Şimdi Ara

AĞ ÜZERİNDEN WEBCAM PAYLAŞIMI YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
16.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: coldasice

    VLC media player ile yababilirsin.
    Dosya > Yakalama Aygıtı Aç >Video Aygıt(webcam tv kartı varsa tv yayını da ağdan yayın yapabilirsin-Tv kartını seçtiğin zaman renkleri düzgün almak için Configure den NTSC PAL yapmalısın ve de tv izleme programı kapalı olmalı) ve Ses Aygıtlarını listeden seç eğer göremezsen Refresh List tıkla sesin yanındaki configure seçip ses kaynağını seç line/mikrofon webcam in kullandığı ses kanalını seç. Aynı ekranda Stream(akış) Save(kayıt) kutucuğunu işaretle ve ayarlara tıkla (önce webcam takılı pc nin ip sini öğren. Başlat>Çalıştır >cmd yaz> ipconfig yaz öğrenirsin.) Yerel olarak oynat kutucuğunu işaretle http yanındaki kutucuğu işaretle Adres yazan yere öğrendiğin ip yaz mesala 10.0.0.3 gibi Video Codec yazan yerden bir codec seç mesala h.263 olabilir. ses codec i olarak da mp3 seç ok deyip çık.

    Webcam görüntüsü aktarmak istediğin bilgisayara VLC media player i kur. Dosya >Ağ açışı aç tıkla Http/Https... yazan yerdeki yuvarlak kutucuğu işaretle ve webcam takılı pc nin ip sini yazıp yanına :1234 yaz örneğin 10.0.0.3:1234 gibi görüntü o bilgisayar gelecektir. Ben Masaüstünden Diz üstü bilgisayarına bu yöntemle kablosuz router vasıtası ile tv yayını aktarıyorum. Router çekim alanı olan her yerde dizüstünden tv seyredebiliyorum.



    Peki masaüstüme bağlı webcamimdeki görüntüyü netbookumla çekim alanı içerisinde başka yerden takip ederken bu video görüntüsünü dosya olarak bilgisayarıma kaydedebilmem mümkün mü? Bu mesele benim için oldukça önem taşıyor. Eğer kaydedilmiyorsa netmeeting bana yeterli, bana sadece görüntü lazım çünkü.




  • nasıl oluyor bu ya heyecanlandım ama iş göremedim..kamerayı paylaşıma nasıl veririm
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.