Şimdi Ara

Agalarım lütfen yardım edin kilo alamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ya agalarım allah rızası için bir yardım edin 1.68-1.70 falan boyum var geçen montla ve botla falan tartıldığımda 54 kiloydum bileklerim kollarım çok ince ve güçsüz uzaylılara döndüm iyice kafam kocaman kaldı 5.5 cm falan bileklerimin genişliği sokakta birisi artistlik yapsa sesimi bile çıkaramıyorum döver korkusuyla okullar da açılıyor insan içine böyle çıkmak istemiyorum resmen sırık gibiyim normalde insanlar kilolu olunca yüzü toplu durur falan ama ben çok zayıf olduğum için burnum bile yüzüme oturmadı doğru düzgün resmen kilo verdikçe çirkinleşmeye başladım sivilceler falan da var kollarım ince ve uzun (15-16 yaşlarımdayım) ben nasıl kilo alırım en hızlı şekilde arkadaşlar şöyle bi 10 kilo alsam yeter zaten sağlıklı ya da sağlıksız umrumda değil yeter ki kilo alayım hangi akrabam görse çok zayıfsın az kilo al diyor boynum falan hep ipince ben nasıl kilo alırım acil taktik ??








  • Hocam öncelikle iyi akşamlar.
    Aynı sıkıntıdan bende muzdaripim,(bu ay 16 ya girdim) (benim kilomda 60 küsürlerde) ama benim genlerden geliyormuş. Babamda askere gittiği zamanlar (19-20) 60 61 kilolardaymış.
    O yüzden pek takmamaya çalışıyorum ama aynı akrabalardan bende de var Allah'ın belaları "ne kadar zayıfsın" "sırık gibisin" "rüzgar esse uçacan lan dikkat et" ve daha neler neler.
    Bundan 2 ay önce bir bilgi öğrendim suyu fazla tüketiyorsan birazcık azaltmalısın hocam bir de yemek den önce ve sonra içme yemek esnasında asla. Bende 2 ay önce 53 kiloydum bide imkanın varsa pilav ye ama her zaman değil fazlası sivilce olarak geri döner ben 2 haftada bir iki yiyorum hadi en fazla 4 kere(öğün olarak)
    Boyun uzaması olarak da zıplamanı tavsiye ederim hocam hani basit gelebilir ama inan etkili.
    Bileklere gelince aynı sorundan ben de yanıyorum. Gitar çalmaya başladım 3 ay önce şuan hafiften ritim yapabiliyorum ama dün akşam deneme yaparken fark ettim bileğim ritimi bıraktıktan sonra çok çirkin duruyor (bu konu hakkında bilgisi olan varsa zevkle dinlerim hocalarım)




  • Hastasin kardeşim genlerden falan gelmiyor. 3 gün su orucu tut iyileşirsin.
    Aidin salih gerçek tip yaz Google bulursun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.