Şimdi Ara

ağda internet sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • üç makina hab kullanarak biribirlerine bağlanmış makinalarda işletim sisitemi olarak 98se kullanılıyor. makinalar internete bağlanıyor mail gönerildiği zaman makina internet bağlantısını koparıyor. birde internet explorer açılmıyor bazen. ayrıca ana makina internete bağlanacağı zaman diğer iki makinanında internete bağlanması için yapmam gereken ayarları yazabilirseniz sevinirim.



  • Öncelikle Bağlantı dial-up bağlantımı?
    <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by cemsit</i>
    <br /> makinalar internete bağlanıyor mail gönerildiği zaman makina internet bağlantısını koparıyor.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    Bahsettiğiniz olay sanırım outlok ayarlarında bağlantı seçeneğinde yeniden bağlanmaya çalıştığından kaynaklanıyor. Burda yerel ağ ı seçmenizi öneririm. Aynı şey internet exlorer seçenekler bağlantı sekmesinde de mevcut. Orda da ana makine harici hiç bir dialer yani bağlantı olmamalı. Zaten 98se de donatılarda bu iş için bi sihirbaz var ama manuel yapmak isterseniz masa üstü ağ ayarlarında tcpıp ayarlarında bulabilirsiniz. Terminallerde exlorer seçenekler bağlantı bölümünde yerel ağda ayarları otomatik algıla seçili olması yeterli. Umarım yararlı olmuştur.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.