerikaya da cikti. Valla vebde cok aradim GG de bikac kiside vardi abarti istiyorlardi oyun icin. Sonra JB saolsun oyle oyunu elde edebildim.

    Oyun doga ve fotografcilik meraki olan insanlara hitap ediyor. Hayvanlarin fotosunu cekmek, Sony nin foto makinalari hakkinda bilgi edinmek filan. Baska makina yok bu arada hepsi Sony makinalarin .

    Misal bir gorevde su aygirinin esnerken fotosunu istiyor. Hırs yapip 20 dk beklemistim hayvan esnesin diye.

    Ayrica yukardaki fotolar gibi yakin cekim yapabilmeniz icin sanirim oyunun sonuna dogru verilen foto makinarindan alabilmeniz gerekiyor. Oyunun basinda verilen makinalar 150 TL lik makinalar gibi Zoom yapamiyorlar.




  • Bi ara bende deniyim bari su oyunu. Merak ettim
  • Bende almayı düşünüyorum
  • Bende suaygırının esnemesini baya bi süre beklemiştim fakat sonradan anladımki aracı biraz uzağa parkedip baya bi uzaktan gözlemek gerekiyor. İşin sırrı hayvana sitres yaratmadan uzaktan seyretmek.
  • Peki grafikler animasyonlar o abartıldığı kadar aşmış mı??Çok olağanüstü duruyordu ilk zamanlar..
  • Şu seneye gore kıyaslarsak ortalama grafıklerde.Ben bu oyunu 2 sene once mı ne almıstım kız arkadasım uzunca bı sure bende kalıcaktı.Ben hayvanlara meraklıyım o da fotografıclıga meraklı falan ıkımızınde sevebılcegı bı oyun oldun dıye aldım.Hardcore oyuncuların cabucak sıkılacagı bır oyun. 2 sene oncesı ıcın orjınal bı oyundu bı sure ınsanı oyalıyordu ama suan gercekten bılmıyorum bu kadar cok alternatıf ıcınde ne kadar sure o oyunu oynarsınız.. Gercı fıyatı cok dusuktur alıp deneyın derım. Fotografcılık ve hayvanların dogal ortamlarına meraklıysanız keyıf alırsınız. Bi surelıgıne
  • Bu oyunun sadece PS3 EX. listesinde adını görmüştüm kafa dinlendirici bir oyuna benziyor bulursam bir yerden alıp oynayayım.
  • ben oyunu oynadım,ama hiçbir zevki yok,buradan grafikler çok iyi gibi görünsede okadarda iyi değil söyliyim,oyun içinde vasat,oyun çok sıkıcı geldi bana almanızı tavsiye etmem 1-2 oynadıktan sonra verdiğiniz paraya üzülürsünüz
  • Ben de bir ara oynamıştım. Yüklem süreleri feci uzundu. Ayrıca haritada bir yerden bir yere gitmek neredeyse bir asır sürüyordu. Aynı anda birden fazla görev alamıyorsunuz. Diyelim haritanın en uzak ucundaki iki hayrı hayvanın resmini çekeceksiniz. Oraya iki kez gidip dönmeniz gerekiyor. Ayrıca bazı resimleri belli açılardan çekmek de gerekebiliyor. En son bir görevde 45 dakikadan fazla zaman harcayıp zor bir resmi çekmeyi başarmıştım (gölde hortumuyla su çekip kendini yıkayan fil resmi!!!) merkeze dönüp resmi upload ettim, ama resmi tanımadı. Oyun o anda benim için bitti. Tavsiye edemiyorum.
  • Filin banyo yaparken fotoğrafını çekme görevini bende aldım fakat öyle fazla uzun sürmedi. Orada dikkat etmeniz gereken fotoğrafı çekerken makinayı dikey tutmanız gerekiyor bunun içinde elinizdeki joystick i çevirip dik tutarak çekin fotoyu. Aslında çok kolay bi görev.
  • Epey eskilerde kalmis olsa da bu oyunun konusu mevcut.

    http://forum.donanimhaber.com/m_9731663/mpage_1/key_/tm.htm
  • kablumbağa ayak izi bul dedi koca haritada

    bir tane bile ipucu yokken

    bıraktım o yüzden aylardır oynamıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.