Şimdi Ara

AFYON TERMAL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türkiye, termal su kapasitesi açısından dünyada ilk 7 ülke arasında, Avrupa'da ise 1. sırada yer almaktadır. Doğal çıkışlı ve bol su verimli, eriyik maden değeri yüksek, kükürt, radon ve tuz bakımından zengin olan Türkiye'deki termal sular, hem debi ve sıcaklıkları hem de çeşitli fiziksel ve kimyasal özellikleri ile Avrupa'daki termal sulardan daha üstün nitelikler taşımaktadır.



    Afyonkarahisar’ın ismi artık termalle birlikte anılmaya başlanmıştır… Şehrin kavşak bölgesinde ve sahil kesimlerine yakın olması, ulaşımın kolay olması, dünyaca ünlü sucuğu, mermeri, Frig vadisi gibi tarihi ve kültürel zenginlikleri ile şimdi de Afyon Termal Oteller dünya termalinin başkenti olma yolunda emin adımlarla yürümektedir.


    Nitekim Afyon Termal Otel termal ve kaplıca su kaynakları ve sularının özellikleri açısından dünyanın sayılı termal bölgelerindendir. Termalin Başkenti Afyon Termal bünyesinde çok sayıda termal su kaynağı ve kaplıca bulundurmasına rağmen şifalı suları, tarihi ve doğal güzellikleriyle dünyaca bilinen GAZLIGÖL BÖLGESİ Afyon Termal en büyük ve en önemli termal bölgesidir.


    Afyon Termal Oteller Türkiye ve Dünyanın dört bir yanında sağlık turizminin en önemli unsuru olan termal turizmin tanıtımının yanı sıra beş yıldızlı konforla beş bin yıllık şifa kaynağını buluşturmayı amaçlıyor.

    Biz de Afyon Termal oteller olarak, size hak ettiğiniz tatili yaşatmak için çalışıyoruz.



    Ayrıntılı bilgi için lütfen bize ulaşın. İletişim için tıklayınız







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.