Şimdi Ara

Ağ görememe durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba
    2 gün önce lenovo g770 model win 7 home 64bit sp1 işletim sistemli notebook'ta wireless ağında aniden çevremdeki hiçbir bağlantıyı göremedim sadece önceden bağlandığım iphone ağımı ve modemimi buldum ancak kopmalar ardından ip alamama sorunları başladı. Yazılımsal olduğunu düşünüp bilgisayardan driverı sildim ve tekrar kurdum(yaklaşık 3-4 kere silip kurdum) ancak işe yaramadı daha sonra delirip bilgisayarın backupını aldıktan sonra bilgisayarı baştan kurdum ancak hala aynı problemin devam ettiğini gördüm ağda hiç bir bağlantı görünmüyordu. Herhalde wifi network adaptöründe donanımsal bir şeyler olduğunu düşünüp lenovoyu aradım ve bilgisayarı gönderttim.

    Bugün de samsung i5 işlemcili bilgisayarımda aynı problem oldu. Neler oluyor gerçekten anlayamıyorum. Aynı işlemleri bu bilgisayarımda da denedim aygıt yöneticisinden driverı sildim sonra bilgisayarı yeniden başlatıp donanımı bulmasını bekledim donanımı bulamayınca driverı kurdum donanımı tanıdı ama kendi modemim dahil çevre ağların da hiçbiri görünmedi. Dışarıdan bu bilgisayarlara ağ bağlantıları dahil hiçbir yazılım yüklemedim. Bu durumda donanımsal olduğunu düşünmüyorum ancak bilemiyorum neden böyle bir şey oldu peşisıra... Gerçekten anlayamadım.

    ADSL bağlantısı gelmeden uzun müddet iphone 3g hotspot kullandım bluetooth, usb ve wifi olarak acaba bunların bir zararı mı oldu diye düşünüyorum? Ama neden olsun böyle bir şey??? Çok saçma... Windows updateleriyle gelen patchlerden biri mi bu problemi yaşattı bana diye düşünüyorum neeeeeeeeeee alaka diyorum etrafımda jammer mı var diye düşünmedim de değil o derece

    Son zamanlarda bu tip bir durumla karşılaşan var mı?







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.